Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hanys_Kce
(Post 1446601)
Nie lubi eloma ale nikomu nie zycze hacka.
Wiem co to stracic all i to nie mile uczucie wiec oszczedzilibyscie tych komentarzy bo to samo mozecie miec wy.Nawet nie sciagajac syfu wystarczy ze kumpel sie polaszczy na wasze itemki, jak to mowia okazja czyni zlodzieja.
|
Wiesz zależy jak kto podchodzi do hacka, ja jakoś emocjonalnie tibi nie traktuje dla mnie to jest Ciąg bitów które dostarczają mi jedynie rozrywki. Miałem format tak to bym wkleił archiwum z gg z wiadomością jaką dostałem od kumpla że Cromak hacked i moją reakcją. Powiem tak, reakcją był jakimś 5 minutowy śmiech. Jedynie chwile potem trochę się w*****łem że nie zrobie 200lvla i poi po szkole mi jakoś przeszło, fast powiedział że zrobi Ani i sprzeda SCA na nieokreśloną ilość rat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea
(Post 1446544)
Dobra dobra, Ty to ty, więc wiesz, oprócz mpa widziałeś sca i całego knight seta.... :o A Elomek tylko w czyimś domq ;s
|
Wiesz SCA to się obracało u mnie z 5 sztuk. Wpierw miałem SCA z gexa od 92 lvla bodajże, potem po deadzie Woja zrobiliśmy w nocy ani więc miałem swoje w między czasie było jeszcze SCA Butka [pożyczane na exp:) Butek nie mógł expic bo wojna ja mogłem więc co miało się marnować], potem miałem jakiś czas 2 SCA(moje i Beru), Butuka [się w lato wymienialiśmy, rano kto szedł na hydry oddawał SCA temu to miał expić], potem izmoks miał hacka jakieś 2 tyg później ja więc 2 SCA poszły sobie, potem miałem 1 dzień SCA z thora, a że fast w nocy robił ANI to mam już fastową pamiątkę.
|