![]() |
|
Jeśli tak się zachwycasz tą płyta to rozumiem że docenisz trud który włożył w nagranie tej płyty i kupisz oryginalny krążek ;)
|
szYMY co ty gadasz...el polako jest strasznie mizerny, sprawdz kiedyś Jimsona nowego albo PeeRZeta (wydał w tamtym tygodniu ep)
|
Wg mnie Tede rozpierdolił system, el polako przereklamowane.
@Furora Co się dzieje z moim ulubionym graczem furory a mianowicie Sempionem? Widzialem ze nie jest juz w Vision. |
Cytuj:
Karol mam dla Ciebie kilka kodów do tej gry: Ukryty tekst:
|
karolevulsimsplayer
|
Cytuj:
tede wprowadza od dawna do Polski zagraniczne standardy ale jak dla was juz nie sa fajni jak nie spiewaja o jaraniu czy jebaniu policji :] a bity gurala sa jakby z poprzedniej plyty drewnianej malp rock daln ironia nie rozumiem? |
Cytuj:
@poul kolezko, a skad ty wiesz czy nie mam oryginalu el polako? |
Wiecie co ja zamowilem oryginal x 3(dla kumpli) i mam nadzieje na mixtape gratis:) i swoja droga ciekawe o ktorej przyjdzie
|
Karol odchodzi :( Karol nieee! :( Jak sprzedaż chara to go kupi jakiś nub i bedzie nub youen a nie karol youen i bedzie smutno i bede plakal ale nie sprzedawaj youena bo juz nie bedzie karola youena tylko bedzie sam karol ktory przestanie pisac na forum i bede plakal:(
|
@Youen
Odchodzisz z furory, ale z forum furory ofc nie ;>? |
Wierz mi że wiem że nie masz oryginału, połowa waszego venta ściągnęła z peb.pl
Skąd to wiem? Nie pytaj :) |
Cytuj:
|
Oj odczep sie od Karola. Karol jest równy gość. I chuj, że go nie znam ale ma poczciwe imie i na pewno jest elo elo ziomek!
A teraz tak na serio - trochę będzie brakowało Karola "Youena" w duecie z elo komikiem aka Ratilltem ("Takie życie bottera jest" mój ulubiony tekst elo komika aka Ratillta) na Furorze, ale jakoś się przeżyje obecność samego elo komika aka Ratillta ("Takie życie bottera jest" mój ulubiony tekst elo komika aka Ratillta). |
JoŁen Nje OthoĆ!
|
odczepcie sie od joŁena, on teraz w simsy gra, ahahahhah :D
Cytuj:
|
@up - przyznam, niekiepska próba :)
|
@Wachis
http://imageshackuss.za.pl O_o ? a przypadkiem nie powinno być: http://www.imageshack.us/ :baby: Kolejny haxor :/ nie klikajcie w obrazek! |
Dobra Jołen pseudo lamusie zamknij pysk i stąd wy*******aj :D
Od kiedy Cię pamiętam na vencie to nigdy Cię nie lubiłem. Nie wiem czemu Ci tego nie powiedziałem. Byłeś, jesteś, będziesz dupo lizem. Swoją drogą to Ty jakiś gangster jesteś, skoro ludzi od ciot wyzywasz ;o Pamiętaj że jakby Cię Ten Gruby Saptus pierdolnoł to byś się przez długi czas z ziemi nie podnosił :) |
bez kitu tempy jestes skoro myslisz ze ja to youen
idz matke powyzywaj, btw nie zapomnij kto lizal dupe visionom tylko po to zeby spokojnie expic na dragach edron/ancientach ;] |
@UP
NiE musiałem nikogo prosić bo sam z rana wstawałem i prawie all cave były wolne. Zresztą te osoby które mnie wkręciły do Vision są teraz w Inshon. Więc weź odpłyn ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |
|