![]() |
|
15:21 Bzik Peace Master [187]: Buy Rh
15:21 Bzik Peace Master [187]: 33k? 15:21 xxx [24]: 35k 15:21 Bzik Peace Master [187]: ok 15:21 xxx [24]: venore? 15:21 Bzik Peace Master [187]: wyslij mi na edron go 15:22 xxx [24]: wysle jak wyslesz pierwszy 15:22 xxx [24]: nie jestem nobem 15:22 xxx [24]: . 15:22 Bzik Peace Master [187]: nie wyslij pierwszy nie mam czasu 15:22 xxx [24]: bye 15:22 Bzik Peace Master [187]: ja mam 180 nie wyjebe 15:22 Bzik Peace Master [187]: kurwo 15:22 Bzik Peace Master [187]: wysylasz? 15:22 xxx [24]: a co mnie to ze masz 180 15:22 xxx [24]: nie wysylam 15:22 xxx [24]: bb 15:22 Bzik Peace Master [187]: hunted 15:22 xxx [24]: adhd? 15:22 Bzik Peace Master [187]: ? 15:25 You see Bzik Peace Master (Level 187). He is an elite knight. takze no ten teges? ; P |
Proogress
Feb 07 2010, 11:36:42 CET Slain at Level 103 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Jay Butson, Lady Marysq, Lady Meros, Nymusis, Panoramix Bartolo and Szyychu. Wozonkoo Feb 07 2010, 12:09:00 CET Slain at Level 87 by Dercos, Elen Garon, Furor seba, Jay Butson, Lady Marysq, Lady Meros, Panoramix Bartolo and Szyychu. Norm Nugh Feb 07 2010, 12:07:56 CET Killed at Level 84 by Furor seba, Lady Meros, Panoramix Bartolo and Szyychu. Wiele osob nienawidzi kozactwa.My swa nienawisc zamieniamy w czyny... Nikt nie bedzie naduzywal wladzy na innych, bezbronnych graczach \o |
Cytuj:
|
Do szczęścia brakuje tylko wrzucaniu filmików tutaj lub na tibia.de ;]
|
Cytuj:
|
2 tygodnie :P a za 2 dni już jeden z was będzie spajował z nadzieją że Vision pozwoli mu expić na oil tombie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sa zreszta ogarnieci dwoch jest z morgany ktorzy byli juz tam w sd teamie i latali w 40 osob i uwalali kazdego kogo chcieli. Napisali mi ze z checia sie pobawia:] Nikt nie bedzie juz wyrzucal ludzi z expa, bil za free. Zrobimy z Furory non-pvp. Grunt to mobilizacja osob. PROPAGANDA! DO BRONI TOWARZYSZE! DO BRONI!! |
hmm i co wy na tym zyskacie ludzie , ja powiem tak przegrana wojna wszystko wyjasnia , jak komus sie nie podoba server to moze zmienic bo jak dla mnie to niektórzy chcą grac normalnie i nie wzniecają bójek tylko rozmawiaja a jak ktos jest cwaniaki kozak to bd walczył i co kasa sie wam skaczy kupicie od vision bo jak inaczej a im i tak na was nie zalezy wiec po co ta zabawa cała :P , kto niechce grac na tym serwie to nie sie przeniesie po to jest to dodane , ale moze pekowac jak chce , tak jak wy. Milej zabawy chłopacy :):p
a wałasnie to jest zemsta bo ja nie wiem po co walczycie :P, bo nic nie czaje a troszke poczytałem co tu pisaliscie i dalej nie wiem po co ta walka :P |
Cytuj:
|
rOZPIERDUCHA Xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
teraz to juz era depositerow :)
|
Cytuj:
|
gdzie ;o ;o ;o ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i ja bym podbił do takiego hardcorowego teamu, podbij mi gg na prv czy coś mam 63 druida jak mnie weźmiesz to pacca kupie i moje marzenie się spełni!
