![]() |
Cytuj:
Nie i chój. |
Ty, ty młody Anime nie pyskuj kk? Dostaniesz klapsa i bedziesz płakać xD!
|
Cytuj:
Przy łóżku z świerzo wypranym prześcieradłem stał malutky drewniany stoliczek, na stoliczku można było zaobserwować romantyczne świece, butelke najlepszego polskiego wina oraz porcelanowe peruwiańskie nakrycie. Przy stoliku siedzieli tfoi starzy, patrzyli sobie głęboko w oczy, po 15 minutach tej romantycznej sceny, tfoi rodzice weszli wreszcie do łóżka. <SEX> I SPUST~! Tfuj stary spuścił pół litra pomarańczowo-czerwonej spermy w condom. W tym cudownym momęcie, nastąpiła konsternacja! Tfoja stara: Ryszardzie! mamy pól litra spermy co z nią zrobimy? Tfój stary nie myśląc długo powiesił kondoma naładowanego spermą za oknem. <przez tydzień myśleli "Co z tym zrobic?"> Po tygodniu, tfuj stary podjoł męską decyzje, wychylił się przez okno sięgnoł condom ze spermą i stwierdził: "Psa wychowaliśmy to to coś też damy rade" Chyba im coś nie wyjszło kolego xx) |
Great story ! xD! haha
|
no niezle mozna by powiedziec ze jestes jakims jego sasiadem :D:D:D ale z tym ze cos nie wyszlo to sie zgaadzam :D z tego co pamietam z biologii 7 dni od 'spustu' za duzo tych plemnikow by tam nie zylo ale cuda sie zdarzaja...
|
Seba'rivel bedziesz moim friendem? bo ty masz 102 lvl a mnie sszwedowie biją ;((
|
Adasii dont worry, he is too hunted by swe xD!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A za co naród polski jest tempionY!!!!? za gupote 15:58 Ekwador Waleczny [23]: solo?? 15:58 Ekwador Waleczny [23]: ho na solo 15:58 Sebarivel [102]: tfoja stara robila mi laske solo Jak chcecie uratować saphire to zacznijcie od polakuf. |
Seba, Nobz dał sobie juz spokoj ?
A co do tego up to sie zgodze. Jezeli kazdy był by w miare poukładany i np umiał angielski ale nie na zasadzie " Plx Free Itanz Plx" albo " GZ Nice lvl" tylko porozmawiac na poziomie to wiesz . . . nie było by problemu ;] |
dał dał ;;;; ale i tak nie gram na saphi, wpadam co jakiś czas kogos kill to all.
|
Cytuj:
|
ratowac saphire? hmmm oki to kiedy czyscimy saph z head bonga?
|
Feb 28 2008, 21:33:27 CET Killed at Level 33 by Shan Chamil
są jakieś pytania? (to był free pk) poprostu poszli kogoś zajebać i trafilo na mnie ;] Feb 28 2008, 21:33:27 CET Killed at Level 33 by Shan Chamil Feb 27 2008, 16:50:53 CET Killed at Level 34 by Pompidom Feb 26 2008, 13:52:27 CET Killed at Level 34 by Seriegy Feb 23 2008, 16:38:37 CET Killed at Level 34 by Naraseel Feb 22 2008, 19:40:22 CET Died at Level 34 by a stalker w 6 dni z 320 k expa straciłem :] w*****ony jestem ale chyba trzeba grać dalej ? |
Cytuj:
Kup czar "egzura" pomaga przeżyć w tibji. |
sir adasii jak mi dasz 3k na statki bede cie protkowal okkyyy ??
nikt cie wtedy niezbije i bedziesz mogl sobie w guild titile zrobi "pro by Nobzihno" i bedfziesz kozak jeszcze musisz pisac do kazdego "SWE?" to podniesie twoje morale |
HAhahahaha.
Shan Chamil 54ek, Xecos Agittif 58ek i Zitroz 21rp wpadli nad cruza zjebali do deep red i lurowali guardy tak frajersko ze pitlem up, przyszedl jakis pk 40 zaczeli w niego lac a ja loglem. Ciekawe za co ? xD Moze dlaego ze przegonilem z swieto jakiegos 20swe kumpla od jakiegos swe (; |
Cytuj:
|
@up
nic mistrzu przyjmiesz mnie na iridie ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |