Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Szefoo 13-04-2008 08:11

Double post ;/

Szefoo 13-04-2008 08:13

@Koszyk

@edit
jakbys był bardziej mądry to bys sie skapl o co mi chodzi ^.-

Mordor 13-04-2008 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefoo (Post 1999198)
@Koszyk

jakbys bym bardziej mądrzejszy to bys sie skapl o co mi chodzi ^.-

Hmm zdecyduj sie albo "madrzejszy" albo "bardziej madry", bo raczej sformulowanie "bardziej madrzejszy" w polskim jezyku nie funkcjonuje;].

A co do tego life is brutal ...

Colmar 13-04-2008 10:24

http://pl.youtube.com/watch?v=nizt2oEtHl8 <-- nasz Arab ( brudas ) z arcani czyli Damoooooon

GallAnonim 13-04-2008 10:30

http://pl.youtube.com/watch?v=U9b-8C5RONk
ten jest lepszy damoon xDD piosenka bardziej zyciowa ahha

Picinhoxs 13-04-2008 19:51

19:47 Usirev [93]: kurwa mam hunta
19:47 Picinhoxs [42]: lol
19:47 Picinhoxs [42]: za co? kurwo
19:47 Usirev [93]: 19:42 Drakianos [111]: hi 19:42 Usirev [93]: yo 19:42 Drakianos [111]: Pay boh now or hunted. 19:43 Usirev [93]: lol 19:43Usirev [93]: reaso? 19:43 Drakianos [111]: no reasson 19:43 Drakianos [111]: pay or hunted? 19:43 Usirev [93]: hunted

Hail La revo~~

Koszyk 13-04-2008 20:04

nie mam pytan :confused:

btw. Dzisiaj Voronix mial gorąco pewno kloca pod siebie robil. Polo to idiota nie wiedzial ze mozna wejsc na drabinke jak sie rzuci na nią m wall. A Shavenis jest za mocny dal loga jak zobaczyl Pe Ha.

Faytah 13-04-2008 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2000475)

btw. Dzisiaj Voronix mial gorąco pewno kloca pod siebie robil. Polo to idiota nie wiedzial ze mozna wejsc na drabinke jak sie rzuci na nią m wall. A Shavenis jest za mocny dal loga jak zobaczyl Pe Ha.

heh to brzmi jak parodia napadu dresow na carlin

Szefie :) 13-04-2008 20:26

Cytuj:

A Polo to znany jest z takich akcji, na Avangera mowi awangarda, chce exetowac 'zsummonowane' przez morgarotha demony i takie tam xD

bemo 13-04-2008 20:44

muhahahahhaahhaha.xd

xujek ostatnio mi shavenisem grozil.
ubil mojego kolege za to, ze jego rl noobchar bil mojego kolege, to kolega zabil rsa bo inaczej sam by padl
no i xujek robi payment na mojego rl ;<
halp anybody?

Voronix 13-04-2008 20:48

Cytuj:

HAHHAHA "narobił" chyba ze smiechu. Co prawda bylo gorąco, ale rozjebalo mnie to (nie tylko mnie ) ze majac mnie w trapie, nie potrafili mnie zabic, co lepsze mialem paraliza i 0 Many. Ale cuz moze następnym razem sie uda. GL

Colmar 13-04-2008 21:33

MIARKA SIE PRZEBRAŁA!, KOŚCI ZOSTAŁY RZUCONE!

Ponownie na Arcanii powstała gildia ORMO! Powstała ona po to ! by zniszczyc szerzące sie z dnia na dzien PA na naszym serwerze!

SŁUZBY PORZADKOWE WRÓCIŁY NA ULICE!!

POWIEDZMY STOP PA NA ARCANI!!

WSZYSYC BEZBRONNI , BEZWINNI GRACZE ARCANII W KONCU MOGĄ SIE CZUC BEZPIECZNIE!

TiciTac 13-04-2008 21:49

Jak juz mowilem
ORMO nie spi ORMO czuwa
ORMO (juz na powaznie) zycie nam zatruwa

Lafa 13-04-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colmar (Post 2000728)

Ponownie na Arcanii powstała gildia ORMO! Powstała ona po to ! by zniszczyc szerzące sie z dnia na dzien PA na naszym serwerze!

Dlaczego w invitnietych nie ma mojego malego ormowca xDDD?

Faytah 13-04-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colmar (Post 2000728)

hail propagada

Sir Stas 14-04-2008 08:19

Re:

Cytuj:

Nie wiem czy dziwniejsze to ze nie wszedłem na drabinkę patrząc sie jak mnie bijecie czy to ze nie trzymaliście mi pz mimo ze biegałem miedzy wami już będąc poza drabinkami. A tak mówiąc nawiasem podobało mi sie stanie i patrzenie jak mnie bijecie i nie jesteście w stanie zabić może trzeba będzie teraz trochę sie nauczyć trapowac ludzi a nie po prostu obiegać ich z każdej strony i patrzyć co zrobią jak m wall zniknie xD

Colmar 14-04-2008 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 2001035)
Nie wiem czy dziwniejsze to ze nie wszedłem na drabinkę patrząc sie jak mnie bijecie czy to ze nie trzymaliście mi pz mimo ze biegałem miedzy wami już będąc poza drabinkami. A tak mówiąc nawiasem podobało mi sie stanie i patrzenie jak mnie bijecie i nie jesteście w stanie zabić może trzeba będzie teraz trochę sie nauczyć trapowac ludzi a nie po prostu obiegać ich z każdej strony i patrzyć co zrobią jak m wall zniknie xD

Polo Polo ty tam sie nie podniecaj bo sam jestes nie lepszy :baby: pamietam jak nieudolnie probowales mnie zabic :S

GallAnonim 14-04-2008 15:35

Polo wielki kozaczek a ile razy ty mnie probowales z SF zajebac i gowno Ci wyszla wiec nie pieprz ze jestes kozak. Zawsze bedziesz zerem zreszta jak grales na dranie pokazales swoje pvp i to na tibi 8.0!!! i nie pieprz smutow ze cale zycie grasz na knighcie wiec nie umiesz grac sorkiem. Bo knightem chyba kazdy debil potrafi grac uh mf s*******amy wielka filozofia w dodatrku jak ma sie 190 lvl i popieprza to nie problem spierdolic :)

btw. obiecalem CI ze na tej opence padniesz od ormo niestety wszyscy spali i bylo za malo ludzi :( pal palusia zdjelismy bo afkowal.

Ale widok uciekajacego mlodzieniaszka leszcza i ljuba BEZCENNE

Zapomnialem dodac ze juz za starego BoH bales sie chodzic z nami zabijac ludzi zeby hunta nie zlapac buhauhahuauh

Wiec prosze CIe nie udzielaj sie jaki jestes zajebisty i nie udawaj ze masz pvp :)

Koszyk 14-04-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voronix (Post 2000596)
HAHHAHA "narobił" chyba ze smiechu. Co prawda bylo gorąco, ale rozjebalo mnie to (nie tylko mnie ) ze majac mnie w trapie, nie potrafili mnie zabic, co lepsze mialem paraliza i 0 Many. Ale cuz moze następnym razem sie uda. GL

Nie byles w trapie, zabraklo 1 m walla ; (. A kiedy bedzie nastepny raz?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 2001035)

Hmm, bili Cie. Ale bylo za malo osob zeby Cie zdjac na combo pozniej dopiero jak wszedles na gore a pozniej jak grzales dp to zebrali sie wszyscy bo byli porozbiegani murach Edron.

skarabeusz323 14-04-2008 16:11

no w koncu cos ciekawego na tej arcani
i na dodatek ktos to chcia opowiedziec

a co do frajtera lepiej sie nie udzielalaj

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40.