Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Poul 23-06-2008 01:13

Jeśli tak się zachwycasz tą płyta to rozumiem że docenisz trud który włożył w nagranie tej płyty i kupisz oryginalny krążek ;)

Wigget 23-06-2008 01:14

szYMY co ty gadasz...el polako jest strasznie mizerny, sprawdz kiedyś Jimsona nowego albo PeeRZeta (wydał w tamtym tygodniu ep)

Elisabett 23-06-2008 01:20

Wg mnie Tede rozpierdolił system, el polako przereklamowane.

@Furora
Co się dzieje z moim ulubionym graczem furory a mianowicie Sempionem? Widzialem ze nie jest juz w Vision.

Sir_Elioth 23-06-2008 02:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2132329)

HAHAHAHAHA :D

Karol mam dla Ciebie kilka kodów do tej gry:
Ukryty tekst:
exit: zamyka okno kodów.
expand: rozciąga lub zwija okno kodów.
kaching: dodaje tysiąc punktów zasobów
motherlode: dodaje pięćdziesiąt tysięcy punktów zasobów
aging off: wyłącza starzenie się
aging on: włącza starzenie się

Nie działają w trybie historii możesz ich używać na tej
drugiej wyspie lub gdy ukończyłeś tryb historii

Master of Puppets 23-06-2008 05:14

karolevulsimsplayer

player01 23-06-2008 07:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2132385)
Wg mnie Tede rozpierdolił system, el polako przereklamowane.

@Furora
Co się dzieje z moim ulubionym graczem furory a mianowicie Sempionem? Widzialem ze nie jest juz w Vision.

wiec
tede wprowadza od dawna do Polski zagraniczne standardy ale jak dla was juz nie sa fajni jak nie spiewaja o jaraniu czy jebaniu policji :] a bity gurala sa jakby z poprzedniej plyty drewnianej malp rock
daln
ironia nie rozumiem?

szYMY 23-06-2008 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez player01 (Post 2132461)
wiec
tede wprowadza od dawna do Polski zagraniczne standardy ale jak dla was juz nie sa fajni jak nie spiewaja o jaraniu czy jebaniu policji :] a bity gurala sa jakby z poprzedniej plyty drewnianej malp rock

tez sie jaram sciezka dzwiekowa
@poul
kolezko, a skad ty wiesz czy nie mam oryginalu el polako?

Suczy 23-06-2008 07:55

Wiecie co ja zamowilem oryginal x 3(dla kumpli) i mam nadzieje na mixtape gratis:) i swoja droga ciekawe o ktorej przyjdzie

$eetho 23-06-2008 08:00

Karol odchodzi :( Karol nieee! :( Jak sprzedaż chara to go kupi jakiś nub i bedzie nub youen a nie karol youen i bedzie smutno i bede plakal ale nie sprzedawaj youena bo juz nie bedzie karola youena tylko bedzie sam karol ktory przestanie pisac na forum i bede plakal:(

hyehhr45 23-06-2008 09:19

@Youen

Odchodzisz z furory, ale z forum furory ofc nie ;>?

Poul 23-06-2008 13:01

Wierz mi że wiem że nie masz oryginału, połowa waszego venta ściągnęła z peb.pl

Skąd to wiem?
Nie pytaj :)

Grzeeesiu 23-06-2008 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 2132487)
Karol odchodzi :( Karol nieee! :( Jak sprzedaż chara to go kupi jakiś nub i bedzie nub youen a nie karol youen i bedzie smutno i bede plakal ale nie sprzedawaj youena bo juz nie bedzie karola youena tylko bedzie sam karol ktory przestanie pisac na forum i bede plakal:(

Gorszy idiota już na nim grać nie może.

$eetho 23-06-2008 14:31

Oj odczep sie od Karola. Karol jest równy gość. I chuj, że go nie znam ale ma poczciwe imie i na pewno jest elo elo ziomek!

A teraz tak na serio - trochę będzie brakowało Karola "Youena" w duecie z elo komikiem aka Ratilltem ("Takie życie bottera jest" mój ulubiony tekst elo komika aka Ratillta) na Furorze, ale jakoś się przeżyje obecność samego elo komika aka Ratillta ("Takie życie bottera jest" mój ulubiony tekst elo komika aka Ratillta).

MonszTfojejRzony 23-06-2008 14:38

JoŁen Nje OthoĆ!

Karolyouenlegionista 23-06-2008 14:45

odczepcie sie od joŁena, on teraz w simsy gra, ahahahhah :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzeeesiu (Post 2133221)
Gorszy idiota już na nim grać nie może.

Reasumując, grubsza swinia niz Loq na Saptusie nie może grać. Ale za to może grać chuderlawa ciota z Gdyni ;-)

$eetho 23-06-2008 15:12

@up - przyznam, niekiepska próba :)

Sir_Elioth 23-06-2008 15:35

@Wachis

http://imageshackuss.za.pl

O_o ?

a przypadkiem nie powinno być:
http://www.imageshack.us/

:baby:

Kolejny haxor :/ nie klikajcie w obrazek!

Poul 23-06-2008 17:15

Dobra Jołen pseudo lamusie zamknij pysk i stąd wy*******aj :D
Od kiedy Cię pamiętam na vencie to nigdy Cię nie lubiłem. Nie wiem czemu Ci tego nie powiedziałem. Byłeś, jesteś, będziesz dupo lizem. Swoją drogą to Ty jakiś gangster jesteś, skoro ludzi od ciot wyzywasz ;o Pamiętaj że jakby Cię Ten Gruby Saptus pierdolnoł to byś się przez długi czas z ziemi nie podnosił :)

Karolyouenlegionista 23-06-2008 17:24

bez kitu tempy jestes skoro myslisz ze ja to youen

idz matke powyzywaj,

btw nie zapomnij kto lizal dupe visionom tylko po to zeby spokojnie expic na dragach edron/ancientach ;]

Poul 23-06-2008 17:51

@UP
NiE musiałem nikogo prosić bo sam z rana wstawałem i prawie all cave były wolne. Zresztą te osoby które mnie wkręciły do Vision są teraz w Inshon. Więc weź odpłyn ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29.