Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1682)

Dwimenor 16-04-2005 19:28

W dziecko beholdera można się zamieniać(Także w Elder Beholdera). Elder beholder sumuje małe beholderki. A gdzie je spotkać-nikt nie wie.

Tibiańczyk 16-04-2005 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
W dziecko beholdera można się zamieniać(Także w Elder Beholdera). Elder beholder sumuje małe beholderki. A gdzie je spotkać-nikt nie wie.

Skąd o tym możesz wiedzieć ? (tak wogule to summonuje)
Prawdobodobnie nikt jeszcze nie spotkał Elder Bh i jego "dziecka".

Gangrel 17-04-2005 01:07

Takie jest przypuszczenie, dosc logiczne zreszta. Prawdopodobnie nie wystepuje w tibi wogole a zostanie dodany w nastepnych updatecie. Djinn istnial na dlugo przed tym jak zostal wprowadzony, mozna bylo go spotkac tylko na test serverach.

Vitihud 17-04-2005 08:19

Kiedy będzie następny update? I co ile są updaty?

Maethi 17-04-2005 08:25

To wszystko zależy od Cip Softu. NIe jest określony czas updatu, możemy się tylko tego domyślać.

Vitihud 17-04-2005 11:46

Czy Isle of kings jest dla facc?

<mod break>Tak</mod break>

Dr. Omader 17-04-2005 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitihud
Kiedy będzie następny update? I co ile są updaty?

CipSOft informowal nas ze nastepny update jest planowany na lato, tak jak ostatnio, dokladna data jest oczywiscie jeszcze nie znana.

Vitihud 17-04-2005 19:41

Czy można jakoś naprawić klienta tibii po zainstalowaniu tibia sprite editor (czy coś w tym stylu)??

Dwimenor 17-04-2005 19:46

Chodzi ci o przywrócenie porzedniej wersji wyglądu itemów?? Zrób to samo, co po podmianie, ale zastępując nowe(twoje) pliki orginalnymi.
Jeżeli ich nie masz to możesz ściągnąć orginalny plik Tibia.spr z neta, albo reinstalując Tibie(zrób kopię zapasową plików z mapami)

mani 18-04-2005 01:23

Nie gralem w Tibie od pol roku (mniej-wiecej), kontynuuje gre od wczoraj . Skill bare to zaj... sprawa ale czemu nie wyswietlaja sie wszystkie? Jeszcze wczoraj ten od lowienia byl, a teraz go cos zezarlo? Dlaczego?

Dr. Omader 18-04-2005 01:44

@up:
Skill bar ma taka opcje ze mozna pokazywac/chowac to co sie chce, kliknij prawym przyciskiem myszy na otwarte oknieko skills i wybierz sobie, ktore skille chcesz zeby byly pokazywane, a ktore nie. :)

Vitihud 18-04-2005 15:39

Ostatnio mam duże lagi, przedtem ich nie miałem, mam je od wczoraj a to właśnie wczoraj zainstalowałem tibia sprite editor! Czy to przez ten program mam lagi? A jak przez ten program to co mam robic?

Po długiej przerwie zacząłem grać i może nie jestem przyzwyczajnony do lagów...w piątek, sobote i niedziele były małe lagi (często nie było)

I przez co są lagi?

pawelek2121 18-04-2005 19:30

Mam problem

Mam problem kiedy wlanczam tibia (wpisuje kod i numer) pokazuje mi się to :
cannot connect to a login server.
Error:Connection time out.
For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Powieccie co mam zrobić wchodziłem na te FAQ i nic nie zrozumiałem. Pomóżcie prosze, prosze, prosze.

Valai 18-04-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelek2121
Mam problem kiedy wlanczam tibia (wpisuje kod i numer) pokazuje mi się to :
cannot connect to a login server.
Error:Connection time out.
For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Powieccie co mam zrobić wchodziłem na te FAQ i nic nie zrozumiałem. Pomóżcie prosze, prosze, prosze.

@up jest kilka wyjść, podam najbardziej prawdopodobne.
1.Problemy ze światem.
2.Problem z twoim internetem (bardzo prawdpodobne)

Vitihud 20-04-2005 18:46

Czy ktoś mi może coś powiedzieć o basylisk quest? Jaka jest nagroda itd...

Thimburd 20-04-2005 19:02

@Vitihud
Quest Spolling. O takich żeczach jak nagrody czy jak wykonać nie mówi się na tym forum.

A pozatym to nie wiadomo nic o tym queście. Prawdopodobnie nikt go nie wykonał.

@Vitihud

Lagi mogą być spowodowane:
1. Wolnym (twoim) netem.
2. Obiążenie servera Tibijskiego.
3. Obciążaony twój komputer.
4. Zapchanym transferem (nie używaj grając kazzy, edonkey, czy innych programów, wogóle nic nie ściągaj nawet normalnie.)

Michos 21-04-2005 19:41

jak to jest z red skullem? ile razy dziennie mozna zabic? ile razy w tygodniu? a ile razy w miesiacy? zaby skula nie bylo

Raynold 21-04-2005 19:56

Proszę nie przesadzać z tymi pytaniami w FAQ!

Informacja o tym, po ilu nieuzasadnionych zabójstwach ma się red skull, jest tak łatwa do znalezienia...

Praktyka na dziś: klikamy: "szukaj", wpisujemy np. "red skull dzień tydzień miesiąc" (bo samo "red skull" nie starczy) i <Enter>. Akurat jest jeden taki temat, który wyczerpująco odpowiada na pytanie.

DarkOwca 22-04-2005 21:35

Hiho. Czy ktoś móglby mi powiedziec, jak sie zdobywa tytul(elite, royal itd.) wiem ze u króla chyba, ale co sie mówi, jaki level i jaki koszt. prosilbym o szybka odpowiedz. Jesli takie pytanie juz wystepowalo, to powiedzcie gdzie, albo po prostu odpowiedzcie^^.

Maethi 22-04-2005 22:54

Tak jak powiedział Raynold:szukaj
Jednak przełamie się i odpowiem :

Zakupujesz premium account i gdy posiadasz powyżej 20 lvl. lub 20 lvl. idziesz do króla do thais i piszesz : hi , promotion, yes -musisz mieć przy sobie 20k. Król zabierze ci pieniądze, a przydzieli tytuł zgodnie z twoją profesją.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47.