![]() |
|
gz djinie lorginie XD
Edit# Buy 39 iron Ore! |
@djinie lordjinie
jak padniesz i bedziesz wbijal jeszcze raz to napewno wpadne ;) |
ok thx xD ;P
|
a co to za djiinie lordzinie ?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@cycek (lordżin)
to geyloggera sobie chlopak wkleil xDD |
lol
zal 114 lvl GZ lorgin sorka ze niebylem ale musialem zejsc z kompa ;/
a widze ze oprawa raczej do mojej podobna ;] http://img297.imageshack.us/img297/5385/114lvlmp7.jpg |
Cze, ma kto¶ 25 Iron ore na sprzedasz Xd?
|
Mistic Fantactic:
co Ci przeszkadza policja? zrobili Ci co¶? zabronili Ci co¶ robić? czy tylko tak se o napisałe¶, bo to w modzie? |
Dobra Vari, ogar
Twój stary to rolnik, bo wychodował takiego buraka jak TY....X( |
usmialem sie do łez z twojego smisznego żartu, pozniej nie placz ze ty tu tylko wstawiasz ssy a all cie tyraj±... zal mi cie dzieciaku
|
Cytuj:
|
xD
|
hahahahhahahahahahhahaha taya jestes beznadziejny zjebany i zalosny
ze cie w domu bije to nie powod zeby zgrywac pro elo ziomka na forum rowniez prosze cie WY*******AJ PEDERASTO |
Dobra, dobra jak przezywacie od pederastów taye to najpierw powiedz co to znaczy
|
To jest żałosne co tu się dzieje ... o co chodzi z tym Tay±? bo nie wiem =P gz Misticu ;D pozdro dla Dezia ;****
|
O ja pier..... ile tak mozna? Ludzie wezcie sie juz od niego od pier dol cie ! ! ! To juz jest zalosne, ponizej krytyki. Aran Ty jestes taki zalosny ze ja pierdole wez Ty kurwa sie zastanow co robisz, Vari to samo Ty masz kurwa downa? Jak sie na to patrzy to sie gowno w dupsku przewraca, pierdoliles do mnie poco pisze a sam kurwa co tamo robisz. Ja pisalem tak zeby nikogo nie prowokowac a Ty robisz to specjalnie pierdolony dzieciaku, to ze masz kompleksy to kurwa nie nasza wina idz do mamy ona Cie zabierze do jakiegos lekarza czy cos i bedzie cacy.
I DO WSZYSTKICH > WEZCIE SIE ODPIERDOLCIE OD TEGO TAYA ASTA < http://img98.imageshack.us/img98/2852/maszkaraaky6.jpg Mogli by mi juz Nunusia odbanowac bo nudno bez POHa ^^ @Edit: Edziu, po 1 nie mam zadnego konta z pacem :) uzywam sobie tbigg do obliczania expa i jak widac outfitow :D Po 2 nie spamowalem ^.- tylko prosilem :D a ze byles siurak i szkoda Ci bylo 2 min no to szkoda :) jak widac dalem sobie rade sam ;p |
Gz Lorgin[iasty] B)
|
@nunel
popieram...ja tam nic do asty nie mam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |
|