|
ewusiagp mowi papa BUEAEHAHHAEHAH sucz padla
Feb 09 2010, 18:09:14 CET Killed at Level 71 by Alex Poseidon and Sowx. i dobrze walic ja ile sie da flage na ryło i za ojczyzne hueahuehau |
wrucilem dzis z feri zimowych w alpach i jestem zondny gry w tibie bendonc w alpach pisalem sobie na kartkach co musze w pierwszej kolejnosci zrobic i jak budowac postac, Sebus kiedy dasz mi namiary na tem speak bo juz chce znowu orac bo ten caly lion muwi ze mi nieda bo sprzedam katrili a przeciez znamy sie z real i wiesz doskonale ze ja kocham polske i nasz zond.... HAIL WOLNosc zabijajmy wiec jejjeejje 8o
|
ale wy przezywacie. nikt tu nie walczy, my tylko sobie zabijamy od czasu do czasu jakichs noobkow. a co do tego, ze nie wytrzymamy 2 tyg czy tam miesiaca, to pierwsze fragi byly juz na poczatku tego roku, wiec aktualnie juz pkujemy od 5 tygodni.
|
moze sie infamiasty cep nawinie ;D (zart)
|
oro jak huj usuneli tibie bo bo vision zaczeło się was bać !!!
|
aeahehhue ale mialem sen ze hacka mieli katrila imargam stigandi zwidki itp haheahe jazda jazda jazda ;D
|
Wreszcie na Furorze bedzie mozna sie pobawic w tym roku:D no Vision z pewnoscia sie nas nie boi bo moga expic(bocic) ale juz niedlugo...:evul:
|
Cytuj:
|
dobrze powiedziales denacie, zesraj mu sie na klacie
|
Cytuj:
ogólnie powiem wam jedno, my będziemy walczyć. po nas bedą inni, aż wreszcie skończy się era (z)visow. żal mi ludzi, którzy na poważnie biora tę grę. bot, zbieranie kasy, sprzedaż na allegro, i co to wam da? a my się przynajmniej z wami bawimy ;] |
Cytuj:
Nie mysl ze jak wy sie bawicie to u nas jest stypa ;) |
My sie bawimy, mozecie sobie bocic itd itp ale nas nie powstrzymacie;) my za wszelka cene w tym roku bedziemy starali sie wam utrudnic zycie. Pokazujemy ludziom z innych serverow ze uwalic kogos od was to pikuś. PAN PIKUŚ!:D Wasi ludzie sa nieogarami(nie wszyscy)pamietajcie ludzie lvl nie zrobi z Was kogos. Nie wierzcie w slowa Vision;) my karamy ich za to co robia z drugim czlowiekiem, wielu z nich obudzilo/obudzi sie w temple. Te dwa miesiace to tylko przedsmak dania glownego:]
|
co drugi post jest prawie od Ciebie i piszesz w nich ze tak karacie "elo elo" a z fragów które wklejasz (grałem tutaj 2006-2007) znam tylko Alex Poseidon a reszta to sa osoby których i prawdopodobnie losowo nawinięte osoby. Zresztą zabijanie niektórych 60 levelów na 5~ fragów (chyba ze mieli czaszki to zwracam honor) jest troche bezsensowne,lepiej chapnąc raz a dobrze jakiegos 150> B)
|
infamia sie wam nawinie lub ktos podobny to bedziecie kozaki ;D
////// infa poswiec sie i bedzie spokoj z misiami ;D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nightmare Infamia Nitroraptor (Shisha Master)
Vision ma nowego lidera i jeszcze nikt tego nie skomentowal?! |
nom plotka z carlin sie sprawdzila ze teraz kazdy nup moze zostac liderem vision ;D :p
|
e tam i tak wam zabiorę lidera na Galane :D
|
Wyexpie Magnamortusa i nim polece na Galane i tyle w tym temacie jak na teraz :D
|
Cytuj:
A ja chcialem dobic do 300 kiedys : / : / : / a jak taki kogz mi wylecial to ja...chyba chara sprzedam ;/;/;/; ;(;( A tak na serio to ema i chyba troche za bardzo sie w to wczules dzieciaczku?xd daj sobie na lajt --- Jety dodał 2 minut i 23 sekund później --- Cytuj:
i endriu nas nie obroni :( ema,jeet |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|