![]() |
Cytuj:
Moze i pokonasz...ale stracisz sporo zycia i stanie sie to nieopłacalne.Najlepiej idz i pocwicz skille a potem idz expij. |
Ludzie jakie skile powinien mieć knight na 10lvl i gdzie potem chodzić proszę o miejsca koło Carlin
|
Pytanie?
Knight 21 lvl skills 70/70 eq: C-Set, crusader Helmet, B-S, Vampiere shield Bohy
Gdzie moge isc? |
Cytuj:
Nie wiem jak ty to robisz... Na skeletonach??... najlepszy rain jest na rotach, dwarfach albo trollach( na poczatku) :sword: :miecz: :x: cos leci ;P |
na 10 lvl knightem ze skillami powyzej 40 polecam expienie na dwarfach soldierach (ale wyciagac je pojedynczo lub gora we dwojke), no i loot ladny :)
dodano: no oczywiscie eq nie gorsze niz p set i jakis przyzwoity jak na ten lvl miecz (serpent, spike) |
Cytuj:
|
Nie poradzisz na to, że jest zawsze więcej niewiadomych, niż wiadomych. :P
|
??
Gdzie moge expic z 36lvl i 41mlvl sorcem?pomocy !
|
Pomocy plz !!!
Gdzie i na co chodzic ze skillami 55/55 :cup: i 12 levelem :baby: ???
|
A mi pomozecie?xD
Gdzie moge expic tak, zebym wycodzil na + z kaska i w miare ladny exp;]?
Knight | Skille: 65/65 | Lvl: 15 | Mlvl: Prawie 5 :> Eq: P-set | K-axe | Dragon Shield | Dark helmet | Scarf [mam jeszcze~10 bp uh moge sprzedac troche i kupic lepsze eq :] Tyle, ze to Iridia... :P Pacc |
Do porady dla zycerza
ja bije od 16 lvl mno mino archer orci warriory itp. i tera mam 18 lvl i bardzo male skille i wale huntera wiec moim zdaniem troche zamaly pozim dlaliscie :/
|
Odpiszcei
Cytuj:
|
ja sądze że lepiej trenic :cup: a nie expić :baby:
|
Gdzie expić
Mam knighta 11lvl skille 49/46. Walcze fire swordem. Gdzie moge expić taką postacią (mieszkam w ab) PLZ ODPISZCIE!!!
|
Czy sie opyli?
Czy sie opłaca bloczyc draga na 20 lvl skillami 57/56? z palem 21 65/xx?
Juz bloczylem ale wypadal mace itp...Zreguly zuzywalem 2-4 uh czy to sie opyla aha i gdzie expic? cycki? jakies amazon campy? hell gate z hmm dsy? Profesja:Knght :cup: Level:20 :baby: Skile:57/56 ;( Świat:Morgana Eq: P set,steel helmet,Spike sword,Dwarven shield Miasto:carlin (chyba sie przeprowadzam do AB..) |
Pytanie jakie skille powinien miec plaek na solowanie Beholdera i czy to wogule opłacalne zajecie.
|
jak mozecie to odpiszcie na priv :)
Mam knighta 17 lvl z baaaaaardzo slabymi skillami 44/41 (sword/shield) walcze fire swordem, mam dwarven shield. Mieszkam w Thais. Gdzie najlepiej by mi bylo expić ?? (oczywiscie w okolicach thais). I może ktoś by jeszcze doradzil gdzie fajnie by mi bylo trenic (gdzie, na czym, jakie eq itd.)
Z GÓRY DZIĘKI NAME: blind io LVL: 17 PROFFESION: knight SKILLS: 44/41 CITY: thais SERVER: elysia |
Cytuj:
|
Gdzie expić ze skilami 45/30 ???
|
radze wbic 50dista i isc na cyklopy kolo thais ja gram na xanterze to moze ci jakos pomoge
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |