Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Furor001 25-01-2010 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoToTak (Post 2724504)
O kurwa, nie podpalaj sie tak. Jestescie zdolni ubic Zwidka... yhym, jakos nie padl. Myslisz, ze oni Was w ogole traktuja powaznie? Nie widze w Was zadnego zagrozenia dla nich...

Powiem Ci w ten sposob.Mowie to tez do Gufnojada.Zwidek nawet z ssami 3x mial red hp.W pewnym momencie zostalo mu 100-200hp~ a to jeden hit sd.A bylo przy nas cale Vision w 5 sec bo stalismy w depo od pol godziny.M wall poszedl kratke za daleko dlatego byli odrazu przy nas.Ale gdybysmy sie bali wyjsc to bysmy w dp siedzieli:p Mamy honor i swoje wartosci a zabawa byla fajna;) Pozatym Zwidek to tylko jedna z akcji.Owszem moze bylismy minimalnym zagrozeniem dla Vision.Ale za to w Thais nikt skulla jakos nie odpalal przez pewien okres czasu po naszych akcjach.Vt tez probowali wyciagnac od nas wszelkimi sposobami.I z taka ekipa owszem bylismy zdolni do ubicia Zwidka, i prawie sie udalo.Moze kiedys? ktoz to wie (: To bylo czyste i nieskazitelne pk.Ubilismy mnostwo osob lacznie mamy ponad 25 fragow z czego 90% to lvle 100+ i wyzsze.;)

Jarek'Gru 25-01-2010 17:13

Nie mnie to oceniac czy jestem inteligentny gionojad.

Poprostu nie wierze w to, ze zwidek poszedl gdzies gdzie szykuja na niego trapa i przez przypadek nie padl.

Chyba, ze to cale combo przewidzial i wiedzial, ze zostanie mu 100 hp ?

spowalniacz 25-01-2010 17:47

HEJ!!! Muj znajomy prosil mnie zebym tu napisal ze dzis dostal pracem w biedronce, bendzie ukladal banany na pulki w sivi napisal w osiongnienciach

-Grajonc w gre tibia zabilem 150 + Druida Sensla
-Grajonc w gre tibia zabilem 200 + Knighta Warior Antosa

I go pszyjeli!!! I powiedzieli mu ze ma bogate zainteresowania i to zadecydowalo!!! WARTO GRAC W TIBIE!!! :cup::cup::cup:

Furor001 25-01-2010 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spowalniacz (Post 2724595)
HEJ!!! Muj znajomy prosil mnie zebym tu napisal ze dzis dostal pracem w biedronce, bendzie ukladal banany na pulki w sivi napisal w osiongnienciach

-Grajonc w gre tibia zabilem 150 + Druida Sensla
-Grajonc w gre tibia zabilem 200 + Knighta Warior Antosa

I go pszyjeli!!! I powiedzieli mu ze ma bogate zainteresowania i to zadecydowalo!!! WARTO GRAC W TIBIE!!! :cup::cup::cup:

Najlepiej jest byc noname i lizac dupe takimi tekstami, no ale sa ludzie i parapety;)

Zgadzam sie z Jarek'Gru a te nonamy Gufnojady itd mnie smiesza rzucajac tekstami typu "człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.."-Zwidek byl na ssach i ledwo sie leczyl.Jakby wiedzial ze mamy tam trapa gotowego to by tam nie wszedl. ALE TO NIEMOZLIWE ZEBY ZWIDEK MOGL PASC:D to tak jakby ojca zabili dzieciom z sierocinca:D O NIEE!:o

psyduck 25-01-2010 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2724607)
Najlepiej jest byc noname i lizac dupe takimi tekstami, no ale sa ludzie i parapety;)

Zgadzam sie z Jarek'Gru a te nonamy Gufnojady itd mnie smiesza rzucajac tekstami typu "człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.."-Zwidek byl na ssach i ledwo sie leczyl.Jakby wiedzial ze mamy tam trapa gotowego to by tam nie wszedl. ALE TO NIEMOZLIWE ZEBY ZWIDEK MOGL PASC:D to tak jakby ojca zabili dzieciom z sierocinca:D O NIEE!:o

AAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HHAHAH

Debil.

