![]() |
|
Cytuj:
keylogger, nie odpalac |
Zwierzaczek
z tego co mi ziomsy piszą widze rox person, pisz w potrzebie ;) Respect,Bye |
*** To pole jest wymagane.
Kuwa mać a ja sie właśnie wjebałem w tego linka i nie spojrzałem że to logger. Gratulacje przyjmuje jutro od 14.00.
Jakby ktoś wiedział jak się tego shitu pozbyć to priv. :P |
sup zwierzaczek
bralem w chu* duzo i never nie wyrysany, ro~~'pele trafil ryse kiedy gral haker. zwierzaczka znam sporo, ona w na tym servie troche hajsu przykula nie wiem czy bylo by normalne hackowanie other ppl jak cos macie to msg, bo taki bajer ze zwierzaczek 'zgadl haslo' do royal~~ acc troche dziwne solve plax elo :confused: |
@aver
Nie rob nastepnej bajki:D:D ... ze zgadla pasy :D:D ON czy ONA ch*j wie ... miala pasy na Pelego wiec nie gadaj jak nei jestes w temacie do konca... potem dam editX( |
|
Apr 07 2008, 23:43:07 CEST Died at Level 108 by a warlock
JAJA 3 % do 109 bylo KOPAOKSDAPOAKSAPOK |
Zwierzaczek~
Zachowałaś sie wpożądku inny by inaczej postąpił, szacun dla Ciebie, graj dalej na mnie i moich Rl mozesz liczyć...;)
pozdro all... |
Zas jakis noob sie wdup** na forum. Idz se tak napisz na Guardii
|
Zas jakis noob sie wdup** na forum. Idz se tak napisz na Guardii moze tam cie posluchaja.
|
Vitt
napisz na p.m gg twoje pomoge usunac ten syf, nie dajmy sie dzieciakowi cieszyc :P
sry za offtop |
Sprawa ze zwierzaczkiem nol koment wogole.
http://img134.imageshack.us/img134/332/uo0122aq5.jpg Btw Jak kiedys powiedzial Geo auto manasowanie powah ^^ |
jak ktos cos ma do zwierzaczka ma cos do mnie .. :) pzdr
Hail ZmC team |
Cytuj:
Hmm dziwne ;) a tak btw jak ktoś może atakować kobitke ;)?? jeszcze taką kobitke ;) ja bym jej nawet nie ruszył jakby mi wsadziła z 15 ue pod rząd :) cieszyłbym się ;]' Geo// |
Ona jako Dori,
Zwierzaczek jako char. Bo wszyscy wiemy ze przez pewien czas gral haker. Jeden ch*j, wiadomo ocb. |
Co to Zwierzaczka to widziałem (jak już miał hacka i jebał ue pod dp)
jak pewien Polak pisze, że nie ma recka i można śmiało jebać... :baby: @GZ Daimos |
wescie przestancie jush drazyc ten temat zwierzaczek to zwierzaczek tamto srac sie chce od waszego gadania. Podniecacie sie bo wam fotki pokazala i tak wam nie opierdoli i wogole z kad macie pewnosc ze to laska? a jesli nawet to ona moze robic wszystko co jej sie podoba bo jest dziewczyna (czytaj hackowac, zabijac, gwałcic) i jej to ujdzie na sucho bo niby plec piekna zal. Philip dobrze zrobil ze ujebal "ją" ktos kto byl na charze zabil jego zioma to jak to bylo w mezopotami "oko za oko" . sry za oftop
|
moze ktos zapodac jej fote ^^
|
@ MpK
tylko nie oko -.- B) :P
|
No ja jednak kobiet nie bije ;)
a tak btw to co wyprawiał hacker to nie jest w żadnym stopniu wina zwierzaczka ( kobietki ) tylko jakiegoś zamulasa, który traci czas na rozwalaniu kogoś chara. Wierzcie czy nie, że to kobietka, ale według mnie nie da się przez ventrillo zmieniać głosu z męskiego na damski :D Koniec tematu Geo// |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |
|