![]() |
|
@Azobaty:
Na chuj to wstawiasz, skoro nikt się nie nabierze. Btw. zajebisty "sposób", z allegro? |
niezla ta openka pamietam te czasy chyba nawet jestem na tym zdjeciu
lol ;d |
Cytuj:
bo stara mu kazała :/ |
i Niemcy maja wygrac ;d
|
pozatym te img jest z isary a nie furory ;D
|
[CHAR]Boozar[/CHAR]
Banished: until Jun 30 2008, 21:50:48 CEST because of excessive unjustified player killing jesli bylo to mea culpa ;) |
Nic ciekawego tu nie piszecie... Napiszcie jak tam u Andiego i ekipy... Mam nadzieje ze nie stoczyli sie tak jak Chary zeby cpac :/
|
lepiej troche cpac
niz ciagle w glupia tibie grac XD |
Chary nie cpa troche... On pozera pigulki w dekagramach juz :< By chociaz zielsko palil tak jak paru tu normalnych ludzi a nie ze cpac. No ale coz ciezkie dziecinstwo odbija sie na doroslym zyciu :<
@up Budzyn lol to kolo mnie |
@up
co ty pierdolisz ćpanie jest zajebiste, ładujesz 900 mg DXM z apteki i masz kosmos praktycznie za darmo 8o talk.hyperreal.info polecam ;d |
Cpanie jest elo o/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Idziesz do apteki po Acodin (tabletki na gardlo) w*******asz cala paczke i tez masz fajnie xDDD ale Charemu juz taka jedna paczka nie starczy on musi z 5 paczek wjebac :<
|
A za kilka lat ziemia,
gz że się podniecacie tym jacy to wy dorośli jesteście że już ćpacie i piguły bierzecie czy huj wie co, anyway jesteście zwykłymi idiotami którym kolega nagadał ze jest fajnie i to pomaga na wszystko tylko potem budzisz się z ręką w nocniku, gdy już jest za późno, miłego umierania <podpis> @uprzedzam odpowiedź na pytanie, jestem pełnoletni tylko nie mam tak nasrane we łbie żeby się tym faszerować jesteście zerami |
Kery chodź zabiorę Cię tam gdzie jest Mooooooooooooooonar ;)
On głupoty pisze ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta skarpetki spalam w piecu
|
omg... albo nic nie piszecie albo pierdolicie głupoty ... : D ogarnijcie sie tu dawno takiej nudy nie bylo !
|
No co, każdy może się starać być fajnym. :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |
|