Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Didek Boys 27-03-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JHolger (Post 1336226)
Azka Elvan

Mar 26 2007, 22:27:08 CEST Killed at Level 113 by Royal Suchy
and by Piromann

yyyyyyyyyyyyy ;]

Hail EM

Za co oni go ubili?:o :D

JHolger 27-03-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1337298)
Za co oni go ubili?:o :D

Za nic, tak for fun.

Didek Boys 27-03-2007 21:27

Eloh Arks Killed at Level 108 by Nemtor and by Ghetti
Darkk'cut Killed at Level 123 by Erfelur and by Gloomy Chooper

LOL auto destrukcja 8o ?

Knox 28-03-2007 10:39

Moze fragi na wlasnej druzynie powinny liczyc sie jako - 1 ? :D
<joke>
BTW jezeli ktos bedzie obeznany z ta akcja to niech napisze z laski swojej o co chodzi ?

Toxulo 28-03-2007 13:57

Podobno ludzie z Raciborza mieli hacki , ale nie jestem pewien tez mnie to interesuje,ekstytujace xD
P.S brainn juz 2 lvl wbil na wojnie ;)

elmo_us 28-03-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toxulo (Post 1338163)
Podobno ludzie z Raciborza mieli hacki , ale nie jestem pewien tez mnie to interesuje,ekstytujace xD
P.S brainn juz 2 lvl wbil na wojnie ;)

Ano mieli.

Didek Boys 28-03-2007 15:47

CO sharerz boty NG i inne syfy to maja hacki nie ma sie co dziwic jak pol miasta gra jednym charem albo na wojny z botami :D

P.S: Glownym powodem tej wojny jest uzywanie botow przez EM LOL8o :D

elmo_us 28-03-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1338290)
CO sharerz boty NG i inne syfy to maja hacki nie ma sie co dziwic jak pol miasta gra jednym charem albo na wojny z botami :D

Nieeee nieeee bzdura powody byly z grubsza inne.
a ludzie ktorzy mieli hacka to
Erfelur,Eye Tiger,Gloomy Chooper, Erlir

Ojciec Dyrektor 28-03-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1338299)
Nieeee nieeee bzdura powody byly z grubsza inne.
a ludzie ktorzy mieli hacka to
Erfelur,Eye Tiger,Gloomy Chooper, Erlir

No to teraz Kozaczki jesteście, jak cała gildia zaopatrzona w bota ;) I przypadkiem nie wciskaj mi tu kitów bo sie pokładę ze śmiechu :D

MagField 28-03-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1338290)

Weź nie pierdol bo od waszej cudowniej kochanej grzecznej jak aniołki gildi też uzywją boty ale o tym już nie powiesz.Co najgorsze to CO wg was tak jest.Co za popierdoleni ludzie są na tym forum omg.

Mihash 28-03-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1338418)
No to teraz Kozaczki jesteście, jak cała gildia zaopatrzona w bota ;) I przypadkiem nie wciskaj mi tu kitów bo sie pokładę ze śmiechu :D

Kozaczki to raczej jesteście wy, wychodząc na open battle w prawie dwukrotnej przewadze, a później na forum szczycąc się wygraną jakby to było jakieś niewiarygodne osiągnięcie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1338542)
Weź nie pierdol bo od waszej cudowniej kochanej grzecznej jak aniołki gildi też uzywją boty ale o tym już nie powiesz.Co najgorsze to CO wg was tak jest.Co za popierdoleni ludzie są na tym forum omg.

Już raz starałem się Ci to wytłumaczyć, widzę że jednak nieskutecznie. Nie chce tutaj podejmować dyskusji czy Em używa bota, czy Co używa bota, bo jak pewnie jesteś w stanie zauważyć nie ma na to niezbitych dowodów, więc są to jedynie tzw. spekulacje. Mam ci przypominać jakie były powody tej wojny? Jak Vu'xiu i inni szczycili się tym, że Em przegrało open battle blabla, Em nie wyjdzie z pz blablabla, my jestesmy lepsi od EM blabla. Jeżeli Co uważa się za lepszych od nas mam chyba prawo oczekiwać od nich czegoś więcej nieprawdaż?

elmo_us 28-03-2007 19:41

Cytuj:

Widze brakuje ci zdolnosci czytania ze zrozumieniem. My tu mowimy o powodach dlaczego ta wojna zostala nam wypowiedziana. Nic nie mowie ze nie uzywamy zadnych programow, chociaz sugerowanie ze tak jest, jest kompletna bzdura^^.

Kornio249 28-03-2007 20:10

Btw co z Ta wasza wojna ;> Ogladalem filmiki i widac, ze to nie zabawa ;p

Ile jest do ilu i dla kogo powie mi ktos ;>

Didek Boys 28-03-2007 21:34

77:66(;) chyba) dla EM

Ojciec Dyrektor 28-03-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1338766)
Widze brakuje ci zdolnosci czytania ze zrozumieniem. My tu mowimy o powodach dlaczego ta wojna zostala nam wypowiedziana. Nic nie mowie ze nie uzywamy zadnych programow, chociaz sugerowanie ze tak jest, jest kompletna bzdura^^.

srutu tutu Rydzyk ma majtki z drutu .... a niebo jest zielone a trawa niebieska może ? dobra pozostawiam bez komentarza. Pozdro.

MagField 28-03-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1338580)
Kozaczki to raczej jesteście wy, wychodząc na open battle w prawie dwukrotnej przewadze, a później na forum szczycąc się wygraną jakby to było jakieś niewiarygodne osiągnięcie.

Już raz starałem się Ci to wytłumaczyć, widzę że jednak nieskutecznie. Nie chce tutaj podejmować dyskusji czy Em używa bota, czy Co używa bota, bo jak pewnie jesteś w stanie zauważyć nie ma na to niezbitych dowodów, więc są to jedynie tzw. spekulacje. Mam ci przypominać jakie były powody tej wojny? Jak Vu'xiu i inni szczycili się tym, że Em przegrało open battle blabla, Em nie wyjdzie z pz blablabla, my jestesmy lepsi od EM blabla. Jeżeli Co uważa się za lepszych od nas mam chyba prawo oczekiwać od nich czegoś więcej nieprawdaż?

Znam przynajmniej jednego człąka z waszej gildi co uzywa bota :P

Mihash 28-03-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1339178)
srutu tutu Rydzyk ma majtki z drutu .... a niebo jest zielone a trawa niebieska może ? dobra pozostawiam bez komentarza. Pozdro.

W waszych ustach jakoś dziwnie brzmią te oskarżenia o używanie bota.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1339193)

Niesamowite.

Jiibav 28-03-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1339193)

sam jestes czląnek.

Jiibav 28-03-2007 23:46

Cytuj:

sorry,ale tylko wy jestescie tak glupi,zeby crackowac NG :> gloomy,darkk cut,erfelur cos wam nie wyszlo :<?

elmo_us 29-03-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1339178)

Ale tak szczerze jestes w wojnie i nie pamietasz powodow jej rozpoczecia? Wasza kochana Jowinka sobie powymyslala takie bzdety ze ona sama pewnie tego nie pamieta.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26.