Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Rzolniez 27-01-2009 22:49

Mogłbym prosic o jeszcze jedno takie ob w tym samym miejscu tym razem zbiore all Bongo a nie 5 i poczekamy na was:)

poreda 27-01-2009 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akunis (Post 2439052)
No wiecie tyle tych potoworkow jest ze jak cie otocza to masz takiego trapa ze sie nie da wyjsc XD :baby::baby:;(;(:cup::cup:

myslac twoim tokiem rozumowania w zawsze znajdziesz jakas wymowke, pomaga ci to w zyciu? to z czegos musi sie wywodzic, jestes niedoceniany i probujesz za wszelka cene kazdemu pokazac ze cos znaczysz, albo juz sam nie wiem jak to okreslic :)

ale serio jezeli masz problemy to na forum ich nie rozwiazesz, nie masz nic lepszeg ozeby sie z kogos smiac tylko zwykla utana vid? to swiadczy jedynie o niskim poziomie inteligencji lub jak wyzej napisalem probie pokazania sie innym

pozdrowionka ;*

Chaos 27-01-2009 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firgasto (Post 2439006)
21:01 You see The Frog Prince.

Powie mi ktoś co to? xD

rzabi ksionrze

Akunis 27-01-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2439179)
myslac twoim tokiem rozumowania w zawsze znajdziesz jakas wymowke, pomaga ci to w zyciu? to z czegos musi sie wywodzic, jestes niedoceniany i probujesz za wszelka cene kazdemu pokazac ze cos znaczysz, albo juz sam nie wiem jak to okreslic :)

ale serio jezeli masz problemy to na forum ich nie rozwiazesz, nie masz nic lepszeg ozeby sie z kogos smiac tylko zwykla utana vid? to swiadczy jedynie o niskim poziomie inteligencji lub jak wyzej napisalem probie pokazania sie innym

pozdrowionka ;*

No wkoncu Przejzales na oczy >> patrz emerik luka ! :evul::cup::baby:X(:cup:;(:baby:;(:baby::cup:

Pajmol 28-01-2009 03:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2439179)

pozdrowionka ;*

prawie jak psycholog:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Adedin 28-01-2009 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajmol (Post 2439346)
prawie jak psycholog:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

prawie;)

REKSION I JEGO DOBRY PLAN! _/

-Phoenix- 28-01-2009 18:04

http://mieszkancy.ds.pg.gda.pl/~cent.../papiezkv3.jpg

Z dedykacją dla Karolka piosenka 4strings - Take me away '09 w tle

EHHEUIEHIUEHEUI
pozdro dla krula ktory niedawno mial urodzinki

Adedin 28-01-2009 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2440005)
http://mieszkancy.ds.pg.gda.pl/~cent.../papiezkv3.jpg

Z dedykacją dla Karolka piosenka 4strings - Take me away '09 w tle

EHHEUIEHIUEHEUI
pozdro dla krula ktory niedawno mial urodzinki

zgodzę się ze wszystkim, ale z obrazkiem mógłbyś sobie odpuścić. na prawdę :confused:

-Phoenix- 29-01-2009 00:28

Absolutnie rozumiem powód, przez który zwróciłeś mi uwagę ale jako, że mam na to wyjebane....

...
To przybijam Ci kerfejsika
/careface

<3 Abendin

Thanis 29-01-2009 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2440563)
Absolutnie rozumiem powód, przez który zwróciłeś mi uwagę ale jako, że mam na to wyjebane....

...
/careface

<3 Abendin

a ja bym ci za to tak morde obil ze pizdziec, szmato .

Gruhard 29-01-2009 12:32

feniks naprawde jestes neandertalem

zal mi twojej matki bo SHE FAILED@wychowywanie cie padalcu

Adedin 29-01-2009 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2440563)

...
/careface

<3 Abendin

ja nie rozumiem co chciałeś przez to pokazać?
chciałeś ubliżyć zawszonym katolikom czy bardziej Polakom :S

Pajmol 29-01-2009 13:39

pierdolic caly kosciol
BTW dzienks shurak za MPA<33333333333333333333333 lofs

Firgasto 29-01-2009 13:40

Czemu zawszonym?

Adedin 29-01-2009 15:29

bo od 2 tysięcy lat wmawia się ludziom głupoty o bogach. Niestety niektórzy ludzie są tym tak omotani, że brakuje słów. Lecz papież nie był tylko wielkim katolikiem, ale również wielkim Polakiem. I naprawdę boli mnie to gdy widzę ludzi głębokiej wiary, którzy dziennie zapieprzają do kościoła żeby kłaniać się jakimś gipsowym figurkom.

ZwirekM 29-01-2009 15:56

Jest tylko jedna wiara w siebie lub tez :
Buddyzm - oprócz wiary w bożków wierzą głęboko w umysł i ciało ! a nie jacyś katolicy :D

feav to było gorzej niż bym wyrzygał się na twoj pysk ;[

-Phoenix- 29-01-2009 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2440903)
ja nie rozumiem co chciałeś przez to pokazać?
chciałeś ubliżyć zawszonym katolikom czy bardziej Polakom :S

Chciałem was wszystkich sprowokować i jak mniemam udało mi się. Nie miałem zamiaru ubliżać nikomu, imho Karol Wojtyła był wielkim Polakiem i będzie się o nim mówić jeszcze przez wiele (naście?) lat. Chciałem pokazać, że śmiać się można ze wszystkiego i, że mam wyjebane na cenzurę, tematy tabu i jebane matki polki na forum które zaraz wygarniają mi 1000 gróźb o gówno.
Oczywiście z najlepszej strony pokazał się gruhard, który nie odmówił sobie pocisków na moją matkę. Żałuje, że nie mieszkamy w jednym mieście, ale bym Cię bił..:)

Co do wiary wpajanej od 2 tysięcy lat o-ile-nie-dłużej.. Każdy odbiera to na swój sposób i albo jesteś chrześcijaninem, albo nie. Jeśli nim nie jesteś to oczywiście jesteś "tym złym" i nie pójdziesz do nieba. W tym świecie nie ma tolerancji i tolerancji nie będzie, więc dlaczego mam się powstrzymywać przed rzeczami trywialnymi, które o dziwo bawią niektórych (w tym mnie)?
Nie czepiam się wiary 70% z was, bo jak mówią "Czym skorupka nasiąknie za młodu, tym na starość trąci" więc to nie wasza wina

Pozdrawiam Kiepsona i Pimola

edit:
@Gruhard
Touché, dziwko

Yooshi 29-01-2009 16:30

Są takie tematy i tacy ludzie z których się nie żartuje, i to juz nie chodzi zupełnie o poczucie humoru, tylko o takt.

Thanis 29-01-2009 16:32

po 1. Ty bez kitu nie masz zycia.

po 2. Jedyne co Cie czeka w przyszlosci, to obita morda, i nie nie strasze cie teraz, tylko zycie Cie gnoju nauczy

po 3. Co do tego miasta, to domysl sie, ze moge powiedziec to samo, ze Ciebie bym bil bardzo baaardzo mocno, za twoja niewyparzona morde szczeniaku.

-Phoenix- 29-01-2009 16:33

Jak będziesz się wybierał do Poznania kiedyś to mi pm wyślij dam Ci adres:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00.