AwangardowyKaloryfer 25-01-2010 18:20

Widzę ,że spowalniacz się udziela ,niemal niezauważalnie ,ale praca w biedronce za grę w tibie i ubicie Senzela/Warriora Antosia,to dało mi kompletnego owneda xDD
Nie mówiąc już o matce boskiej katrilowskiej <hahaha>!!!
Co do tematu ,to myślę ,że prawda leży pośrodku. Furor Seba ma rację ,śtanowią jakieś zagrożenie ,ale nie znów takie małe jak jakiś pionek napisał.
Logiczne jest ,że przy tworzeniu gildii z ludzi hunted ,któryś odzyska dawny "unhunt" i palnie w przypływie altruizmu ,co się dzieje.

Niestety sytuacja na furorze jest dokładnie taka ,jak ją opisał MarianKalina.
Nikt się z nikim nie liczy, każdy tylko dba ,aby jego boty śmigały i zarabiały ,zupełnie zapominając o tym ,że tibia jest tylko grą ,która służy do tego ,aby się zrelaksować ,tudzież pobawić/odpocząć.
Ja osobiście podziwiam Azora ,który zadowala się tym co ma ,co jednocześnie łamie zasadę ,którą wyznaje większość naszego społeczeństwa ,mianowicie "daj mu palec ,a weźmie całą rękę".

Boli mnie również to ,że tutaj piszecie w większości na poziomie (poza paroma noname'ami), a w tibii już tak ładnie nie ma ,bo wg mnie twierdzicie ,że tam macie do czynienia z idiotami ,a tu jednak są ludzie na poziomie.

Piję to tego ,że patrzycie na level danego gracza ,zamiast uprzednio z nim pogadać po ludzku. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły np Has'ek ,czy nasz kochany Rafał.

Wracając do akcji z Flugelem ,to jest moja ulubiona akcja ,bo mimo iż w Polsce panuje mit o Niemcach nazistach i raczej tak się ich woli postrzegać, tak tylko on mi pomógł ,co przypłacił huntem i zgonem.
Nawiązując do przyszłości Furory ,to rysuje się ona chujowo ,że się tak wyrażę. Będzie to serv botterów ,którzy chcąc iść w ślady Smerfa zniszczą mu branżę :cup: ! A jednocześnie server ,na który wbije kilku typa ,którzy będą logować z nudów i będzie to rzadkie logowanie ,ale będzie ono tak jak WWO ,będzie z tego przekaz odpowiedni. Skończy się bocenie i zacznie płacz ,bo bot niestety za was się pvp nie nauczy ,a takiego 300 Jołena się składa (bez urazy) jak szmatę.
Tyle ode mnie na dziś ,dziękuję za wysłuchanie mojego skromnego zdania i byłoby miło ,gdybyście sobie to wzięli do serca.
Au revoir!

spowalniacz 25-01-2010 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2724610)
Widzę ,że spowalniacz się udziela ,niemal niezauważalnie ,ale praca w biedronce za grę w tibie i ubicie Senzela/Warriora Antosia,to dało mi kompletnego owneda xDD
Nie mówiąc już o matce boskiej katrilowskiej <hahaha>!!!
Co do tematu ,to myślę ,że prawda leży pośrodku. Furor Seba ma rację ,śtanowią jakieś zagrożenie ,ale nie znów takie małe jak jakiś pionek napisał.
Logiczne jest ,że przy tworzeniu gildii z ludzi hunted ,któryś odzyska dawny "unhunt" i palnie w przypływie altruizmu ,co się dzieje.

Niestety sytuacja na furorze jest dokładnie taka ,jak ją opisał MarianKalina.
Nikt się z nikim nie liczy, każdy tylko dba ,aby jego boty śmigały i zarabiały ,zupełnie zapominając o tym ,że tibia jest tylko grą ,która służy do tego ,aby się zrelaksować ,tudzież pobawić/odpocząć.
Ja osobiście podziwiam Azora ,który zadowala się tym co ma ,co jednocześnie łamie zasadę ,którą wyznaje większość naszego społeczeństwa ,mianowicie "daj mu palec ,a weźmie całą rękę".

Boli mnie również to ,że tutaj piszecie w większości na poziomie (poza paroma noname'ami), a w tibii już tak ładnie nie ma ,bo wg mnie twierdzicie ,że tam macie do czynienia z idiotami ,a tu jednak są ludzie na poziomie.

Piję to tego ,że patrzycie na level danego gracza ,zamiast uprzednio z nim pogadać po ludzku. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły np Has'ek ,czy nasz kochany Rafał.

