![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
W dupie to mam wazne ze nie graja, w Arsenalu Rosicky nie gra od poltorej roku z powodu kontuzji ale gdyby nie to, to lapalby sie do podstawowego i co mam go nazwac tez podstawowym graczem? Cytuj:
|
Cytuj:
Aktualnie Rosicky nie jest już tak pewnym ogniwem jak chociażby w tamtym roku. Arshavin może grać właśnie na tej pozycji, do tego Nasri i Walcott... O BOŻE! ALE TA ROTACJA JEST U-Z-A-S-A-D-N-I-O-N-A W MOICH POPRZEDNICH POSTACH! Taka, którą ty masz na myśli występuje w ataku, reszta po prostu odpoczywa. Wg. ciebie w Manchesterze (ogólnie, łącznie z obcokrajocami) jest więc tylko 6 podstawowych graczy (Ronaldo, Rooney, van der Sar, Ferdinand, Vidic, Evra), bo baaardzo sporadycznie są zmieniani? Rotflando : d @Edit A nie, sorry, zapomniałem... Przykro mi, ale nie możesz tego stwierdzić, bo wasze czarnuszki muszą ciągle pracować, nie ma czasu na odpoczynek =< |
Cytuj:
Mecz sie zaczyna i Silvestre w pierwszym skladzie na usta cisnie sie tylko 1 zdanie; Witamy Silvestra, zegnamy LM |
|
Manchester ciśnie ostro ; >
|
Widać, że Almunia bardziej ograny niż Fabiański. Dobrze, że w przerwie meczu mamy dziesięcio-minutowy kabaret w wykonaniu Gmocha i Engela :p
|
Gdyby nie Almunia i fikcyjny spalony Giggsa to Arsenal nie mialby po co grac w 2. meczu ;-)
|
Gdyby nie 11 graczy MU to tez mecz nie mialby sensu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do meczu to przez pierwsze 25~min wielka przewaga MU po 25min wyrownana gra tak jakby obydwie druzyny cieszyly sie takim wynikiem. Calkiem dobra gra Silvestra, bramka padla z winy Toure, Sagna bezbarwny ale juz mnie przyzwyczajil tym jezeli chodzi o obecny sezon, Gibbs mlody i nie najgorzej sobie poradzil chociaz tam te najniebezpieczniejsze pilki to szly z jego strony. Przechodzac do pomocy to Fabregas zagral na swojim poziomie, Walcott kompletnie bezbarwny, Nasri tez mnie nie zachwycil, Diaby swietny mecz walczyl o kazda pilke i mial sporo przejec, Song na poczatku dobrze potem kompletnie nie istnial Adebayor osamotniony w ataku to cos strasznego, zreszta to juz nie pierwszy raz kiedy Arsenal gra z samym Adebayorem z przodu i jakos nie przypominam sobie aby jakis wielki sukces w takim zestawieniu gracze Wengera odniesli Arsenalowi w tym meczu zdecydowanie brakowalo ofensywnych wejsc bocznych obroncow, tych krosow Sagny czy dryblingow Clichego. Brak tez bylo widac gracza laczacego pomoc z atakiem a ta role zazwyczaj spelnial Robin. A co do Spalonego Giggsa to w po obejrzeniu tego w tv nie moglem jednoznacznie stwierdzic czy byl czy nie byl a wiec nie dziwie sie sedziemu |
Ależ emocje... Siedzisz i w klawiature stukasz... Je...
|
Cytuj:
|
tam spalony był, ale kilka minut wcześniej Ronaldo był na dwumetrowym spalonym, a sędzia jakoś tego nie wychwycił :|
mecz dość szybki, ale mało sytuacji bramkowych, nie skreślałbym Arsenalu, bo to w końcu dla nich jedyna szansa, żeby dobrze pokazać się w tym sezonie rozbawił mnie Gmoch w studiu, jak omawiał 'genialny' bieg Teveza do piłki, lol |
po 1. to zawiodłem się na czelzi :/ nie myślałem, ze będą tak grac... gdzie te pojedynki sprzed kilku lat... Byleby Barca nie straciła 1sza bramki za tydz.
po 2. to spalony był. MU cisneło.. bomba ronaldo w poprzeczke potężna. nie wiem jak on to strzela ;D jakby to wpadło to palce lizać. za tydz. bedzie ciekawie. a po 3. z innej beczki. Dwight Howard został zawieszony na 1 mecz za to zagranie: http://www.youtube.com/watch?v=Sc8J5pZE6oc troche smiech, ale bardzo dobra okazja dla Gortata. zapewne wyjdzie jutro w s5. ma okazje, ktora moze sie mu juz nie powtórzyć. jak poprowadzi orlando do zwycięstwa to bedzie miał szanse na dość duży kontrakt. do 2 rundy PO awansowali już: Cavaliers, Lakersi i Dallas. dziś pewnie uczyni to Denver. Miami 2-2. zawalili ostatni mecz :/ ogląda w ogóle ktoś? ;) |
Kurde, szkoda tych wszystkich fartów Arsenalu, bo wynik 10:0 (nawet z takim przeciwnikiem) robi wrażenie...
Po wślizgu Fletchera w pierwszej połowie do głowy przyszedł mi jeden komentarz - leżeć murzynki! @Down Chodzi mi także o jego korzenie. |
PS. Według Wikipedii Giggs urodził się w Walii, a dopiero w wieku sześciu lat przeniósł się do Anglii.
|
Cytuj:
Tez mi sie kojazy jeden wslizg Songa ktory polozyl placzacego Roniego |
Cytuj:
@2 Down Bez przesady, nie było prosto w niego, a mimo wszystko, chociażby Fabiański, prawdopodobnie puściłby tą piłkę. |
Najlepszym zawodnikiem Arsenalu był Almunia, niech to wystarczy za cały komentarz ; )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |
|