![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chyba 0....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA |
@up
spammer........... |
no taka prawda elo sua na massie na dworcach a zomowiec leci na dzungle no to chyba mam racje txt elo
|
Cytuj:
Bemo@ jesli nie wiesz nie odzywaj sie ;) Jest cos takiego jak mc jakbys nie wiedzial ;) |
no jasne srodek masloga i niech idzie na mc moze lepiej niech idzie do super marketu i wroci po godzinie
|
a ja dostałem za klasówke z matematyki 4 i moja szansa na otrzymanie promocji do 4 klasy technikum staja sie coraz bardziej realne ;)
@war I tak ORMO bedzie władac serwerem :) czy wam sie to podoba czy nie ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Keep dreaming. :balwanek: |
a co ty boroth raptem taki oficjalny sie zrobiles. Wladza uderzyla do glowy? nie martw sie po wojnie pewnie i tak wyjebia was i chuja co powladacie tym serverem zawiodlem sie na wielu kumplach. Pamietaj ze to tylko gra, a przyjazn jest czyms wazniejszym ;) ale co tam nie bede nic mowic... jeszcze bedziecie przepraszac ormowcow ;)
|
no wlasnie boroth co jest z toba?! co jak co ale ormo bylo z nami w tych ciezkich chwilach, gdy walczylismy vs caly serw, takze docen to nubie!
|
No sorry, ale jak narazie to wam wladza uderzyla do glowy. Chcieliscie zabijac kogo popadnie, a ze trafiliscie na czyjegos nooba (tutaj tez niemow ze przyjazn najwazniejsza jak zabiliscie sevy noobka) od nas to sie skonczylo.
@edit Ormo to juz nie to samo ormo :p zostalo z 3-4 osoby ze starego teamu |
Cipsoft laduje mass kiki szybciej niz ruski z kalasznikowa
|
Tłumaczyłem dziesiątki razy czemu tak się stało i nie mam zamiaru robić tego jeszcze raz.
Chcieliśmy zabić kogo popadnie ? Czy to nie Filush czasami wyciągnął pomocną dłoń pare tygodni temu i nie zrobił protect listy ? - ale zdaje sie, że Acroma Angel czy ktoś tam (nie nagrywałem rozmowy z venta) powiedział, że przez protect liste Was pohakuje ; o (coś z ciasteczkami, nie pamietam dokladnie) Jedyny Achmed, Shiel i ktoś tam jeszcze ruszył dupe aby zerknąć na tę listę. Po 2 to jak pk guild ma zaprzestać robić PA i zabijać ? coś chyba jest nie tak. Naszczęście mamy to za sobą - co sie stało już sie nie odstanie. Nie mam zamiaru tolerować kaprysów i humorków moich starych wrogów z Silver Flame i ulicznych przydupasów którzy płaszczyli się przede mną od poczatku swoich dni na Arcani. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |