Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Master Vilum 28-08-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1627543)
zobaczymy za miesiac :/

a dziwicie sie, jak taki pedal pisze takie glupoty, to jak sie nie zdenerwowac?

A czy ja to pisze? czy jakis cymbal? ale przy kazdym poscie musi sie znalesc moj name wiesz kto pierwszy zaczyna?^.-

Miku 28-08-2007 17:38

tu sie zgodze, osobiscie w twoja strone napisalem tylko "zobaczymy za miesiac :/" =)

dobra nvm. jebac ciula z kandii :)

Master Vilum 28-08-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1627580)
tu sie zgodze, osobiscie w twoja strone napisalem tylko "zobaczymy za miesiac :/" =)

dobra nvm. jebac ciula z kandii :)

Dokladnie xD

Ganic 28-08-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1628227)
Tak Prowokacyjny post i ta wypowiedz Ocenia cie na 0 w inteligencji a nawet mniej kto prowokuje kogos wyzywajac jego dziewczyne ? Chyba tylko tacy idioci jak ty sram an twoja babcie najebala by mi to niech wpada :< Daj swoje imie nazwisko adres mzoe sie kiedys spotkamy z checia bym cie polamal dzieciaku z zabawkami.

Huj mnei to miales 70lv i co ? ja mam 129 i zadze tutaj a ty poszedles na candie co Ktos cie pobil w tibi i sie poplakales?!

Wes wy*******aj na Forum Candia popisac z noobami bo mnei krew nagla zaleje z dziecmi majacymi 150cm wzrostu.

idaj swoje pierdolone zdiecie skoro twierdzisz ze twoja babcia mi najebala chce sie posmiac z ciebie lamusku jak niedasz zdiecia to oznacza ze jestes
M.in:
1.Lamusem przestraszonym przez kolegow i mocnym w gebie przez internet
2.Ciota co tylko pisac potrafi i oceniac innych
3.I wygladasz pewnie jak ciota w okularach i dowartosciowujesz sie przez internet bo cie gnebia na dworzu.

(tkaie bedzie mialo o tobie zdanie troche osob jesli niedasz foty w nastepnym poscie i bedziesz mogl opuscic te forum bo niebede zwracal uwagi na twoje lamerskie posty)

A co do ciebie Vilum doswiadczylem takich i innych wyzwysk tylko z grona twoich kumpli wiec sadze ze to twoje przydupasy.

HAHHAHAHHAHAHHA BUEHUEHUEHEUHE MUAHUAHAUHAHAHAHAHHAHA BUEHEUHEUEHUEHEUHEUEHUEHE MHAHAHAHHA MWHAHAHAHAHAHHAHA

Master Vilum 28-08-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1628227)
Tak Prowokacyjny post i ta wypowiedz Ocenia cie na 0 w inteligencji a nawet mniej kto prowokuje kogos wyzywajac jego dziewczyne ? Chyba tylko tacy idioci jak ty sram an twoja babcie najebala by mi to niech wpada :< Daj swoje imie nazwisko adres mzoe sie kiedys spotkamy z checia bym cie polamal dzieciaku z zabawkami.

Huj mnei to miales 70lv i co ? ja mam 129 i zadze tutaj a ty poszedles na candie co Ktos cie pobil w tibi i sie poplakales?!

Wes wy*******aj na Forum Candia popisac z noobami bo mnei krew nagla zaleje z dziecmi majacymi 150cm wzrostu.

idaj swoje pierdolone zdiecie skoro twierdzisz ze twoja babcia mi najebala chce sie posmiac z ciebie lamusku jak niedasz zdiecia to oznacza ze jestes
M.in:
1.Lamusem przestraszonym przez kolegow i mocnym w gebie przez internet
2.Ciota co tylko pisac potrafi i oceniac innych
3.I wygladasz pewnie jak ciota w okularach i dowartosciowujesz sie przez internet bo cie gnebia na dworzu.

(tkaie bedzie mialo o tobie zdanie troche osob jesli niedasz foty w nastepnym poscie i bedziesz mogl opuscic te forum bo niebede zwracal uwagi na twoje lamerskie posty)

A co do ciebie Vilum doswiadczylem takich i innych wyzwysk tylko z grona twoich kumpli wiec sadze ze to twoje przydupasy.

Kiko , ja nawet nie znam tego koles "Rim'Krill" on nie odemnie:)
wiec nie wpadaj na mnie jakby to byl moj jakis kurwa kumpel bo nim nie jest okey?:D

Miku 28-08-2007 23:55

taaa pro mastahu, rzadzilbys tutaj nie? :D
jak dla ciebie "fun" jest, kiedy bluzgasz czyjas panne (dziwne, ale moze zrozumialbym gdyby jeszcze byla brzydka etc.) ale kurwa pokemon roku bez kitu. a te teksciki zioooooom, tak naprawde ile masz lat? 12/13? Daj fotke, ja sie chce do niej zwalic =)

@ganic

napewno w jakims stopniu rzadzi tym servem, bo bral czynny udzial w wojnie i tak jak mu groziliscie, ze go wyjebia po wojnie bo nie bedzie juz potrzebny - jednak sie nie stalo ;>
a ty co tu mozesz? nawet nick wlasny ukrywasz x}

