![]() |
|
Cytuj:
Pomimo to że nie lubie ajahasa . To co kurwa shicu robisz panike ..zabnowali ci 30 lvl i płaczesz.. -.-.. I dobrze ze dostales bana. Ps. Musisz być sprytniejszy na przyszłość :D . Ja nigdy niedam sie zbanować :D . Chyba ze na pvp za pking. :D uzywaj mózgu. |
Cytuj:
"masz" 91 LvL i niepotrafisz zareportować? Wejdz na tibia.com->forum->support board->Gamemaster->I zalóż post lub wejdz w dany post na którym pisze sie właśnie tego typu "wykroczenia" Ps. Jestem Tutor- Jestem pro ;d |
Cytuj:
aha dowiedziałem sie jeszcze ze oni teraz weryfikują czy należy sie delete.Mozę jakimś cudem sie uda D: btw. nie zbanowali tylko usuneli -.- |
Cytuj:
|
Omg, mi usuneli na nebuli 100 ms (gridlok) <mighty xaszkil mnie znal + na obsidii 84ms w 1 summonerze na serverze, to jedno konto.
Drugie konto to 84 rp, 74 ms oba na obsidii chary, najsmiejszniejsze jest to, ze 1 konto jakbym nie wbil bana na wojnie na obsidii albo poczekal z fragami 1 dzien (criminal record usunalby sie) to bylby ban na 7 dni. Ale jakos nie placze na forum i kombinuje. Byla mozliwosc complain - pisalem. Nie - odchodzilem z honorem bez zbednego pierd olenia. |
Shicu robi takie zamieszani o 46 lvl... przynajmniej nauczysz sie co i gdzie pisac...
Edit : moj nowy domek :P narazie sucks ale za jakis czas moze bedzie lepiej http://img122.imageshack.us/img122/7632/domekwr0.jpg ~!~KUPIE WINNER LOTTERY TICKET~!~ |
Cytuj:
|
Witam,
Odchodzę z Nerany (jak się uda) na Thorie i szukam ludzi do WT jak by był ktoś zainteresowany proszę pisać na PW tutaj na forum. |
HJahaha Speedy ma racjaxD on tez stracił wiele i powiedział porostu trudo ;]
|
Cytuj:
|
niewiedziałem gdzie to zamieścić... może mi to ktoś wytłumaczyc?
http://img206.imageshack.us/img206/4564/outfildyj3.png gość jest ek a wygląda jak behemoth ??? |
elo dziwne jakies co napisze na Only Nerana Mam ostrzezenie Zal -,-:D
|
@Wing_Saber
wysłałeś mi eq ^^?? |
@Wing_Saber
Boze zal... jest taki czar wiesz? Utevo Res Ina "behemoth przez ludzi jak ty mam ochote niegrac w to :S |
Cytuj:
|
coza debil przeciez knighci tego czaru niemaja !
zreszta kolo niego chodzi 22 pall przebrany za jugernauta |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest nowy npc w venore co sie kupuje u niego rozny szajs i moze sprzaje jakies rzeczy do przemiany ;p |
|
Długo działa taki kostium?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |
|