![]() |
Kuuuuurde, jak dla mnie Tede naprawdę progress w chuj. Jestem w chuj zaskoczony, kozacka płyta. Dwuznacznie obczaję później, to ustosunkuję się do postu Xantro, ale ja odsuwam Ortege na daleeki koniec ;p
|
Tetrisa nie trawie, ale być może sie do niego przekonam gdy więcej razy odsłucham jego plytke.
Onar jak dla mnie chujowy. solo go nie trawie... Tedeusz jebnal bombe! jego plytke warto przesluchac i kupic. kozackie bity i teksty. Druga połowa Warszafskiego deszczu - Numer raz też wydał niezłą płytkę. fajny featuring Pjusa. |
Cytuj:
Ej ty mówisz o Note2? Bo mi się wydaję, że chyba słuchaliśmy dwóch różnych płyt. Note2 jest technicznie niedorobiona i widać, a w zasadzie słychać, że była robiona 'na szybko'. Płytą roku, a nawet miesiąca to ona nie będzie ... #Topic Dwuznacznie Tetrisa warta wydania pieniędzy, jeśli ktoś tego do tej pory nie zrobił. Polecam. |
Cytuj:
|
U mnie Enson dalej na 1szym miejscu. Onar średnio, chociaż wcześniejszą płytką jarałem się długo. Dwuznacznie sprawdzę później, ale pewnie będzie kozackie jak Ensonik i Mes
|
Cytuj:
|
Dla mnie Ortega > Tede > Tet
|
Cytuj:
|
Noo, Dwuznacznie jest świetne, jeszcze kilka płytek do sprawdzenia :D
|
Podzielilby sie ktos kto przesluchal Numera wrazeniami?
|
Ja się coraz bardziej przekonuje do Numera. dobre featy, i teksty Numera też elo elo:) wiadomo, że to nie są jakieś bangery jak u Tede, ale dobre, rozkminkowe teksty.
do Teta jakoś dalej nie moge sie przekonać... chyba za dużo oczekiwałem. |
Przesłuchajcie płytke Rycha SoLUfki :D jest bardzo dobra, co do płytki Vixena - również.
|
Właśnie słucham "Na serio". Świetna płytka;d
|
ja czekam na paczke od fonografiki ale i tak wiem że mega
|
Nvm :)) ........
|
Dziś premiera RR Brygada - Super Moc oraz Bubel - Juma Ep, szykują się mocne produkcje :).
@down Jak dla mnie Tede zawsze był ch*jowy ;p. |
Słuchałem na yt jakiegoś kawałka nowego Tede, chryste, jak można tego słuchać? To jest po prostu beznadziejne.
|
Kurwa, wrócił...
|
fakt faktem Tede jest suaby. Ale Yoh jest tu zbędny :< WWWYYYYJJJJDZ!
|
Dla mnie Tede był i będzie królem hip-hopu =]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |