Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

notop 02-06-2008 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2091528)
no wiesz ja mialem polewe jak kolo mnie na statku najwiekszy zomowiec przebiegl xdddddddddddd

spoko tylko ze ja pozniej bylem na innym charze a nie na zomowcu wiec zalosne sa te txt ze ja gram zomowcem,fakt to moj char bo ja go zrobilem ale grac nim mzoe z 3 razy w calej wojnie logowalem na niego,wiec polewke mogles miec raczej patrzac w lustro

Bartholomew 02-06-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2091727)
spoko tylko ze ja pozniej bylem na innym charze a nie na zomowcu wiec zalosne sa te txt ze ja gram zomowcem,fakt to moj char bo ja go zrobilem ale grac nim mzoe z 3 razy w calej wojnie logowalem na niego,wiec polewke mogles miec raczej patrzac w lustro

no tak skoro twoj wlasny char byl zajety to musiales kims ganiac

Koszyk 02-06-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2091727)

A ile razy zalogowales na Sue w całej wojnie?

vigetqq 02-06-2008 17:35

chyba 0....

Eizix 02-06-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2091735)
A ile razy zalogowales na Sue w całej wojnie?

tyle razy ile padl, ktos musi odkupic blessy i bp

Koszyk 02-06-2008 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2091748)

No tak zapomnialem ze hiberna nie umie kupic blessow ;(

Filush_ 02-06-2008 17:56

Cytuj:

13:42 Moruthanix Coron [218]: podajcie lina do blesow
13:42 Fert Mardo [150]: morut
13:42 Fert Mardo [150]: kurwa
13:42 Fert Mardo [150]: link do blesow 220 ek?
13:42 Fert Mardo [150]: co ty pierdolisz
13:42 Fert Mardo [150]: :S
Interregnum zdaje sie też ..

gigoro 02-06-2008 18:26

@up

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA

Fel'ixx 02-06-2008 18:38

@up
spammer...........

bemo 02-06-2008 19:02

no taka prawda elo sua na massie na dworcach a zomowiec leci na dzungle no to chyba mam racje txt elo

Smokuu 02-06-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2091748)

Taki gadatliwy sie zrobiles? czemu nie wczesniej?o,o just a kid :|

Bemo@ jesli nie wiesz nie odzywaj sie ;)
Jest cos takiego jak mc jakbys nie wiedzial ;)

bemo 02-06-2008 19:42

no jasne srodek masloga i niech idzie na mc moze lepiej niech idzie do super marketu i wroci po godzinie

SpoconyKrystyna 02-06-2008 20:09

a ja dostałem za klasówke z matematyki 4 i moja szansa na otrzymanie promocji do 4 klasy technikum staja sie coraz bardziej realne ;)

@war

I tak ORMO bedzie władac serwerem :) czy wam sie to podoba czy nie !

Eizix 02-06-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2092016)
Taki gadatliwy sie zrobiles? czemu nie wczesniej?o,o just a kid :|

Bemo@ jesli nie wiesz nie odzywaj sie ;)
Jest cos takiego jak mc jakbys nie wiedzial ;)

a po chuj mam dyskutowac z debilami? jeszcze wczesniej probowalem cie tam jakos zrozumiec, bo w koncu kazdy na to zasluguje, ale teraz widze, ze to nie ma sensu i jestes zwyklym smieciem, pozdro "just a kid :|" i w dodatku wannabe.

Koszyk 02-06-2008 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna (Post 2092102)
@war

I tak ORMO bedzie władac serwerem :) czy wam sie to podoba czy nie !

Keep dreaming. :balwanek:

Gallanonim513 02-06-2008 21:01

a co ty boroth raptem taki oficjalny sie zrobiles. Wladza uderzyla do glowy? nie martw sie po wojnie pewnie i tak wyjebia was i chuja co powladacie tym serverem zawiodlem sie na wielu kumplach. Pamietaj ze to tylko gra, a przyjazn jest czyms wazniejszym ;) ale co tam nie bede nic mowic... jeszcze bedziecie przepraszac ormowcow ;)

Eizix 02-06-2008 21:08

no wlasnie boroth co jest z toba?! co jak co ale ormo bylo z nami w tych ciezkich chwilach, gdy walczylismy vs caly serw, takze docen to nubie!

Szefie :) 02-06-2008 21:13

No sorry, ale jak narazie to wam wladza uderzyla do glowy. Chcieliscie zabijac kogo popadnie, a ze trafiliscie na czyjegos nooba (tutaj tez niemow ze przyjazn najwazniejsza jak zabiliscie sevy noobka) od nas to sie skonczylo.

@edit
Ormo to juz nie to samo ormo :p zostalo z 3-4 osoby ze starego teamu

Lafa 02-06-2008 21:23

Cipsoft laduje mass kiki szybciej niz ruski z kalasznikowa

Filush_ 02-06-2008 21:27

Tłumaczyłem dziesiątki razy czemu tak się stało i nie mam zamiaru robić tego jeszcze raz.
Chcieliśmy zabić kogo popadnie ? Czy to nie Filush czasami wyciągnął pomocną dłoń pare tygodni temu i nie zrobił protect listy ? - ale zdaje sie, że Acroma Angel czy ktoś tam (nie nagrywałem rozmowy z venta) powiedział, że przez protect liste Was pohakuje ; o (coś z ciasteczkami, nie pamietam dokladnie) Jedyny Achmed, Shiel i ktoś tam jeszcze ruszył dupe aby zerknąć na tę listę. Po 2 to jak pk guild ma zaprzestać robić PA i zabijać ? coś chyba jest nie tak.

Naszczęście mamy to za sobą - co sie stało już sie nie odstanie. Nie mam zamiaru tolerować kaprysów i humorków moich starych wrogów z Silver Flame i ulicznych przydupasów którzy płaszczyli się przede mną od poczatku swoich dni na Arcani.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00.