Wracając do akcji z Flugelem ,to jest moja ulubiona akcja ,bo mimo iż w Polsce panuje mit o Niemcach nazistach i raczej tak się ich woli postrzegać, tak tylko on mi pomógł ,co przypłacił huntem i zgonem.
Nawiązując do przyszłości Furory ,to rysuje się ona chujowo ,że się tak wyrażę. Będzie to serv botterów ,którzy chcąc iść w ślady Smerfa zniszczą mu branżę :cup: ! A jednocześnie server ,na który wbije kilku typa ,którzy będą logować z nudów i będzie to rzadkie logowanie ,ale będzie ono tak jak WWO ,będzie z tego przekaz odpowiedni. Skończy się bocenie i zacznie płacz ,bo bot niestety za was się pvp nie nauczy ,a takiego 300 Jołena się składa (bez urazy) jak szmatę.
Tyle ode mnie na dziś ,dziękuję za wysłuchanie mojego skromnego zdania i byłoby miło ,gdybyście sobie to wzięli do serca.
Au revoir!

Dzienkuje ci pszyjacielu za szczerom wypowiedz! Chociaz jeden siom mnie tu lubi bo reszta mnie wyzywa od debili i ólomuw a to nie prawda, poprostu jak sybko pisze to nie mysle o ortach ale tak ma kaszdy tibijczyk ktury ma pvp.

Furora to serwer stracony i niedlugo zwidek i katrila padnom od naszej mega ekipy a fraga zdobeddzie edgard myszolow i furora seba, ziomy ktore razem uciekaja z kosciola!!! :]:]

--- spowalniacz dodał 5 minut i 50 sekund później ---

veltaxio urzywal bota jako pierfszy

a tu dowud

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=226567

Diablord 25-01-2010 19:25

Co do waszych akcji w thais, to ja praktycznie wcale nie zwrocilem na nie uwagi. I chyba nikt nie traktowal tych akcji powaznie, chociaz dla wielu osob (zarowno u nas na vt jak i u was) byla to swietna zabawa i wlasnie o to chodzi w tej grze. Zal troche glupoty tych osob, ktore wchodzili w tego slynnego trapa w hotelu. Dobrym przykladem jest moj RL ziomek Sermaios, ktory przez wlasna glupote dal sie strapowac w hotelu, a potem byl z siebie dumny ze przezyl wbijajac red skulla -.-
Prawdziwy pogrom byl na Furorze kiedy Inshon polaczylo sie z WRA i kiedy Dempah dowodzil Death Rose, a wy byliscie tylko jak dobrze zorganizowany pk team, ktoremu daleko do ubicia Zwidka.

Lukasz'92 25-01-2010 21:03

wiadomo, ze malo kto zwracal na to uwage, bo my w sumie nie moglismy wyjsc dalej niz thais ze wzgledu na facce :D no i bylismy pk teamem.. nikt nie mowil przeciez o walce z wami. cala ekipa bysmy popadali na 3 ogarnietych hlvlach od was :D

a do ubicia zwidka nie bylo wcale tak daleko... wez pod uwage, ze rozkminiliscie, ze cos szykujemy i byliscie przygotowani, zwidek mial sio, a wy odrazu do nas podbiliscie... gdyby to bylo w normalnych okolicznosciah to by sie spokojnie zlozyl ;)

Furor001 25-01-2010 21:20

Ciesze sie ze dostarczylismy rozrywki bo wieje nuda na servie;) Ja chcialem sie odegrac na paru osobach i ten cel osiagnalem, paru ziomkow poszlo na Thorie bo wojna czy pk to dobra zabawa a na Furorze nic innego mi nie zostalo.Na kyrze to dopiero sie dzieje np. Kolek pokazal ze kasa czy mozliwosc expa to nie wszystko i za to go podziwialem i chce go pozdrowic przy okazji:).No ale co tu duzo gadac ktos chce walczyc to sie przenosi Vision nie chce zadnej wojny to trudno:p na Furore nikt normalny sie nie przeniesie poza paroma wyjatkami.Ja wybralem droge bólu i udzwignalem ciezki krzyz ktory spoczywal na mych barkach.Teraz czuje ze osiagnalem swoj cel po otrzymanym za free huncie;)
Postawilem sie bo nie chcialem placic za cos co jest idiotyczne.Wolalem umrzec walczac o cos tym razem byl to honor.

psyduck 25-01-2010 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2724700)
Ciesze sie ze dostarczylismy rozrywki bo wieje nuda na servie;) Ja chcialem sie odegrac na paru osobach i ten cel osiagnalem, paru ziomkow poszlo na Thorie bo wojna czy pk to dobra zabawa a na Furorze nic innego mi nie zostalo.Na kyrze to dopiero sie dzieje np. Kolek pokazal ze kasa czy mozliwosc expa to nie wszystko i za to go podziwialem i chce go pozdrowic przy okazji:).No ale co tu duzo gadac ktos chce walczyc to sie przenosi Vision nie chce zadnej wojny to trudno:p na Furore nikt normalny sie nie przeniesie poza paroma wyjatkami.Ja wybralem droge bólu i udzwignalem ciezki krzyz ktory spoczywal na mych barkach.Teraz czuje ze osiagnalem swoj cel po otrzymanym za free huncie;)
Postawilem sie bo nie chcialem placic za cos co jest idiotyczne.Wolalem umrzec walczac o cos tym razem byl to honor.

A ty gościu w każdym poście to samo, hunt za free, walczysz o HONOR, niesiesz krzyż na swoich barkach a może jesteś nowym Chrystusem ? 8o8o8o8o8o8o8o

Furor001 25-01-2010 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psyduck (Post 2724702)
A ty gościu w każdym poście to samo, hunt za free, walczysz o HONOR, niesiesz krzyż na swoich barkach a może jesteś nowym Chrystusem ? 8o8o8o8o8o8o8o

A Ty co bez oczu przyszedles?8o Mow co chcesz wypowiadaj sie bo wolnosc slowa panuje w dzisiejszych czasach.KRZYZ NA DROGE WOJOWNIKU!:D a moze boisz sie ze pare osob ma podobne zdanie? boli Cie to ze cenie takie wartosci? NO POWIEDZ BOLI CIE TO?:d

psyduck 25-01-2010 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2724709)
A Ty co bez oczu przyszedles?8o Mow co chcesz wypowiadaj sie bo wolnosc slowa panuje w dzisiejszych czasach.KRZYZ NA DROGE WOJOWNIKU!:D

No hunta na forum nie dostaniesz hehehe, walczyć o honor tu nie będziesz musiał, a bawić się w mesjasza też nie musisz więc lajt ziomek...

Furor001 25-01-2010 22:04

Ja po prostu wyrazam swoje zdanie na dany temat;)

Gesar 25-01-2010 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eklezjastyk (Post 2724485)
masz zydsonie qrwa

auto 100 allowwalk 2774 2775 2776 2777 2778 2779 2780 2781 2782 2783 2784 2785 2786 2787 2788 2789 2790 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 2801 2802 2803 2804 2805 2806 2807 2808 2809 2810 2811 2812 6114 6115 7864 7865 9061 831 832 833 834

Dziekowka qrwa :browar:

A co do Zwidka i pewnych akcji to i tak wydaje mi sie ze San Ti to byl spy :P Nie ma sie czym podniecac chlopaki, bylo troszke fajnej zabawy i to sie liczy. Wszyscy dobrze wiemy ze nie bylismy zadnym zagrozeniem dla Vision ;) Odegralismy sie przynajmniej w takim stopniu :P

Misi3k 26-01-2010 00:02

Furor Seba - ale z ciebie kiep jajebie hahaha

Lion_Lith 26-01-2010 03:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2724633)
Co do waszych akcji w thais ... byla to swietna zabawa i wlasnie o to chodzi w tej grze.

no to trzeba zrobic nastepna akcje jak wam pasuja ;D

a to jest pewnie fan_dzidzi2 ktory kocha dzieci haeuehuaeh
http://img269.imageshack.us/img269/6...verejnosti.jpg
kozak ;D (nie obraz sie :P)

Fan_Dzidzi2 26-01-2010 07:06

nom to ja i twoja siostra na tej focie

Furor001 26-01-2010 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misi3k (Post 2724800)
Furor Seba - ale z ciebie kiep jajebie hahaha

Na jakiej postawie tak sadzisz? Moze nie chcesz zeby ludzie uslyszeli troche prawdy o Vision?.Fragowalismy ludzi dla zabawy i pokazalismy innym jakimi byli nieogarami np.Antos, pozniej Senzel,Averkania,Salaverd-te fragi pokazuja wasze umiejetnosci.Chyba Cie to zabolalo i musisz wyrzucic swoja bezsilnosc na forum. A przeciez ja nie jestem w Death Rose a jednak nawet szary obywatel z thais moze cos zdzialac...Zreszta zauwazylem ze chcecie zmienic szybko temat tekstami "ale z ciebie kiep" itd. itp. N.i.e. rusza m.n.i.e. to:p Proste. To pokazuje na jakim naprawde Vision jest poziomie o ile wogole ma jakis poziom hehe:D Ale jednak sa ludzie z ktorymi mozna normalnie pogadac i rozumieja na czym polega ta gra np. Diabllord. Cos czuje ze rok 2010 na Furorze bedzie ekscytujacy i niezwykle emocjonujacy:) Pozdrawiam tych ktorzy nam kibicowali.Szacun~

thoro 26-01-2010 13:55

L'p deleted hmm?
Moze sie w koncu ruszylo.. xd

Furor001 26-01-2010 14:10

Na elerze LP deleted.To pokazuje ze kazdy moze podzielic jego los za uzywanie nielegalnego oprogramowania;) Cordek banished, Akall Thares i Sirag Gala deleted:D Jednak cipsy wysluchaly opinii wielu osob co do botow i sposobu ich zwalczania w tym rowniez mojej, jak widac dalo to pozytywny rezultat:) Koniec Furory i botow NADSZEDL. Uwazam ze Tibia jest gra w ktorej ludzie powinni nawiazywac nowe znajomosci i przyjaznie i miec przyjemnosc z gry a nie z botowania i robienia z niej sposobu na zycie;) Teraz na Furorze nie zostanie nic innego jak robotki reczne. TAK 3MAC O/

gionojad 26-01-2010 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2724936)
Na elerze LP deleted.To pokazuje ze kazdy moze podzielic jego los za uzywanie nielegalnego oprogramowania;) Cordek banished, Akall Thares i Sirag Gala deleted:D Jednak cipsy wysluchaly opinii wielu osob co do botow i sposobu ich zwalczania w tym rowniez mojej, jak widac dalo to pozytywny rezultat:) Koniec Furory i botow NADSZEDL. Uwazam ze Tibia jest gra w ktorej ludzie powinni nawiazywac nowe znajomosci i przyjaznie i miec przyjemnosc z gry a nie z botowania i robienia z niej sposobu na zycie;) Teraz na Furorze nie zostanie nic innego jak robotki reczne. TAK 3MAC O/

Mam niestety wątpliwości czy ty byłbyś w stanie napisać posta po angielsku widząc jak ci idzie pisanie w ojczystym języku, tera pewnie opowiadasz ziomom w real że napisałeś posta i zdeletowali tego Lp brazola. Był debilem i wpadł trudno... człowieku ile ty masz lat, 15 ??? Czemu nie w szkole ? Spierdoliłeś ? :)

--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2724872)
Na jakiej postawie tak sadzisz? Moze nie chcesz zeby ludzie uslyszeli troche prawdy o Vision?.Fragowalismy ludzi dla zabawy i pokazalismy innym jakimi byli nieogarami np.Antos, pozniej Senzel,Averkania,Salaverd-te fragi pokazuja wasze umiejetnosci.Chyba Cie to zabolalo i musisz wyrzucic swoja bezsilnosc na forum. A przeciez ja nie jestem w Death Rose a jednak nawet szary obywatel z thais moze cos zdzialac...Zreszta zauwazylem ze chcecie zmienic szybko temat tekstami "ale z ciebie kiep" itd. itp. N.i.e. rusza m.n.i.e. to:p Proste. To pokazuje na jakim naprawde Vision jest poziomie o ile wogole ma jakis poziom hehe:D Ale jednak sa ludzie z ktorymi mozna normalnie pogadac i rozumieja na czym polega ta gra np. Diabllord. Cos czuje ze rok 2010 na Furorze bedzie ekscytujacy i niezwykle emocjonujacy:) Pozdrawiam tych ktorzy nam kibicowali.Szacun~

Szary obywatel z thais aahahahahahhahahahaha ! Nobie śmierdzący uczyć się a nie w tibię grasz! A jaka jest różnica między ekscytujący a emocjonujący ziomku? Czy chodzi o to że bierzesz swoją maczugę w dłoń a potem...

spowalniacz 26-01-2010 14:44

sebus poczekaj s ta ekstycacja asz bendziesz u mnie, mam swierza waselinke i bende dzis delikatny dla ciebie... wienc o kturej wpadasz?

twuj romuald grosny!

Furor001 26-01-2010 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gionojad (Post 2724952)
Mam niestety wątpliwości czy ty byłbyś w stanie napisać posta po angielsku widząc jak ci idzie pisanie w ojczystym języku, tera pewnie opowiadasz ziomom w real że napisałeś posta i zdeletowali tego Lp brazola. Był debilem i wpadł trudno... człowieku ile ty masz lat, 15 ??? Czemu nie w szkole ? Spierdoliłeś ? :)

--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później ---

Szary obywatel z thais aahahahahahhahahahaha ! Nobie śmierdzący uczyć się a nie w tibię grasz! A jaka jest różnica między ekscytujący a emocjonujący ziomku? Czy chodzi o to że bierzesz swoją maczugę w dłoń a potem...

Szukasz dziury w calym? Nie masz mnie jak pojechac to doczepiasz sie o pisownie i wyrazy.Nawet czytac dobrze nie umiesz bo ja bylem jednym z setek o ile nie tysiecy ktorzy pisali. Tyle na ten temat kimkolwiek jestes;) tym samym pokazujesz innym ze wyszedles na idiote.Nie tylko ja pisalem posta ale od groma osob. I nie denerwuj sie tak bo Ci zylka peknie:p Najlepsza metoda na noname co proboje Cie pojechac bo nie ma co robic to zignorowanie go. Myslisz ze bede gadal z ludzmi na takim poziomie jak Ty? Mylisz sie.Gram 5 lat w ta gre i widzialem mnostwo takich ja Ty.To jest nawet troche smieszne jak probojecie wszelkimi sposobami bronic swoich panow z Vision:D Prawda boli ale nie sadzilem ze niektorych na forum zabolala za bardzo a wiec gionojadzie, ja morfiny nie sprzedaje:cup:

bulbazaur 26-01-2010 16:08

Wracam tu po banie i co widzę, jakieś dzieci pokroju Lion coś tam czy ten Furora serbia coś tam... boże wiem że ferie się zaczeły ale na boga... grajcie w tibie a nie spamujcie na tym kulturalnym forum gdzie wypowiada się elita bo ani śmieszni nie jesteście ani nie wnosicie nic nowego i fajnego.

Więc bez pozdrowień. 8o8o8o8o

Lion_Lith 26-01-2010 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2724835)
nom to ja i twoja siostra na tej focie

chyba twoja bo nie mam ;D

Master93 26-01-2010 18:34

UP

Powiedz czemu podajesz sie za lion lith'a skoro to nie Twoj char ?

AwangardowyKaloryfer 26-01-2010 18:52

Jak znam życie to jest rl lion ,aż emanuje głupota :))

Lion_Lith 26-01-2010 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2725080)
Jak znam życie to jest rl lion ,aż emanuje głupota :))

ty juz wystarczajaco wyemanowales swoim debilizmem z kazdym postem sie osmieszasz ;*

pup 26-01-2010 21:02

Kiedy się można spodziewać was na kyrze? Czekam kiedy będę mógł z czystym sumieniem zainstalować tibie na kompie i camy oglądać!

Lion_Lith 26-01-2010 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pup (Post 2725151)
Kiedy się można spodziewać was na kyrze? Czekam kiedy będę mógł z czystym sumieniem zainstalować tibie na kompie i camy oglądać!

z czystym sumieniem misiu powinienes zostawic tibie w spokoju ;D

_Sod_ 26-01-2010 23:35

Ej ziomy odjebac sie od Tomka :/ (Syf zor)

Syf_Zor_ 27-01-2010 02:02

lolll <znakkk> ;d

Zoodix 27-01-2010 16:01

pozdrawiam pogromcow jp z furory :D

Furor001 27-01-2010 19:44

Ezazin
Jan 27 2010, 07:58:08 CET Killed at Level 112 by a fire elemental of Orizz Aldo.
Ogieeeen!:p

Jarek'Gru 27-01-2010 20:38

Nie wiem czy jest sie czym chwalic;

w otwartej walce napewno z nim nie wygral.

Elisabett 27-01-2010 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarek'Gru (Post 2725606)
Nie wiem czy jest sie czym chwalic;

w otwartej walce napewno z nim nie wygral.

To nie Ty miałeś czasem nick Avatar'Gru;)?

Lion_Lith 27-01-2010 22:16

ponoc carlos ( lord'paulistinha ) pobil swoja kobiete jak nie mogl wbic na swoje usuniete konto ;D

Gesar 27-01-2010 23:38

A tutaj mala zabawa knightem ;d

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=9b9437xok9j04dku

_Sod_ 27-01-2010 23:40

pozdrowka dla tomka \o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58.