Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Karolek98 29-01-2009 16:41

thanis mega owned hahaha padam xD

Adedin 29-01-2009 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2441169)
Chciałem was wszystkich sprowokować i jak mniemam udało mi się.

ano w pewnym sensie mnie sprowokowałeś. No cóż, nie pomyślałem o tym tak jak Ty to wytłumaczyłeś ;)

a określiłem to mianem od 2k lat ponieważ podczas gdy człowiek, jako papież po raz pierwszy objął, że tak powiem 'władzę' nad wiarą, chrześcijaństwo zaczęło nasilać się.
moim zdaniem człowiek wiary katolickiej jest na przegranej pozycji ponieważ dowie się w przyszłości że po śmierci jest tylko błoga cisza.
i co do pewnych ludzi, którzy mogą powiedzieć że zostałem wychowany w wierze katolickiej - prawda - ale za niedługo poddam się apostazji, aby nikt nie wspomniał że jestem wierzącym a mówię taki rzeczy.
a jako iż jestem nietolerancyjny to /care w was chrześcijan, katolików czy jak się chcecie nazywać =]

bez offtopa - shurakowi gratuluję oddania mpa _/

Thanis 29-01-2009 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2441181)
thanis mega owned hahaha padam xD

Karol... spisz.. ?

nvm ;d

@Fenix

nawet na takie scierwo jak ty bym sily nie marnowal

-Phoenix- 29-01-2009 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanis (Post 2441207)
Karol... spisz.. ?

nvm ;d

@Fenix

nawet na takie scierwo jak ty bym sily nie marnowal

Aha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanis (Post 2441174)
po 3. Co do tego miasta, to domysl sie, ze moge powiedziec to samo, ze Ciebie bym bil bardzo baaardzo mocno, za twoja niewyparzona morde szczeniaku.

W tym wypadku po lekture zapraszam Cię tutaj

Edit;
Wrazie jak by link nie działał

Cytuj:

Osobowość mnoga, osobowość naprzemienna, osobowość wieloraka, rozdwojenie osobowości, rozdwojenie jaźni (ang. multiple personality, dissociative identity disorder, DID) to zaburzenie dysocjacyjne, polegające na występowaniu przynajmniej dwóch osobowości u jednej osoby. Zazwyczaj poszczególne osobowości nie wiedzą o istnieniu pozostałych.

Nie tylko wzorce zachowań różnych osobowości są zazwyczaj odmienne, każda osobowość ma odrębną tożsamość, wspomnienia[1], zdarza się, że nawet płeć, wiek, iloraz inteligencji, ciśnienie krwi, ostrość wzroku[2], preferencje seksualne, czy alergie[3]. Badania czynności układu nerwowego mogą wykazać różnice w pracy mózgu poszczególnych osobowości u tej samej osoby.

Mechanizm powstawania nie jest dobrze poznany. Jako dysocjacja, osobowość mnoga wytwarza się po szczególnie bolesnych, traumatycznych przeżyciach i kryzysach, przebytych w dzieciństwie i powiązanych z tematyką śmierci oraz seksualności. Charakteryzuje sie dezintegracją ego, integralność którego zapewnia możliwość pozytywnego włączania zdarzeń zewnętrznych i doświadczeń społecznych w obręb percepcji. Osoba niezdolna do zinternalizowania zdarzeń zewnętrznych może doświadczać poczucia emocjonalnego rozregulowania, w ekstremalnych przypadkach tak intensywnego, że prowadzącego do dysocjacji własnej osobowości (łac. dissociatio - rozdzielenie) .

Brak jest danych na temat rozpowszechnienia osobowości wielorakiej. Zaburzenie jest diagnozowane rzadko, występuje w okresie młodzieńczym i dzieciństwie; częściej u kobiet niż u mężczyzn.
En garde, szmato

Thanis 29-01-2009 17:22

zwij to jak chcesz, w kazdym razie, jakbys byl w okolicach Bialegostoku to mozesz mi dac znac na pm :)

dzbanoln 29-01-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2441175)
Jak będziesz się wybierał do Poznania kiedyś to mi pm wyślij dam Ci adres:)

Nie spiewales przypadkiem w Słowikach???:cup::cup:

-Phoenix- 29-01-2009 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzbanoln (Post 2441329)
Nie spiewales przypadkiem w Słowikach???:cup::cup:

Nie, ale myślę że z Twoim szatańskim basem mógł byś się dostać;)

dzbanoln 29-01-2009 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2441330)
Nie, ale myślę że z Twoim szatańskim basem mógł byś się dostać;)

Nie przyjeli mnie, bo ojciec dyrygent powiedzial ze nie lubi otylych i zezowatych 8o8o
od grania w tipie siem taki zrobilem i nici z kariery ;(;(

Vincento_Vampire 29-01-2009 19:33

A jakby ktos z was był w okolicach mojego bloku terz dajcie znac zrobimy ustawke przy wudce i bendziemy rozprawiac o hżesicijanstfie przy pijanstfie X(tudzierz sie zrobi jakis kikboksink heheheheheheheheheheheheheheheh rzarcik pozdruwki dla fanuf zapraszam wszystkich a zwlaszcza feniks kisia i gruhard B)bendzie fajna na*******anka:cup::cup::cup: aha i zapraszam eweranor bendziemy jak trujca swienta tylko rze w dwuch osobach 8o:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Pajmol 29-01-2009 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2441169)
Chciałem was wszystkich sprowokować i jak mniemam udało mi się. Nie miałem zamiaru ubliżać nikomu, imho Karol Wojtyła był wielkim Polakiem i będzie się o nim mówić jeszcze przez wiele (naście?) lat. Chciałem pokazać, że śmiać się można ze wszystkiego i, że mam wyjebane na cenzurę, tematy tabu i jebane matki polki na forum które zaraz wygarniają mi 1000 gróźb o gówno.
Oczywiście z najlepszej strony pokazał się gruhard, który nie odmówił sobie pocisków na moją matkę. Żałuje, że nie mieszkamy w jednym mieście, ale bym Cię bił..:)

Co do wiary wpajanej od 2 tysięcy lat o-ile-nie-dłużej.. Każdy odbiera to na swój sposób i albo jesteś chrześcijaninem, albo nie. Jeśli nim nie jesteś to oczywiście jesteś "tym złym" i nie pójdziesz do nieba. W tym świecie nie ma tolerancji i tolerancji nie będzie, więc dlaczego mam się powstrzymywać przed rzeczami trywialnymi, które o dziwo bawią niektórych (w tym mnie)?
Nie czepiam się wiary 70% z was, bo jak mówią "Czym skorupka nasiąknie za młodu, tym na starość trąci" więc to nie wasza wina

Pozdrawiam Kiepsona i Pimola

edit:
@Gruhard
Touché, dziwko

dzieki za pozdro www.1917.pl _/
ja nie jestem katolikiem bo to waira to gowno a kosciol tylko zarabia hajs i huja robi w sprawie pedalow ;/;/;/

Firgasto 29-01-2009 20:59

Kościół katolicki jako instytucja, budynki, ludzie w nim pracujący jest zły - to prawda. Ale nie możemy mówić co jest lepsze. Chrześcijaństwo, Buddyzm, Islam, Konfucjanizm, Zaratusztrianizm i te inne religie w których ludzie wierzą w różne dziwne rzeczy, trzeba stawiać na równi. Chyba każdy wierzy w 'Coś' co nas stworzyło, a jak już to sobie nazwiemy to sprawa indywidualna. Wszelkie przejawy narzucania komuś jak ma czcić to 'Coś' to nieporozumienie. Nazywanie moich dziadków zawszonymi też mi się średnio podoba ;].

Cytuj:

Umarł papież i poszedł do nieba. Puka do bram niebios i otwiera mu św. Piotr. Papież mówi: - wpuść mnie Piotrze, bo godnie pełniłem posługę jako twój następca.
Św. Piotr się zdziwił i zapytał:
- jaki następca, kim ty człowieku w ogóle jesteś?
- no jak to? Jestem głową Kościoła Katolickiego,założonego przez Jezusa, następcą św Piotra.
Skonsternowany św. Piotr idzie do Boga i pyta:
- Panie, jest tu jakiś człowiek , podaje się za głowę jakiegoś kościoła, podobno mój następca i jeszcze powołuje się na znajomość z Twoim synem.
Bóg zastanowił się głęboko:
- nie znam żadnego kościoła, nie wiem o co chodzi- pytaj Jezusa.
św. Piotr poszedł do Jezusa i wyłuszczył mu sprawę. Jezus zafrasowany myśli i myśli... aż w końcu ...
- wiem! Tato pamiętasz to kółko rybackie, które założyłem 2000 lat temu? Oni wciąż działają!

Troto 29-01-2009 22:54

witam i o zdrowie pytam, gdzie moje zyczenia imieninowe?!?!!?!?:baby::baby:

niezle ob calrin-ab :cup::cup::cup::cup::cup:
wkoncu cos wygralismy, bo pana Korala nie bylo on-lajn :confused:

i do tego mam oll wpisy na II sem ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

-Phoenix- 29-01-2009 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Troto (Post 2441694)
witam i o zdrowie pytam, gdzie moje zyczenia imieninowe?!?!!?!?:baby::baby:

niezle ob calrin-ab :cup::cup::cup::cup::cup:
wkoncu cos wygralismy, bo pana Korala nie bylo on-lajn :confused:

i do tego mam oll wpisy na II sem ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Najlepszego Patryś, byle do następnej sesji;;;;
Sciagnij tu krula, ale juz>.>

Chaos 30-01-2009 14:38

mam ban na account crealeth za awatar z siusiakiem

Adedin 30-01-2009 15:02

PRECZ Z BOTERAMI!PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!
PRECZ Z BOTERAMI!

brawo cipsoft! jesteście zwykłymi cziterami cziterzy ! buahahahahahahhahahahahahahahhahaha nie moge ze śmiechu ahhahahahaha!

PRECZ Z BOTERAMI!

galdzik 30-01-2009 15:04

haha kurwa dojebali:D teraz im sie nie ebdzie oplacalo trzymac serverow i koniec tibii ;) zbanowali pewnie 1/2 ludzi w tym mnie -.-

Pajmol 30-01-2009 15:05

wbilem na swoich charach 50k expa recznie z 10kk expa I MNIE TO BOLI ZE INNI BOTUJA AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA AHHAHA
SUHUHSAASU
ha
HAHAH
haha
EHEHE
HASHUAE
haha
hihi
xDD:D:D
hahaa
LDLLD
HAHAHAHAHAHA
ja pierodle wyjebalem orla

Thanis 30-01-2009 15:29

ehehehehehe :D bez kitu, chuj mnie to boli ze ban, tera Cipsoft bedzie mial przejebane, ale z 2 strony co tera zrobi, odbanuje ludzi - to znajdzie sie banda ze powie WOOOOOT WATAFAAAAK, BOTTERS ILLEGAL NO MENZ ME NO PLAY

Banditos 30-01-2009 15:51

omg poczyscili ostro ciekawy jestem jak tam gildie co wojny prowadza pandoria furora iridi itp :D

poreda 30-01-2009 16:10

widze ze anarth deleted? ;o

btw ja na 3 konta ktore boce od samego rana nie stracilem ani jednego, pozdro ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06.