![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. kim dla ciebie jest kujon? Ten kto ma srednia 5.00 czy ten kto siedzi pol dnia nad ksiazkamii? |
Cytuj:
|
a kimze jestes zeby oceniac cudze zycia?
A raczej ich brak? Sam jescze w pelni "wszystkiego" nie sprubowales i kierujesz sie prymitywnymi stereotypami, miedzyinnymi nazywanie innych " kujonami " tylko dlatego ze zwracaja uwage (uzausadniona uwage) na ich oceny... |
Cytuj:
|
Jakies bledy oprucz gramatycznych?
Apropo Nauki Zrozum gleboki przekaz tego posta potem zaczynaj poruszac temat uczenia sie... |
lol
buhahha aushaushaushahahaha ale macie problemy... Ja jakoś zawsze umiałem pogodzić rl życie z tibia i skzoła teraz jakoś godze tibie z praca / studiami / rl live i jakos nie widze problemu tym ze gram zaluzmy po 5 godzin a nawet wiecej jak mi czas na to pozwala i wcale nie tibia jest moim jedynym zyciem ale czescia rl zycia tak jak praca szkola czy panienki |
nie zadobrze widocznie godziles tibie ze szkola....
Ja sie uczepilem slowa "kujon" a nie stosunku rl-tibia-studia-praca |
Yo all, wreszcie komp naprawiony :), ale nic to nie zmienia :p. W sumie nie wiem czy będę grał w przyszłości bo coraz mniej czasu jest na to. Zbyt dużo nauki :/, czas się wziąść za prawko :D.
btw jak ktoś idzie na PoI to niech nagra jakiś filmik Pzdr |
Ehh Silvera sie popsula:/
Przynajmniej ja sie nie moge zalogowac tzn. wywala i od rana nie moge zlogowac:/ Wie ktos moze co sie dzieje? |
jakies 1,5h na pohu xD
http://img208.imageshack.us/img208/3828/uo0025zc3.jpg |
Powah haha xD
|
Wystartowali:)
Poszli na POI questa:) Ciekawe czy im sie uda...będą pierwszą ekipą z Silvery jak sie uda:) Zobaczymy... |
nie uda im sie ja jestem od 30 minut zalogowany i 5 mass kickow... zal...
szkoda mi PL co tam poszli z niimi a reszta mogla by popadać za to ze wyje...bali takie ceny :D |
UHAUHAUHAHUAHU CO BANIA HAHAHA!!
Gdy wszyscy byli na 1 kratce (za tp) kicneło ich i gdy logowali spowrotem teleportowało ich do temple huauhauhahu!! A tak btw, GM zalogował się i ostrzegł żeby nie huncić w niebezpiecznych miejscach bo są kicki, a tu POI... |
niestety zrobili poi ;/ jakim cudem?!
|
Cytuj:
|
@up
Podobno Carpa, nie wiem jak Ambel. |
A jednak im się udało... no no no a nie wierzyłem w nich...
A przecież wiara czyni CUDA... HeHe GZ Carp i Ambel jesteście first pl z POI... :) |
SELL DSM/ROYAL HELMET/DEMON SHIELD/CROWN LEGS/GIANT SWORD !!!!!!!
Chce ktoś coś kupić ??? :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59. |