Cytuj:
Oryginalnie napisane przez castor
@Hidek
Placiles? To skad mozesz wiedziec czy ktos bedzie dojechany czy nie?
Kiedys fakt praktykowalismy cos takiego, ale tylko na niektorych i to Xaem pierwszy zaczal dojezdzac ludzi, z tego co wiem to poszlo wlasnie oto ze niektorzy niechcieli kogos tam zabic, to Xaem wyszedl i go zabil i tyle.
|
Nie płaciłem, ale lista na Tibia.com po wpisaniu postaci jest taka zakładka "Character Deaths" i po tym co tam przeczytałem, wiedziałem już o wszystkim. Tak, Xaem jest złym mordercą tych co zapłacą i w dodatku hackerem, bo przecież zabił Exi~, Calha na PoI i Aegona Flax jak zapłacił i uwaga zmienił na Tibia.com nick zabójcy na Castora/Finixa/Morrdercę czy kogoś innego. Dobry jest, nie ma co.
Cytuj:
Teraz juz niebedzie zabijania za darmo jak ktos sie wyplaci, rle VU ktorzy niebrali udzialu w wojnie niemaja jacys specjalnych praw. Ci ktorzy pomagali nam w wojnie traktujcie ich jako VU, niemowie tu o mexykancach czy innych pajacach co nawet wjazdu na ts niemaja i niemieli nigdy -.- mowie o ludziach ktorzy siedzieli u nas na tsie, powinniscie wiedziec skoro mieliscie szpiega.
|
Meksykańce wcale nie maja specjalnych praw. A teraz powiedz mi, kto doprowadził do tego, że Trax + jego RLe do nas doszli? Własnie ci meksykancy zabijajac paru ludzi. Wtedy mieliscie wybór koledzy albo PACCe za oceanu. Co wybraliscie kazdy wie.
Cytuj:
Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta.
|
Ok, jak Heiks wbije 200, Kaytek 140, Gadus 110, a Tran Nius 130 to wtedy przyznamy Ci racje, na razie to sa tylko puste słowa, ktorych niestety wydarzenia z przeszłości nie potwierdzaja.
Jedziemy dalej, niejaki Oharis:
Cytuj:
Sowi raz zapłacił. MIał przez pewnien okres limit expa ktorego nie mogl przekroczyć. Bodajrze 200k tak jak w chwili obecnej Kaytek i Heiks. A w chwili obecnej. Wystarczy spojrzeć na eriga. Robi po 600 700~k expa. I co ?? Pada ?? Nie.
|
Sowitpel nie padł jeszcze ani razu, ale 15 innych osob padlo.
Cytuj:
Sam można powiedzieć że ejstem neutralny w tej wojnie ale śledze na bierząco co sie dzieje na serwerze. I msuze rpzeznać że to wygląda tak. Vu jako że wygrywają wojne nałożyli paymenty to ktoś kto mimo wszystko expi bez zapłacenia pada. Dla mnie normalka w czasie wojny. Gdyby zaś było odwrotnie i obecne Lh wygrywalo by wojne a Vu by grzało depo to by była idenrtyczna sytuacja.
|
Cieszy mnie, że mamy na forum proroka, który potrafi prognozować co bybyło gdyby wszystko sie inaczej potoczyło. Słyszalem ze w TVN szukaja kogos do pogody, wiec moze sie zalapiesz, slyszalem ze dobrze placa wiec starczy ci na Nutelle.
Cytuj:
TO wy byście mieli mase przydupasów. CO do xeama i hidka. CO do wieśniaków to też nie lubie takowych. Ale bez przesady. Każdy z nas ma gdzieś tam korzenie ze wsi. MOja mama wychowala sie na wsi to oznacza że też jestem wieśniakiem ?? Dajcie spokój nie możecie sie pogodzić że to nie wy panujecie na serwerze tylko grzejecie depo.
|
A kto tu dyskryminuje ludzi ze wsi? Sam pochodze z obszarów niemiejskich, ale w przeciwienstwie do niektorych, rano o 6.00 wstaje do szkoły, a nie zeby doić krowy. To gdzie wychowala sie twoja matka mnie w ogole nie obchodzi wiec nie pisz o twojej rodzinie. Ja nikogo nie oceniam po tym skad jest tylko jak sie zachowuje, a zachowanie Szymka "Przystojniaka", Finixa "Najmądrzejszego ze wszystkich" i Wacha "Wymówki" of Nebula wymaga korekty.
Cytuj:
Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili. 30 latek i tibia. Żałosne. tak jak poprzednicy zajmij sie rodziną a nie dyskusją na temat gry. POzdro
|
Parę lat temu w Tibie grali właśnie ludzie głównie w wieku ponad 20+. I wlasnie wtedy nie było botów, brązowych języków i sharowanych dzieci na 100+. Niestety, czasy sie zmienily.
@Stonkater
Cytuj:
@Hidek
Jezeli chcesz wypominac komus uzywanie bota, to spytaj Tany co to byl za link na vencie "party uh.ng"
Pewnie taki dodatek specjalny?
|
Nie interesuje mnie co miał tana w linku na vencie, ale zauwaz ze gdybysmy uzywali takiego scierwa jak wy to teraz kto inny byłby w PZ ;) To co Tana ma w opisie nie musi miec wiele wspolnego z moim zdaniem, aye?
Nadchodzi czas i na boytano
Cytuj:
Wogóle to mnie śmieszą te wasze wszystkie pojęcia "wieśniaka" "przydupasa" itp. Smiejecie się że np. Olecko to wieś. A jeśli spojrzymy na tutejsze konto Beerdrinkera mamy - Lokacja: SłubicE. I może powiecie mi że to jakaś wielka metropolia? Pozatym ludzie po wojnie z Ordo którzy się wyplacili padali przecież przez ludzi takich jak Xaem, a teraz te gląby walczą po jego stronie co jest smieszne I wogóle jakieś gadanie o wojnie z pa itp, tylko sam pamiętam co mówil Tana na ts do mnht "wy nam pomagacie wygrać wojne i Kazo po wojnie wasze, nawet mainami będziecie mogli zabić jak ktoś wam do kazo wbije"
|
Słuchaj mnie uważnie. Jest różnica pomiędzy "wieśniakiem", a "obywatelem terenów wiejskich" - jeżeli ktoś zamiast do krów rano wstaje do tibii to jest tym pierwszym. A jezeli ktos traktuje tibie jako wypelnienie wolnego czasu i mieszka na wsi to jest tym drugim. Xaem zabił pare osób ale na kazdego (wiekszosc) byl dobry powod, np. Cabolts padł bo pare osob go o to poprosiło, poniewaz Cabolts w czasie wojny swoim łamanym angielskim próbowal od paru osob wydusić GPki. Zapłacił za to co zrobił przeciwko Vu, ale nie nam. Co do tego co mówil Tana, nie slyszalem tego, wiec nie bede komentowal.