@Kiko

lol to ze ktos ma okulary, nie znaczy ze jest lamusem czy cos ^^

Raziel4ever 29-08-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rim'Krill (Post 1628285)
A to z "zadze" Jest tak żałosne jak i wygład twojej laski ;p Czyli z przodu decha, z tyłu decha z góry decha, z pod spodu decha poprostu "Big Decha z poszarpanymi końcami ^^"

Czemu jeździsz mu po dziewczynie? Tobie by było miło jakby Twoja dziewczynę wyzywali od obciągar?<mam na myśli to z tęczą>

MalleL1990 29-08-2007 00:54

@Miku
"a ty co tu mozesz? nawet nick wlasny ukrywasz x}"

On nie gra na titanii.

@Bolter

Taaa, ziomek przesadził, ale nie uważasz, że samo zdjęcie nie wystarczy, aby się dowiedzieć, czy ktoś jest koks, czy nie? Znam pare osób, co z pozoru nie wyglądają na silnych, ale jak już trzeba, to jebią ostro...:baby:

Wesha 29-08-2007 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1628339)
@ganic

napewno w jakims stopniu rzadzi tym servem, bo bral czynny udzial w wojnie i tak jak mu groziliscie, ze go wyjebia po wojnie bo nie bedzie juz potrzebny - jednak sie nie stalo ;>
a ty co tu mozesz? nawet nick wlasny ukrywasz x}

nie wiem czy wiesz ale wciaz ta wojna trwa :P wiec nie wiadomo czy go jeszcze nie wyjebia. Bolter zeby te "panowanie" na titani nie przejadlo Ci sie ;)

Miku 29-08-2007 13:11

taaa trwa, szkoda ze HE nawet sie nie loguja, jak juz to zrobia to pogrzeja pz i koniec z bycia online. ciekawa teza =)

Ganic 29-08-2007 14:20

@UP
Przesadzasz

@Miku
Nie pierdolol mi ze Bolter rzadzi an serverze bo nie wiem skad to wytrzasenliscie?
Wiekszy respekt czuje do jakis 60 lvl niz do Boltera.

MalleL1990 29-08-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rim'Krill (Post 1628907)
Moj roczny pobyt w woju wystarczy spokojnie aby ci polamac klejnociny -.-
zal...

Czyżby szanowny pan Meziot? :baby:

yongg 29-08-2007 14:41

Meziot jest na pol rocznym szkoleniu ;] i nigdy tu nie zagląda bo to grozi totalną dysfunkcją ośrodka rozumowania.

Wesha 29-08-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1628899)
taaa trwa, szkoda ze HE nawet sie nie loguja, jak juz to zrobia to pogrzeja pz i koniec z bycia online. ciekawa teza =)

Jakbys nie wiedzial teraz sa WAKACJE i nie wszyscy HE siedza w domu(tak jak wy:]) wiec po chuj maja cos probowac w 10 czy 15 osob ? jak od was sa wszyscy. troche myslenia i patrzenia pod kazdym wzgledem.

Szczuru.pl 29-08-2007 16:41

Przestańcie odpisywać temu idiocie, bo on właśnie na to liczy ;) ignorujcie frajera i tyle x)

Miku 29-08-2007 17:46

@ ganic

nie musisz czuc do neigo respektu, wsystarczy spojrzec co moze pierwszy lepszy 60 lv/ a kiko

i nie mowcie ze "wy" mozecie, bo ja jestem retired od maja =)

@ wesha

chyba obydwaj znamy prawde, wiec po co takie bajki?

Koncze bawic sie w nanke boltera, bo i tak sobie sam poradzi x]

pozdrawiam

Torpedo 29-08-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1629415)
Przyklad z przed chwili ze jestem nikim.
17:44 Caige [74]: I free from you now ?...
17:43 Caige [74]: Ancient Bolter..
17:43 Caige [74]: I'm sorry for everything that happend yesterday
17:44 Caige [74]: I was mad :/
17:44 Caige [74]: Sorry for killin your friend..

Haha ten koles mi juz tez musial placic:P:P Ma pecha chlopak:D

yongg 29-08-2007 20:29

Pan i władcza titani :D zrób sobie taką dziare. Chyba za bardzo się wczuwasz.

Wunakeh 29-08-2007 21:39

Name: Gaura
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 149
World: Titania
Residence: Thais
Guild membership: Part of the Unit
Last login: Jul 10 2007, 21:56:46 CEST <------

Z tego co wiem Gaura nie wlogowal sie od dlugiego czasu, zreszto wtedy jak byl online Kazadum bylo a nie Holy Elements, a tak wogule :

"19:25 Gaura [149]:They only know how to set combo Bot in Ng."<--- po ":" powinna byc chyba spacja :P

Wunakeh 29-08-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1629806)
Spekuluj dalej i Sprawdz
:*
Pozatym tak bylo Kazadum i przerobilem na He sory ale sa tu durnie niedomyslajace sie czasem i pewnie by powiedzieli TERAZ JEST HE CHYBA NIE

hahaa wiec np co za roznica

Ale co do Gaury zagadzam sie w 100% ze ich olewa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10.