![]() |
... Sirmaciek w Wanted lekkie zdiwko mnie chyciło jak to zobaczyłem 8o Sigg może napiszesz coś o tym?
|
Poprostu Siggu wyleci z Wanted a Sirmaciek zostanie :)
|
Co tu dużo wyjaśniać. Sirmaciek dostał inva do gilldi za niewątpliwe zasługi. Od teraz będzie wspierał nas swym mieczem w każdej bitwie, tym razem już otwarcie. Punishersi jak widać chcieli każdego supportera wyłapać, ale on im uciekł ... B)
Hail Sirmaciek _/ Pozdrawiam ... |
i znow cos im nie wyszlo :D
|
Ej chlopaki co sie stalo z cirim? zaczynam sie martwic :confused:
|
Cytuj:
To ty do mnie wczoraj dzwoniles jak ktos tam padl? XD Pozatym cos ostatnio nie mam czasu i checi zeby spamowac nasze forum ;D. Cos tak czulem ze ten Sirmaciek to niedojeb... I moje prognozy sie sprawdzily :P |
A ja mysle ze Sirmaciek zaplacil albo to spy :)
|
Cytuj:
Signed xD B)B) |
Yavimava to spy !!!111oneoneone...
|
@Ciri the Witcher
Nie przypominam sobie zebym gdzies dzwonil ;) ale niedlugo zadzwonie 8o |
Cytuj:
|
sirmaciek to skinhed, wiec moja prognoza mowi, ze bedzie z wanted
|
Jedno pztanie do puni
Killed at Level 106 by Lord Havrekaka and by Klabautermann von Odium za co ?? |
Cytuj:
|
Kazuru nie rozumiem Cie :( widzisz, że mają Cie w dupie i Cie zabijają to Ty też miej ich w dupie i zacznij z Wanted ich zabijać proste.
Chyba, że wolisz sie wypłacić, bo pewnie będziesz musiał to zrobić żeby być wolnym. |
Cytuj:
Nie mam zamiaru placic puni za cos czego nie zrobilem. |
Ja wiem za co padłeś! Wiedzieli, że nie masz blessów i będzie ładnie na erigu wyglądało jak stracisz trochę expa. :confused:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Jak się nie wypłacisz to będą Ciebie zabijać ciągle, więc jeśli nie chcesz się wypłacić zrób tak jak 2up@ pisał,czyli pójdz do Wanted...
|
Cytuj:
Btw. coś dzisiaj chłopcom z Puni nie wyszedł poranny masslog na Rajstina, ale nie zrazili się zbytnio i czekali maniacy cały dzień, żeby go dorwać. Sprzedał go Wolferine, za co już padł. ; ) Pozdrawiam ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |