Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Slide_Aurea 23-05-2007 20:57

Dobra dobra, Ty to ty, więc wiesz, oprócz mpa widziałeś sca i całego knight seta.... :o A Elomek tylko w czyimś domq ;s

Maxoo 23-05-2007 21:11

co za pech, Elom ;( ;(

szkoda że Ci delete'a nie zrobili albo nie zrookowali....

Hanys_Kce 23-05-2007 21:28

Nie lubi eloma ale nikomu nie zycze hacka.
Wiem co to stracic all i to nie mile uczucie wiec oszczedzilibyscie tych komentarzy bo to samo mozecie miec wy.Nawet nie sciagajac syfu wystarczy ze kumpel sie polaszczy na wasze itemki, jak to mowia okazja czyni zlodzieja.

Sesef 23-05-2007 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys_Kce (Post 1446601)
Wiem co to stracic all i to nie mile uczucie wiec oszczedzilibyscie tych komentarzy bo to samo mozecie miec wy.Nawet nie sciagajac syfu wystarczy ze kumpel sie polaszczy na wasze itemki, jak to mowia okazja czyni zlodzieja.

Wiesz zależy jak kto podchodzi do hacka, ja jakoś emocjonalnie tibi nie traktuje dla mnie to jest Ciąg bitów które dostarczają mi jedynie rozrywki. Miałem format tak to bym wkleił archiwum z gg z wiadomością jaką dostałem od kumpla że Cromak hacked i moją reakcją. Powiem tak, reakcją był jakimś 5 minutowy śmiech. Jedynie chwile potem trochę się w*****łem że nie zrobie 200lvla i poi po szkole mi jakoś przeszło, fast powiedział że zrobi Ani i sprzeda SCA na nieokreśloną ilość rat.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1446544)
Dobra dobra, Ty to ty, więc wiesz, oprócz mpa widziałeś sca i całego knight seta.... :o A Elomek tylko w czyimś domq ;s

Wiesz SCA to się obracało u mnie z 5 sztuk. Wpierw miałem SCA z gexa od 92 lvla bodajże, potem po deadzie Woja zrobiliśmy w nocy ani więc miałem swoje w między czasie było jeszcze SCA Butka [pożyczane na exp:) Butek nie mógł expic bo wojna ja mogłem więc co miało się marnować], potem miałem jakiś czas 2 SCA(moje i Beru), Butuka [się w lato wymienialiśmy, rano kto szedł na hydry oddawał SCA temu to miał expić], potem izmoks miał hacka jakieś 2 tyg później ja więc 2 SCA poszły sobie, potem miałem 1 dzień SCA z thora, a że fast w nocy robił ANI to mam już fastową pamiątkę.

Poznanski Rycerz 23-05-2007 22:00

...

@up
juz sie tak nie lansuj ze jak miales haka to sie smiales -.-

polostap 23-05-2007 22:29

Cytuj:

Wybieraj sobie troszeczkę lojalniejszych kumpli... Lol.
Elom to cipka i tyle na ten temat, a że dał się haknąć to już jego sprawa. Istnieją możliwości: Ściągną jakiś syf, Sharował i "kumpel" ojebał, Ktoś miał do niego pasy i wykorzystał, albo opcja z tymi "kumplami". Innych opcji jakoś nie widzę, bo zdobyć czyjś acc, a potem password jest nie możliwe bez żadnych pomocnych w tym programów (teoretycznie). Nie zapomne jak Elom chciał się wzbogacić o nową parkę steel boots i zawołał mnie do ab moim sorcem, abym sprzedał mu. Wyszedłem ze statku z wrzuconą utamką, żeby nie to, to zarobiłby kolejną kaskę na payment. Ja niektórych rzeczy nie zapominam. Kiedyś się jeszcze bardziej doigrasz Elom.

Pozdrawiam
Ostap

Sting_Ninja 23-05-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1446664)
@up

Dla jednych to zabawa, dla innych zycie ;)

Kolirn 23-05-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1446774)
Dla jednych to zabawa, dla innych zycie ;)

dokładnie. hacka nie miałem nigdy ale gdy padam to moją reakcją też jest smiech :D

Sesef 23-05-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1446664)
@up

Wież sobie, albo i nie. Powiem Ci tak czego oczy nie widzą (na RL) tego sercu nie żal. Jakoś mi sie nie uśmiecha płakać za jakimiś 10KB na jakimś tam serwerze MySQL. Może i mogłem sprzedać wtedy cromaka za ponad 1k zł, ale przecież to tylko zabawa.

Losari 23-05-2007 23:48

@up
Dokladnie ja jak mialem hacka to spalem (12 po poludniu elo? :>) Kupel do mnie zadzwonil i mowi ,,Ty hacka masz " ja powiedziale ,,jak chuj" i spac poszedlem xP

NaTA90 23-05-2007 23:57

@up
Jakby Ci lukcika rokowali pewnie tez bys spal. Napisz jescze troche bajeczek bo sa bardzo ciekawe hahaha :) :)

Kakalaka222 24-05-2007 00:24

Cytuj:

Hmmm... ;) Wykrakałeś ;o

Sting_Ninja 24-05-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1446881)
@up
Jakby Ci lukcika rokowali pewnie tez bys spal. Napisz jescze troche bajeczek bo sa bardzo ciekawe hahaha :) :)

Z niecierpliwoscia czekam az cie Hory albo stary Horrorr hacknie..Ale chyba sa za na to zbyt honorowi. =/

Losari 24-05-2007 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1446881)
@up

Haha wierz czy nie dla mnie twoje zdanie to jak gowno lezace na ziemi panie asslicker xD

Turek Syty 24-05-2007 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1446336)
• Hacked!! •

W końcu noobowi typu Elom Tika się dostało ;)

GL&HF

shaiboos 24-05-2007 11:11

Kto jak kto, ale Losari na ciśnieniowca nie wygląda. Lukcik jest prawie na każdej bitwie (a na pewno na większości) Nie rzadko pada, a dalej przychodzi, no i LVL wydaje mi się, że to już dłuższy czas wiele się nie zmienia. A przecież jak ci ktoś haknął postać to co możesz zrobić ? Czekać aż opierdo*i depot chest i sobie pójdzie...

Xtreme 24-05-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1446507)
Nie śmiejcie się.... Może wygrał mpa, tylko musiał passy wysłać do kogos? Chyba każdy by chciał mpa nie?? :D (zwłaszcza mając p arma) xD

Taa....

Mpa xd? Jo jakie "Dałny".. Już wiem kto mnie hacknal mhm p secik ?
Nie wiem czy P secik jest warty 300-400k..

Ale już połowe odrobiłem ; ))

Jak napisał Cormak.. to tylko gra...

A po 2 nigdy 2 ovvnera nie miałem.

"Hydras Rox" !

Maxoo 24-05-2007 13:25

Łee odzyskałeś to lipa ;/
byłeś na kompie jak cię hakneli?

Xtreme 24-05-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxoo (Post 1447213)
Łee odzyskałeś to lipa ;/
byłeś na kompie jak cię hakneli?

Lol.
Nie , nie byłem na kompie bo wtedy spałem.

Maxoo 24-05-2007 14:29

i dziwnym trafem hacker nie chciał cie rookować ani deletować chara?. dziwne.

czyżby jakaś ściema?;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42.