![]() |
|
29 ED
28 M LVL Blue Set , Boh/Soft Boots Bez waste Expowisko tylko na pacc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
DC na pewno może jeszcze guardy lub Mitwallin. Cytuj:
|
55 ed gdzie expic zeby byl jak najlepszy exp i niewielkie waste???
|
25 ELITE KNIGHT
eq: crusader Helmet knight armor knight legs medusa shield boh wyvern fang/[w depo bright sword] scarf skille 70/70 w depo 25k Tylko Expowiska dla PACC |
22 Druid świat honera
Mam kumpla z paccem i bez z dużymi levelami a ten z paccem 53 ms eq:dark helmet,knight armor,knight legsy,dragon shield,necrotic rod,fur boots,scarf+10k Gdzie mam expic codziennie gram po 5-6godzin nawet wiecej wiedz mam nadzieje że mi pomorzecie A tak wogule to jeszcze expie na cyklopach tam conajmniej wbijam 40% dziennie wiedz nieżle jak dlamnie. Mam jeszce 1 pytanko czy dałbym rade na vyvkach ?czy moze zostac expic na cyklopach czasami wybrać sie na cyklops drone? Licze że mi pomorzecie z gory dzieki :) |
19 sorc/drut, w której kopalni z guardami jest bezpiecznie?
27 paladyn, 61/45 pacc |
@LuckyLuck
Ancient Scaraby chyba będą dobre. @kamilekkkkkkk Slimy na PH,Scaraby, Mino Tower na Darashi. @hokejka Zostań na Cyklopach albo idź na Dwarfy. Wyvern Jeszcze nie bij. @cthulhu palkiem- Tomby, Slimy na PH. sorcem/drutem- roty na Liberty Bay, może jakiś Tomb. |
RP 32 lvl
Małpy ? Gdzie są proszę o tibia earth !!! i gdzie tam dobrze poexpie chodzi mi o "south,west,east,north?) Ostatnio nie pomogliście mi |
@Wilvendeus
http://tibia.pl/earth/32815/32532/0/8.19/ Ja np. na początku expiłem tylko po zachodniej stronie miasta. |
31 pall
70/51 crown helmet, blue robe, k-legs, vampirka, platinum amulet, rsy tylko nie mowcie guardy bo juz nimi zygam, bez pacc ofc |
@up
sproboj orc fortress i mintwallin to teraz ja: Palladyn lvl 20 eq: c armor, p legi, dwarven shield, steel helmet, p amulet, leatther boots skile: 70/57 nigdy nie gralem palkiem wiec sobie go zrobilem poskilowalem i co teraz ? na czym expic ? najlepiej expowiska na pacc area ale na facc area tez moze byc |
ja 62 Ek niewiem gdzie juz expic bo 5 dni stoje w depo i sie nudze Help !! ;d
|
Cytuj:
A co do expa, to skocz na lizardy. |
35 rp 80/66 b robe, b legi, cro helmet, dem shield,boh, p ammy
gdzie expic by B.szybko nabic lvl? moze byc waste(odpada banuta, tomby i dragi bo tam siedzi duzo ludzi) |
mam pytanie gdzie i na czym skillowac mim 20 pallem bo mino szybko padaja.skille 62/51 8mlvl eq blue robe, blue legi, bohy, crown helm, dragon shield ale kupuje demon shield.Slimy będą raczej za mocno mi walić prosze o pomoc :)
|
Mam 17 kina k armor p legi soldier helmet dvarvenke i serpent sworda
skille 43/40 jestem w carlin i na razie expilem na duzym amazon campie |
@ up
1. A próbowałeś zamek w AB? 2. Spróbuj dwarfy + dwarfy soldiery |
30 knight
P set dwarven shield dragonbone staff 66/65 facc |
Cytuj:
Hacka miałeś? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |
|