![]() |
ja od okolo 9 lvla bilem cyce. od 12 lvla bije ds dwafy guardy. moze to nieimponujonce ale ja wole chodzic na takie potwory z kturymi se spox poradze
|
Ja na raz solowalem 5 dwarf guardow na lvl 29 z mienrnym eq no ale coz.Teraz to co innego.
moja profesja:KNIGHT LVL:29 MLVL5 nik:VETURO Świat:ETERNIA Najlepszy kumpel Gotrop |
Lol
KNIGHTEM 30lvl skile 59/55 ubilem solo draga :baby:
|
Knight
Ja jestem knightem 28lvl 62/61 na Calmerze. Najlepsze co pokonalem to dwarf guard ale sam tez wziolem na klate 3 mino guardy i 2 mino archer. Zaszlo troche runek :p
|
no to tak podczas swojej gry zastukałem prawie wszytko co da sie zabic knightem na solo (oprocz wrl i demona bo jak na 86 lvl bylo troche ciezko )
smoki,gs-y,antiacenty,hero,bk,dl's , vampy, necro , behemot(by exori) to z tych mocniejszych lvl konkretnie nie pamiętam ale 1 hero solo na 50 bk chyba 60 1 ld na 60 solo necro ok 50, behemot na 70 z exori (troche manaswo poszło) |
Best Solo
Hmmm... Trudne ale to chyba był dragon. Nie było łatwo ale.. Wkońcu Mine Char 35 lvl knight skills 68/65 w swordzie (Teraz lepsze). B)
|
Najlepsze co zabilem...Mino guard...Mam 16 1/2 lev skille 43/43 :p
|
sam chyba zabilem mhmm smoka na solo :P ? taa smoka oprocz tego Gsa [bez problemu] w teamie chyba we 2 bylismy DL [Dragon lord] padał jak pies :S
30 level |
Gs solo 53lvl dystans 79.
Dwa dragi na solo bodajrze 45 lvl nie pamietam. |
-
no wiec ja się pochwale, że pokonałem Demon Skeleta ale to bylo na innym servie niż teraz. Pokonałem go Sorcem 14 lvl - nie pamiętam magicznego :P. Ale to nie sztuka zabić ds'a sorcem :)
3majcie się B) |
Slime. Oczywiście hmm.
|
na rooku to były 2 minosy na raz :baby: :p
no a na gluwnym londzie to ds sorcem na 15 lvl i 20 mlvl :] (oczewiscie wszystko solo) |
no cóż...
Druid 13lvl 10mlvl :D Slima pod carlin. Uhnołem się bo się szybko rozdzielał. Użyłem 4 strzałów z HMMow (bo tyle mialem:)) i waliłem clerical macem poźniej :D.
5 amazonek (naraz) w Amazon Camp kolo North Port (w tej dziurze). Nie uhałem się a mój najlepszy best hit na amazonce to ( na 15lvl 16mlvl i c-macem) 35 :D. Dobre nie? Valkiria :D (jestem z siebie dumny!) 8o 13lvl 11mlvl trzy razy z HMMa i jeden raz z GFB (HMM best hit: 31 GFB best hit: 66) i nie wiem co sie działo bo wyszedłem zjeść kanapkę ale jak wróciłem to leżało ciało i znalazłem DOUBLE AXE! Opyliłem za 260gp 8o . No i wreszcie: dwa dwarfy soldiery na 16lvl i 18mlvl z HMMkow tylko! Oczywiście na dwarfen bridge :D To tyle ;) ____________ Teraz mam 16lvl i 18mlvl SKILLSY: 2-/2- :D (20/21) i to wszystko rośnie!!! GRAM DRUTEM NA CELEŚCIE "Waleczny Feniks" |
74 lvl demon solo only p bolts nie uzywalem sd no tylko uh xDD
|
Lol
[quote=Boximus]Druid 13lvl 10mlvl :D Slima pod carlin. Uhnołem się bo się szybko rozdzielał. Użyłem 4 strzałów z HMMow (bo tyle mialem:)) i waliłem clerical macem poźniej :D.
5 amazonek (naraz) w Amazon Camp kolo North Port (w tej dziurze). Nie uhałem się a mój najlepszy best hit na amazonce to ( na 15lvl 16mlvl i c-macem) 35 :D. Dobre nie? Valkiria :D (jestem z siebie dumny!) 8o 13lvl 11mlvl trzy razy z HMMa i jeden raz z GFB (HMM best hit: 31 GFB best hit: 66) i nie wiem co sie działo bo wyszedłem zjeść kanapkę ale jak wróciłem to leżało ciało i znalazłem DOUBLE AXE! Opyliłem za 260gp 8o . JA na 15 lvlu kolo AB (po lewej stronie 3-4 min drogi) w amazon camp miałem hita 68 w amazonke ze spike sworda (skille 46/40) JESTEM LEPSZY :P |
a ja na 47 lvlu, przed safe sewer bo byl przedchwila behemonty bloczylem xD loot: 2 gsy , kasa i inne gowna
2 gsy moje :D |
odp.
ja mam 20 lev i zabijam z 3 bp uh i z 2 bp sd gsa :(
|
ide se na amazonki, pacze a tu idzie snejk w mojom strone!!! no to ja go lup a on na mnie syczy cos jak sss to gom puknol mojim mjeczem i mu wypadlo 2 rzycia a ajk go dobic hcialem to mnie zatrol dran jeden ale ja nie bylem gorszy wiec mu oddalem z mojego mjecyka i mu zabralem kolejne 6 punktow rzycia to se mysla twarda sztuka z niego i go zem dobil i dostalem 10 punktow doswiadczenia!!
ten incydent wydarzyl sie o 17:15 mjalem wtedy 11 lewel i skile 15/14 |
xazzax jak ty zabiłeś BK na 27 jak jest bramka od 50???
(moze cosik pokręciłem /\ ) Moja solówa to GS na 30 lvl |
JA najlepsze co zabilem to ds, ale widze że dużo osób go zabiło, a dlaczego to proste.Wystarzy być palkiem, drutem lub sorcem i mieć 15 mlv na niewidzialność ;) . Ja zabijam go sobie dla satysfakcji od czasu do czasu zschodzi około 2 hmm - postac 19 lv 29 mlv, ale widzialem ze o wiele mniejsze lv go rozwalaly i nawet w tym poście sie wypowiadały no cóz 240 expa nawet dla 19 lv, a co dopiero dla 13lv nie chodzi piechotą :D . Znacie moze jakiegos dobrego potworka, którego mozna sobie spokojnie lać będąc niewidzialnym?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |