![]() |
|
@Nunel
Już nie chcesz tego eq? ;P Nie ładnie mi tak spamować na gg ;P Ps. Masz drugie konto z Paccem czy to tylko bot? ;P |
@Edek
Jeśli masz jego gg to nie możesz mu tego napisać tam?? Musisz na forum spama kolejnego robić..? Ładnie Wam sie temat rozwija :P Ja już nie gram więc ss'a nie będzie :| |
@up
smutne oswiadczenie - jestes imbecylem a co do tayi to najpierw pogadajcie z nim zeby nie prowokowal i napewno nikt nie bedzie dziecka jechal... ja juz dawno mialem sie nie udzielac w sprawie tayi ale to co zrobil kilka dni temu to poprostu zwykle chamstwo i tyle... a co do "pederasta" to skoro chlopak sie kąpie ze swoimi kolegami to chyba mozemy tak na niego mowic nie? ;> |
Chcialem sie pozegna z powodu ze juz niebede gral na pacera bo jakis jebay huj mi zchakowach pasy do konta .......:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pederastia (gr. παῖς chłopiec + gr. ἐραστής – w przekładzie Witwickiego: miłośnik) – określenie kontaktów seksualnych dojrzałych mężczyzn z dojrzewającymi chłopcami[1]. Pojęcie obejmuje szerokie praktyki erotyczne pomiędzy dorosłymi i nastoletnimi chłopcami (od 12 do 17 lat). Tego typu związki były szczególnie rozpowszechnione i akceptowane w Starożytnej Grecji. W języku polskim obok pierwotnego znaczenia terminu spotykane jest jego użycie jako określenie wszelkich kontaktów seksualnych między mężczyznami. Termin w takim znaczniu użyty w stosunku do osób homo- lub biseksualnych posiada wydźwięk pejoratywny, gdyż może sugerować kontakty seksualne z małoletnimi. Także w takim znaczeniu współcześnie jest używany szczególnie przez osoby negatywnie nastawione do osób homoseksualnych. :P @Ivex mowwisz ze taya jest pederasta bo kapie sei z kolega. a niewydaje mi sie zeby dorosly i dziecko sobie byli kumplami ze od*******aja azem itd :P |
Cytuj:
ale jak widać się nie da ): czemu? Cytuj:
żałosny jesteś... czyżbym uraził ambicje Twojego kolegi? Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2x up i reszta "ludzi z harmoni"
Próbujcie dalej, a może sie wam powiedzie B) key http://img401.imageshack.us/img401/1674/asdasdte6.png |
@seba1996
ja nie wiem ale jestes jakims totalnym zjebem pokroju taya asta huj z miasta masz 12 lat i chcesz czyms zakozaczyc? @nunel ssiesz @taya smierdzisz |
Cytuj:
2) ja się nie czepiam Ciebie o to, że bez kultury odpisujesz Misitic: czekam ;d Aran Gala: popieram ;o |
|
God Spam
ŁóŁ ThReAd
|
@up
zamknol bys sie wreszcie imbecylu a nie ciagle prowokujesz do tego zeby tak bylo jak jest...ulzylo ci ze napisales sobie "good spam"?... zdajesz sobie sprawe ze 1 twoj post to 10 postów ktorych glownym przeslaniem jest "taya asta pederasta"? wyjdz najlepiej i pacera thread bedzie znowu nówka sztyfka nie smigana... btw. taya dopisz sobie do opisu jeszcze 18 latków... albo lepiej walnij od razu 25 zeby bylo nardziiej wiarygodne :) |
ja jebie, ale macie problemy xd
|
wczorajszy huncik z rybą
http://i274.photobucket.com/albums/j...us/helheim.jpg @vari, aran, ivex, taya i inne zjeby Zamknąć jebane ryje, coś do siebie macie to się w rl spotkajcie i to załatwcie. Nikt raczej waszego jebanego spamu oglądać nie chce, rozumiem że bachory w waszym wieku się dowartościować muszą ale bez przesady. Więc wy*******ać i nie wracać póki nie zmądrzejecie. Dziękuję za uwagę, dobranoc. edit: jeszcze jeden screen, magic wpadł ;) http://i274.photobucket.com/albums/j...tibia/68ml.jpg @down Nie dla 20-latków? To dla kogo? Imo lepiej żeby grali ludzie mający 20 niż 12 lat -.- |
Cytuj:
2) nie podoba Ci się temat to nie zaglądaj.... 3) jak już pisałem to nie jest gra dla 20-latków... ale chyba Cie nikt nie lubi i w pixelach szukasz pocieszenia 4) sam teraz powodujesz kłótnie... ale masz za mało inteligencji, żeby o tym pomyśleć dół: i Ty też powodujesz kłótnie... bluzgając mnie i pokazując bota, bo się ludzie będą do*******ać następne bezmózgie yeti... |
Tępy chuju... kropus ma racje... gdybyś ty zamknął swoja niewyparzoną gębę było by o polowe bezsensownych postów mniej... :baby::baby:
http://img371.imageshack.us/img371/1047/0230yq0.jpg |
do variego
po 1
gadalem ci juz ze z toba gadac niezamierzam bo tylko szukasz pretekstu do nastepnej klutni "pół sieroto" ;p MOSAHHSSAH po 2 teraz do tai mowilem ci bys se dal spokuj jak chca pisac to niech se psiza a i tak im to chuja da w 2 kozacza na forum z calej apcery lubi ich 5 osob i sie chca pokazac tutaj cya ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |
|