Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Chaos 30-01-2009 17:23

teraz widac kto urzywal nielegalnych programuw

Pajmol 30-01-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2442693)
widze ze anarth deleted? ;o

btw ja na 3 konta ktore boce od samego rana nie stracilem ani jednego, pozdro ^^

czy tylko on? nie udalo ci sie

dobrze ze dal nasza bongo kase i mpa itp;P na innego chara a wyepic 80 msa to niedlugo:)

Adedin 30-01-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2442693)
widze ze anarth deleted? ;o

btw ja na 3 konta ktore boce od samego rana nie stracilem ani jednego, pozdro ^^

muszę to powiedzieć, już mnie zgrzałe¶.
jeste¶ pierdolon± łachmaniarsk± ciot±! Cwaniakujesz na tym forum, szczycisz się jakby¶ był kim¶. Widać że w prawdziwym życiu Ci nie wychodzi. Masz kompleksy i leczysz je na forum, bo za szklanym monitorem nikt nie widzi Twojego pysku. Skończ już pierdolić głupoty bo jeste¶ IMBECYLEM! Poczytaj o tej chorobie i zacznij się leczyć.

poreda 30-01-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2442874)
muszę to powiedzieć, już mnie zgrzałe¶.
jeste¶ pierdolon± łachmaniarsk± ciot±! Cwaniakujesz na tym forum, szczycisz się jakby¶ był kim¶. Widać że w prawdziwym życiu Ci nie wychodzi. Masz kompleksy i leczysz je na forum, bo za szklanym monitorem nikt nie widzi Twojego pysku. Skończ już pierdolić głupoty bo jeste¶ IMBECYLEM! Poczytaj o tej chorobie i zacznij się leczyć.

co cipko, agresja sie w tobie klebi bo cie w grze zbanowali? nie potnij sie

Harru 30-01-2009 18:09

spkokjnie panowie juz mam 50 ed, cala kasa przeslana ;)

/anarth

Yooshi 30-01-2009 18:23

/\ i to jest podej¶cie, jak należy ! :D

Karolek98 30-01-2009 18:37

ja, master pajak, dous elwor, ellia yurius ban jak narazie ;D aa i pubey... ze strony bellatorow jak to wyglada?

Adedin 30-01-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2442898)
co cipko, agresja sie w tobie klebi bo cie w grze zbanowali? nie potnij sie

niestety ale mnie nie zbanowali ;< nie trafiłe¶, imbecylu.
Unas na Rybniku jest psychiatryk my¶lę że możesz go zwiedzić =] przyjm± Cię otwart± bram±.

poreda 30-01-2009 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2443051)
ja, master pajak, dous elwor, ellia yurius ban jak narazie ;D aa i pubey... ze strony bellatorow jak to wyglada?

+asmoa

;/

ZwirekM 30-01-2009 19:19

U bellatorow z tego co wiem to :

Casim , Bezok , Aure ;] hehs

Poreda rozmowa z toba jest to najwieksza obraza jaka moze mnie spotkac :( tak wiec nara/

poreda 30-01-2009 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZwirekM (Post 2443181)
U bellatorow z tego co wiem to :

Casim , Bezok , Aure ;] hehs

Poreda rozmowa z toba jest to najwieksza obraza jaka moze mnie spotkac :( tak wiec nara/

"bardzo mi przykro chlopczyku" :(

Thanis 30-01-2009 23:13

Karol ja tez ban :[ (Lord alestor)

a od Bellators~~ Princess arman deleted, szkoda.

Atetas jeszcze bana maaaaa...

Yooshi 30-01-2009 23:34

Kto Ci powiedział,ze princess ma deleta? Nie ma.

Dragnit 31-01-2009 00:46

kto ma chary na enfo z was? ;)

Karolek98 31-01-2009 09:55

A takie pytanie do was, jak myslicie co cipsoft wprowadzil zeby wykryc te boty? Wielu ek ominelo bana. Na moje to hold atk skrypt i hotkeye byly glownym atutem zeby dostac bana. Po prostu wlaczyli system ktory wylapuje przycisni ktorych uzywasz podczas gry w tibie i ich reakcje, to jedyne sensowne wytlumaczenie ktore przychodzi mi do glowy, bo nie sadze zeby cipsoft na innych podstawach mogl kogos zabanowac i miec 100% co do tego pewnosc. Bo glownie dostaly bana osoby za warboty, osoby botujace potworki jak widac, dalej sobie botuj±.

galdzik 31-01-2009 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2444338)
A takie pytanie do was, jak myslicie co cipsoft wprowadzil zeby wykryc te boty? Wielu ek ominelo bana. Na moje to hold atk skrypt i hotkeye byly glownym atutem zeby dostac bana. Po prostu wlaczyli system ktory wylapuje przycisni ktorych uzywasz podczas gry w tibie i ich reakcje, to jedyne sensowne wytlumaczenie ktore przychodzi mi do glowy, bo nie sadze zeby cipsoft na innych podstawach mogl kogos zabanowac i miec 100% co do tego pewnosc. Bo glownie dostaly bana osoby za warboty, osoby botujace potworki jak widac, dalej sobie botuj±.

dokładnie, wszystkich ludzi ktorych pamietam, ze expili na Infernalistach doslownie kazdy ma bana ... kazdy uzywal tego samego skrypta w NG

Harru 31-01-2009 12:08

no wiec według mnie cip poprostu albo wszedl w hexy tibi i zobaczyl kto dokladnie jakiego programu uzywa, ale to by tylko wykrylo blackd a nie inne boty, osobiscie uzywalem bota na moim kazdym charze, a bana dostalem tylko na anarthu, na kazdej mojej postaci uzywalem cavebota a na anarthu autoheala i speedhacka, niewiem jak to sprawdzili no ale trafili mi akurat w main chara :

/anarth

poreda 31-01-2009 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2444338)

na tutor board jakis typ napisal ze cipsoft kontaktowal sie ze sprzedawcami NG i blackd i od nich za kase bral info (?)

Karolek98 31-01-2009 13:07

niesadze ze blackd/ng by sypneli komu sprzedali, bo bany polecialy na caly account na podstawie "character name", a boty typu ng/elf nie wysylaja zadnych informacji z komputera do jakiegokolwiek servera. Dash mogl byc przyczyna bana, bo naciskasz end i postac sama sobie biegnie w kierunku ktorym ustaliles, to moglbyc powod, gdyz tak jak wczesniej mowilem 1 guzikiem ktory nie ma nic wspolnego z tibia biegniesz w danym kierunku. ale hold atk skrypt jest zastanawiajacy, jak mogli to wykryc? moze wymuszenie ataku nawet jak nie widzisz potworka na ekranie?;/

poreda 31-01-2009 13:23

Chuj pewnie w najblizszych dniach jak typy odpowiedzialne za ng/blackd/elfbota rozpracuja o co chodzilo, pewnie sie dowiemy. A narazie trzeba sie cieszyc ze wiekszosc respow typu malpy sa wolne ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05.