![]() |
Double post ;/
|
@Koszyk
@edit jakbys był bardziej mądry to bys sie skapl o co mi chodzi ^.- |
Cytuj:
A co do tego life is brutal ... |
http://pl.youtube.com/watch?v=nizt2oEtHl8 <-- nasz Arab ( brudas ) z arcani czyli Damoooooon
|
http://pl.youtube.com/watch?v=U9b-8C5RONk
ten jest lepszy damoon xDD piosenka bardziej zyciowa ahha |
19:47 Usirev [93]: kurwa mam hunta
19:47 Picinhoxs [42]: lol 19:47 Picinhoxs [42]: za co? kurwo 19:47 Usirev [93]: 19:42 Drakianos [111]: hi 19:42 Usirev [93]: yo 19:42 Drakianos [111]: Pay boh now or hunted. 19:43 Usirev [93]: lol 19:43Usirev [93]: reaso? 19:43 Drakianos [111]: no reasson 19:43 Drakianos [111]: pay or hunted? 19:43 Usirev [93]: hunted Hail La revo~~ |
nie mam pytan :confused:
btw. Dzisiaj Voronix mial gorąco pewno kloca pod siebie robil. Polo to idiota nie wiedzial ze mozna wejsc na drabinke jak sie rzuci na nią m wall. A Shavenis jest za mocny dal loga jak zobaczyl Pe Ha. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
muhahahahhaahhaha.xd
xujek ostatnio mi shavenisem grozil. ubil mojego kolege za to, ze jego rl noobchar bil mojego kolege, to kolega zabil rsa bo inaczej sam by padl no i xujek robi payment na mojego rl ;< halp anybody? |
Cytuj:
HAHHAHA "narobił" chyba ze smiechu. Co prawda bylo gorąco, ale rozjebalo mnie to (nie tylko mnie ) ze majac mnie w trapie, nie potrafili mnie zabic, co lepsze mialem paraliza i 0 Many. Ale cuz moze następnym razem sie uda. GL |
MIARKA SIE PRZEBRAŁA!, KOŚCI ZOSTAŁY RZUCONE!
Ponownie na Arcanii powstała gildia ORMO! Powstała ona po to ! by zniszczyc szerzące sie z dnia na dzien PA na naszym serwerze! SŁUZBY PORZADKOWE WRÓCIŁY NA ULICE!! POWIEDZMY STOP PA NA ARCANI!! WSZYSYC BEZBRONNI , BEZWINNI GRACZE ARCANII W KONCU MOGĄ SIE CZUC BEZPIECZNIE! |
Jak juz mowilem
ORMO nie spi ORMO czuwa ORMO (juz na powaznie) zycie nam zatruwa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Re:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polo wielki kozaczek a ile razy ty mnie probowales z SF zajebac i gowno Ci wyszla wiec nie pieprz ze jestes kozak. Zawsze bedziesz zerem zreszta jak grales na dranie pokazales swoje pvp i to na tibi 8.0!!! i nie pieprz smutow ze cale zycie grasz na knighcie wiec nie umiesz grac sorkiem. Bo knightem chyba kazdy debil potrafi grac uh mf s*******amy wielka filozofia w dodatrku jak ma sie 190 lvl i popieprza to nie problem spierdolic :)
btw. obiecalem CI ze na tej opence padniesz od ormo niestety wszyscy spali i bylo za malo ludzi :( pal palusia zdjelismy bo afkowal. Ale widok uciekajacego mlodzieniaszka leszcza i ljuba BEZCENNE Zapomnialem dodac ze juz za starego BoH bales sie chodzic z nami zabijac ludzi zeby hunta nie zlapac buhauhahuauh Wiec prosze CIe nie udzielaj sie jaki jestes zajebisty i nie udawaj ze masz pvp :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
no w koncu cos ciekawego na tej arcani
i na dodatek ktos to chcia opowiedziec a co do frajtera lepiej sie nie udzielalaj |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |