![]() |
|
Mogłbym prosic o jeszcze jedno takie ob w tym samym miejscu tym razem zbiore all Bongo a nie 5 i poczekamy na was:)
|
Cytuj:
ale serio jezeli masz problemy to na forum ich nie rozwiazesz, nie masz nic lepszeg ozeby sie z kogos smiac tylko zwykla utana vid? to swiadczy jedynie o niskim poziomie inteligencji lub jak wyzej napisalem probie pokazania sie innym pozdrowionka ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
REKSION I JEGO DOBRY PLAN! _/ |
http://mieszkancy.ds.pg.gda.pl/~cent.../papiezkv3.jpg
Z dedykacją dla Karolka piosenka 4strings - Take me away '09 w tle EHHEUIEHIUEHEUI pozdro dla krula ktory niedawno mial urodzinki |
Cytuj:
|
Absolutnie rozumiem powód, przez który zwróciłeś mi uwagę ale jako, że mam na to wyjebane....
... To przybijam Ci kerfejsika /careface <3 Abendin |
Cytuj:
|
feniks naprawde jestes neandertalem
zal mi twojej matki bo SHE FAILED@wychowywanie cie padalcu |
Cytuj:
chciałeś ubliżyć zawszonym katolikom czy bardziej Polakom :S |
pierdolic caly kosciol
BTW dzienks shurak za MPA<33333333333333333333333 lofs |
Czemu zawszonym?
|
bo od 2 tysięcy lat wmawia się ludziom głupoty o bogach. Niestety niektórzy ludzie są tym tak omotani, że brakuje słów. Lecz papież nie był tylko wielkim katolikiem, ale również wielkim Polakiem. I naprawdę boli mnie to gdy widzę ludzi głębokiej wiary, którzy dziennie zapieprzają do kościoła żeby kłaniać się jakimś gipsowym figurkom.
|
Jest tylko jedna wiara w siebie lub tez :
Buddyzm - oprócz wiary w bożków wierzą głęboko w umysł i ciało ! a nie jacyś katolicy :D feav to było gorzej niż bym wyrzygał się na twoj pysk ;[ |
Cytuj:
Oczywiście z najlepszej strony pokazał się gruhard, który nie odmówił sobie pocisków na moją matkę. Żałuje, że nie mieszkamy w jednym mieście, ale bym Cię bił..:) Co do wiary wpajanej od 2 tysięcy lat o-ile-nie-dłużej.. Każdy odbiera to na swój sposób i albo jesteś chrześcijaninem, albo nie. Jeśli nim nie jesteś to oczywiście jesteś "tym złym" i nie pójdziesz do nieba. W tym świecie nie ma tolerancji i tolerancji nie będzie, więc dlaczego mam się powstrzymywać przed rzeczami trywialnymi, które o dziwo bawią niektórych (w tym mnie)? Nie czepiam się wiary 70% z was, bo jak mówią "Czym skorupka nasiąknie za młodu, tym na starość trąci" więc to nie wasza wina Pozdrawiam Kiepsona i Pimola edit: @Gruhard Touché, dziwko |
Są takie tematy i tacy ludzie z których się nie żartuje, i to juz nie chodzi zupełnie o poczucie humoru, tylko o takt.
|
po 1. Ty bez kitu nie masz zycia.
po 2. Jedyne co Cie czeka w przyszlosci, to obita morda, i nie nie strasze cie teraz, tylko zycie Cie gnoju nauczy po 3. Co do tego miasta, to domysl sie, ze moge powiedziec to samo, ze Ciebie bym bil bardzo baaardzo mocno, za twoja niewyparzona morde szczeniaku. |
Jak będziesz się wybierał do Poznania kiedyś to mi pm wyślij dam Ci adres:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |
|