![]() |
kórde nie wjeszdzajcie na starych ! bo to jest chamskie kurde
maupaFilush TY GOSCIU NIE KOZACZKUJ BO TAKIH JAK TY TO JA BIJE W TIBJII I NA REALU MARZ PSZYPAŁ KOLES! nieh ja cie dorwe w tibii albo na realu to cie ubije |
Prosze aby Hage~ zorbil cos z tym tematem bo do ludzi typu @up nie dociera iz tu nie ma byc spam...albo dawaj pelno banow albo zamnij w chuj niech ida gdzies indziej ;|
|
Cytuj:
maupa Thygoshjdfsaoadfnmakdvfk NIE KLNIJ NA FORUM ! tu som dzieci niepelnoletnie i uwaszaj co muwisz ziomós ?! ZA TAKIE COS DAWAC BANY I SIE NIE BAWIC Z NOOBEM " KARAC BANOWAC ADMINI MÓSZOM PANOWAC! " |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Znasz go, że go krytykujesz? Wątpię! A to co napisałeś o Piotrze to chyba był istny autoportret...opowieść twojego życia! W skrócie lub też nie... |
Cytuj:
Spam... to nie jest spam, przynajmniej ja tego tak nie traktuje. Co do "napinania przez kabelek" to ja to uważam za forme zabawy. Uwielbiam pisać prowokacyjne posty, na ogół mam już taktyki jak odpowiadać na atak jakiegoś "napinacza", bo wiem co mi odpisze :) |
Cytuj:
-noob -zal.pl |
Cytuj:
|
a ja wlasnie jem salatke jarzynowa... dobra, mniam
|
tez lubie jarzynowa ;p
|
www.zal.Ka$z3r.pl
|
uhuhauha Beduriona wyzucili z szkoly ???? Zee zaczal tak expic ;)???
|
pisal na forum.tibia.com ze ma wakacje/urlop
btw u was tez jest epidemia grypy zoladkowej lub czegos takiego(u mnie cala klasa chora praktycznie o.o) |
Cytuj:
2) nie użyłem żadnego obraźliwego wulgaryzmu 3) gdy widzisz dziecko z zespołem downa, nie musisz znać jego życiorysu by wiedzieć, że ma downa. Gdy 27-letnia osoba w jednym słowie robi 23525235~ błędów a do tego nie potrafi normalnie i spokojnie odpowiedzieć na jakiś zarzut to też o czymś świadczy. Zupełnie jak ty. Ja podjąłem dyskusje. Chcesz przedstaw w cywilizowany sposób argumenty przeciw:] a nie wyjeżdżasz na mnie. Wybacz ale Sua nie jest w stanie przyjąć niczyich argumentów, na cokolwiek odpowiada bluzgając. Zainteresuj się trochę psychologią; jakie podstawy ma takie zachowanie. Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję. Mam swoje zdanie na temat pewnych osób, które wyrabiam sobie po lekturze ich postów. Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię. |
Cytuj:
|
no kurde a ja se jem jajka gotowane wiadomo KAZDY KATOLIK POSCI W PIĄTKI ! dlaczego nie bede tłumaczył !:evul:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |