Wiecznyodpoczynek |
27-02-2009 21:15 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chelidoni
(Post 2479857)
Kakej chyba Ty nic nie rozumiesz... Moze nie jestem z Flow i nie wiem jak juz tak do konca u was jest ale patrze na konta i widze. Banished, deleted itp. Wiec nie mow mi ze Cipsoft daje bany ot tak. Pozatym nie mowie ze Ty oddawales chary albo wspomniany Adam albo Ike bo to Chary kupione na Allegro i jakby nie Vicek to Russel pewnie by je kupil i tyle. Tylko powiedzcie... Nie szkoda wam swoich postaci? Nie wierze ze ta cala Furora to takie Mega ogary! Zwlaszcza ze Flow dostaje w dupe w wojnie wiec wezcie dupe w troki i cos ze soba zrobcie. Bo taki Bounty darko znaczy wiecej na opence niz Thumedan a ma lvl o wiele mniejszy...
|
Poruszasz temat, który można interpretować na miriady różnych sposobów. Każda wojna teraz wiąże się z oddawaniem postaci, ściąganiem ludzi z innych serwerów, czy botowania.
Niewielu ludzi może powiedzieć, że ma dobre PVP, ale jeszcze mniej potrafi przyznać, że jest w tym kiepska z tych, czy innych powodów. Dlatego np. oddają chary na OB, czy sneaki.
Co do Furory, zobacz od ilu lat oni razem grają i jak są zgrani, jak zespołowo działają. W ostatniej wojnie Russel przyprowadził BSP - największego ogara w Tibii, który nie poradził sobie z Katrilą i kilkoma osobami z Furory, a to chyba o czymś świadczy.
Teraz dorzucił Dempaha i też średnio mu idzie.
Odnośnie poziomu i znaczenia na OB, zawsze wyższy lv będzie znaczył więcej.
@ OWRZ
"yyy" - matkę cytujesz?
:mag:
|