Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Thorius 08-09-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 1643464)
Adedin <3

a ja to co ?!;(
btw my nie padamy jak pkujemy lol xD

White Warrior 08-09-2007 05:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorius (Post 1642761)
a kim niby jest Pawel ?:<

Uwierz, dla wielu jest kims, kogo Ty nie jestes sobie w stanie wyobrazic.
Jasne, ze dla pierwszego lepszego gnoja to jest pojeb, ktory nie nabija lewela tylko woli jakies chujowe Dreamers' Challenge Questy. Bes kitó, lamus nie z tej ziemi. Weś wogle o czym on myslal. I nie ma red skula - daj kórwa spokuj, jak tak morzna na tym lewelu?

Stonecutter 08-09-2007 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorius (Post 1643460)
ja mam fajny
antica vs nova na 8.00 klienta tibii i z nowymi spellami !!!!!!!
ja moge tam sobie wyjascic kilka spraw z eve i feavem jak tylko zechca

Ty, ja proponuje żebyś wyszedł z pz i skończył pierdolić.

Thorius 08-09-2007 12:20

musze poczekac az Rada ustanowi moja osobe wolna :]
oczywiscie nie chodzi tutaj o eve i feava :)

Jinikao 08-09-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorius (Post 1643793)

Ty lepiej zmien swój comment bo nie zasłuzyłes zeby go uzywac.

Stonecutter 08-09-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1643815)

Co Ty chcesz od jego location? ;))

IridiaCarlinPk 08-09-2007 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1643815)

ma koment jak huj na polowe tibi.pl

Thorius 08-09-2007 14:11

hahahahaha xD

bajabongo 08-09-2007 14:18

@ Feav jestes niewyjebana cipa :| mowa o DHQ :| tak plac Haxiemu :| ulomie LOL

-Phoenix- 08-09-2007 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bajabongo (Post 1643969)
@ Feav jestes niewyjebana cipa :| mowa o DHQ :| tak plac Haxiemu :| ulomie LOL

w tv muwiom ze feav dednie

@Verek, Lorth, Bambik, Vasp
All ded -_-

Adedin 08-09-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonecutter (Post 1643611)
Ty, ja proponuje żebyś wyszedł z pz i skończył pierdolić.

A ja proponuje żebyś Ty skończył pierdolić, trzesiesz dupskiem jak jest propozycja zagrania na jakimś enfo? Pvp słabe? ;< Kurwa jakbym miał setke na rl to bym tez sobie kozaczył do 30lvl, ale jakby mi ktoś zaproponował walke na pvp enfo gdzie jest wyrównany poziom to napewno bym nie odmówił!

@Mass <333333333

Thorius 08-09-2007 15:16

@Adedinku <33333333

no i ja mam zajebiste pvp i sie nie boje ;]

Karolek98 08-09-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorius (Post 1643793)

czlowieku ogarnij, masz 30 lvl wiec o jakiej radzie mowisz? obrazasz ludzi takich jak Everanor swoim zasranym 30 lvlowym knightem i myslisz ze "rada" ustanowi twoja osobe wolna? W sumie to moze i ustanowi osobe wolna, ale nie postac ;] hahaha Nie masz takich kolegow ktorzy mogli by Ci dac wolnosc na tym servie w chwili obecnej, ja znam mase osob bo krece sie juz bardzo dlugo i ty mi do piet niedorastasz, a chocbym jakkolwiek sie staral to i tak takich ludzi jak ty nie bylbym w stanie uwolnic (mowie o wplywach) :) takze daruj sobie i s*******aj z tego forum, po prostu nie oslabiaj ludzi bo niektorym nadmierny smiech szkodzi .. :(( A nawet jezeli uznali by Ciebie za wolnego to w sumie i tak everanor z koleszkami czy tam feav by Cie ubili i tylko arc by sie zapytalo dlaczego, a nastepnie bo max powiedzialo "twoja sprawa rob co chcesz" takie zycie iridii, za bledy trzeba placic. gdybys mial krotszy jezyk to bylo by innaczej, a wyplacac sie w sumie nie oplaca, bo wiele slow ktore padly na tym forum sa priceless ;-) albo w sumie byc powinny ;]

-Phoenix- 08-09-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1644327)
czlowieku ogarnij, masz 30 lvl wiec o jakiej radzie mowisz? obrazasz ludzi takich jak Everanor swoim zasranym 30 lvlowym knightem i myslisz ze "rada" ustanowi twoja osobe wolna? W sumie to moze i ustanowi osobe wolna, ale nie postac ;] hahaha Nie masz takich kolegow ktorzy mogli by Ci dac wolnosc na tym servie w chwili obecnej, ja znam mase osob bo krece sie juz bardzo dlugo i ty mi do piet niedorastasz, a chocbym jakkolwiek sie staral to i tak takich ludzi jak ty nie bylbym w stanie uwolnic (mowie o wplywach) :) takze daruj sobie i s*******aj z tego forum, po prostu nie oslabiaj ludzi bo niektorym nadmierny smiech szkodzi .. :(( A nawet jezeli uznali by Ciebie za wolnego to w sumie i tak everanor z koleszkami czy tam feav by Cie ubili i tylko arc by sie zapytalo dlaczego, a nastepnie bo max powiedzialo "twoja sprawa rob co chcesz" takie zycie iridii, za bledy trzeba placic. gdybys mial krotszy jezyk to bylo by innaczej, a wyplacac sie w sumie nie oplaca, bo wiele slow ktore padly na tym forum sa priceless ;-) albo w sumie byc powinny ;]

chyba wiesz jak durzym szacunkiem cie darze senseju wienc nie musze tego wspominac btw jak idzie gra? :cup:

Thorius 08-09-2007 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1644327)

rzal
sam sobie z tego forum s*******aj ;]
bo jak ja to nazwalem rada uczyni mnie wolnym to raczej eve i feav beda mi mogli pozilac :>

Stonecutter 08-09-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorius (Post 1644444)
rzal
bo jak ja to nazwalem rada uczyni mnie wolnym to raczej eve i feav beda mi mogli pozilac :>

Haha, założymy się:)?

Kiełek 08-09-2007 21:11

Hm, od dłuższego czasu to ja wchodzę na to forum żeby się pośmiac, ten temat przebija wszystkie odcinki "Świata według Kiepskich", albo Bóg wie czego jeszcze.
Nie ma to jak wejśc sobie po zje..nym dniu i poczytac jak 30 knight kozaczy do 100+ :D

@Drogi Thoriusie wszechmogący, osiągnij w Tibii to co Everanor, albo nabij taki poziom jak Feav, żeby móc porównywac swoją "moc" :D z nimi.

To chyba będzie mój ostatni post w tym temacie, bo owy tak samo jak i Iridia schodzi na psy.

Bye.

Pyrlik 08-09-2007 21:35

Nienormalni...

Elevarm 08-09-2007 22:26

Jeżeli ta rada ustanowi go wolnym, i w konsekwencji tego wyjdzie z depo poexpic, to ja chce wstąpić do tej rady tylko po to żeby był jeden głos więcej na tak.

Karolek98 09-09-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorius (Post 1644444)
rzal

weź człowieku nie osłabiaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28.