![]() |
hm.. Druidzi i Sorkowie mieli update rok temu w grudniu. Palladynom i Knightom nic nie odjęto.
Palladyni i Knighci mieli update w lipcu tego roku, a pogorszono Sorków i Druidów. Więc teraz ulepszą Druida i Sorka, możliwe że pogorszą Palladyna i Knighta, tak jak zrobili to z Druidami i sorkami w Summer update 2007. A za rok, w lipcu znów polepszą knightów i pallów, chyba, że coś wymyślą innego. Pzdr |
Cytuj:
|
Nie. Niech wyrownaja tak jak nalezy i zostawia na zawsze. xD Ale to nas mniej wiecej sprowadza do poczatku tematu... Jak zrobic tak zeby wyrownac idealnie... A wiec powiem wam co mysle i prosze o opinie, tylko nie bijcie xD, skupie sie na walce:
1. Knight w PvP goni swoj cel i nie w kazdej turze znajduje sie na tyle blisko aby uderzyc. Niech wiec powiekszą knightom damage, skoro nie uderzaja w kazdej turze. A przeciez rycerzy charakteryzuje to ze bija mocno. :) 2. Paladyn z kolei uderza (w przeciwienstwie do knighta) w kazdej turze i z kazdej odleglosci w zasiegu wzroku. I bije wcale nie słabo. Mocno. Za mocno. Uwazam że tutaj trzeba lekko damage osłabić. Poza tym wszystko jest OK. 3. Druid jak sama nazwa wskazuje, specjalizuje sie w magii uzdrawiajacej (exury), wiec nie moze miec takiej ofensywy jak Sorc. Ale bez przesady... Ze dwa spelle ofensywne mozna im dorzucic... :) 4. Mag w PvP jest zrobiony dobrze. Tylko te ceny za hunty... Straszne... Uwazam ze ten problem rozwiazaloby jeszcze szybsze regenerowanie many u magow i druidow. To tyle. Prosze o nie besztanie tylko ewentualnie o dyskusje. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie zmiany będą ciągle przez jakiś czas, a wynika to chociażby z nowych expowisk tylko dla knightow czy pallow magom tez trzeba stworzyc godne miejsca do expa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozliwosci expienia kazdej profesji powinny byc mozliwie bardzo zblizone szybkosciowo i ekonomicznie. |
Jestem Druidem
Jestem druidem i smutno mi to czytac mam Pacc a mimo to uwazam ze Palladyni sa zdecydwanie lepsi od druidow :( Chodzi o to ze pale wedlug mnei zdobywaja 3 x szybciej levele niz druidzi. Uzywam Tempest i :/ 5 % zrobie levela i mam 0 many nie uzywajac zadnych zaklec.Tempest za jednym uderezniem pobiera az 14 many :(
Ciagle brakuje mi many, i wszystka kase jaka mam wydaje na mf :( |
Cytuj:
Druid nie ma żadnego dobrego czaru obszarowego... exevo gran mas pox nie działa na większość potworów, co czyni ten czar bezużytecznym. W tibii druid miał zostać postacią wspomagającą drożynę i dostarczającą run leczących. Teraz ekipy można spodkać tylko na dużych questach jak D-Helmet, POI, czy HoTA, a runy można kupić w sklepie. Tak więc widać, że druid został na lodzie, dlatego też w tym update ma zostać on poprawiony. |
Cytuj:
Szczegolnie popieram Twoje ostatnie zdanie. Za duza roznica pomiedzy knightem a magiem, na korzysc tego pierwszego. Przepraszam za ta pochopna reakcje na poczatku. |
Teraz to oni zamotali już na całego. Niby dobrze, że każda profesją będzie dobra w jakims zywiole, ale zobaczymy w praniu. Wreszcie będę mógł się leczyć i atakować jednocześnie sorcem, ale boję się, że to tak ułatwi grę i czeka nas na nowo wysyp dzieci update grajacymi magami.
|
Cytuj:
Druid nie bedzie prawdziwa postacia leczaca tak dlugo, jak kazdy moze leczyc sie samemu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |