![]() |
Cytuj:
--- Acriati dodał 2 minut i 51 sekund później --- Cytuj:
|
heheh dzieki :D avatar Rox _/ ale taka jest prawda jak czytam nie które posty chuj mnie strzela, najlepsze jest to że pisze to ktos kto jest nikim albo kiedys byl kim, jakibyście znali prawde inaczej by te forum wygladało, a prawda jest taka Wanted jedzie Nephilims a Nephlims Wanted a ja mam na was oboje wyjebane :D _/ hail beholder
@Acriati A i ten NIE SAP bo Cie wpuszczałem kurwa na piraty :DDDDDDDDDD nub :P! |
Spora czesc waszych supporterow jest z wami nie dlatego ze wygrywacie, tylko dlatego ze zawsze byli przeciwko wanted. Tych co sa bo wygrywacie mozna nazwac asslickerami i mialbym wyjebane na nich po wojnie, bo kto wie czy do wanted sie nie przylacza jak sie sytuacja zmieni? ;P
|
Oni juz od poczatku biegali za nami wiec nie wiem, jeżeli supportują nam a my przejebimy to pewnie wolno im to nie pójdzie wiec pewnie wiedzą co robią ;) a gadki ze chowamy sie za noob charami są przereklamowane. ;]
|
Cytuj:
Bajter nie pierdol Eloth ma zawsze racje ;ooo |
Cytuj:
|
Możliwe, nie którzy juz od przedszkola go znają, nie wiem skąd ich nabrał ale Wanted tych noobów brakuje.
|
takie pierdolenie ze bez noobcharow mamy wpierdol i cioty jestesmy...
jakos ostatnie akcje to byl pomysl wanted i to oni robili te masslogi, a ze bali sie potem skulle wlaczyc to juz ich problem. Dzis: Jako ze sporo osob od nas wbilo skulle zeby zabic takiego Arucarda czy kogos tam to poszlismy potem do campy. Jakos rzadko sie widuje ostatnimi czasy zeby ktos z Wanted wbil czaszke chyba ze na 5 minut przed ssem... a co do "noobow" : moze gdyby Draz z Urbem nie zachowywali sie tak jak zachowywali wanted mialo by teraz wiecej supporterow ( np moje niezapomniane 48 Giant Spider Silkow !) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A najbardziej mnei roz*******a pierdolenie wasze, ze wanted robilo PA. Halooooooooo chlopaki teraz wiekszosc Wanted jest u was. Wiec chyba sami siebie obrazacie. @ Michal. Zgadzam sie z Toba w 100 %, zawsze bylo tak ze lizali tej gildi ktora wygrywala. Ale skoro maja wprowadzic Warmorde, wy to mozecie zmienic. Ale zobaczymy jak to bedzie :) Wakacje !!! |
oczywiscie ze robilem PA jak prawie kazdy w Nephilims, ale ja do chuja nie sciagalem 48 GS SILKOW ZA JEDNYM ZAMACHEM! tylko kulturalnie butki jak cos. Mozna to nazwac PA na mniejsza skale i nie huncilem calych gildii...
ide spac |
Cytuj:
@Kinol Gdzie jest post ze lizalem wam dupe hm? Poza tym jak byles jeszcze w Wanted z 3/4 Nep~ i mieliscie wojne z D9 jakos tylu supporterow nie mieliscie co macie teraz w nowej gildii. Jak bylem jeszcze w Infinity to D9 na poczatku proponowalo nam dolaczenie (odmowilismy), a pozniej grozilo nam huntem i z tego co pamietam mielismy zaplacic 20kk zeby gildia byla "wolna". Jak pisalismy z paroma osobami z Wanted czy chca pomocy w wojnie to mowili, ze nie i my sie nie w*******alismy sie do rzadnych akcji, ob itp... Po prostu z tymi co pisalismy to potrafili odmowic pomocy, a wy widze ze ten kto przyjdzie raz to juz lazi za wami zawsze i wszedzie, a jakbyscie wara przegrywali to 3/4 tych supporterow by obralo strone Wanted. 3maj sie. |
Forum <3333
|
@Eloth
Tak Cie to kurwa wszystko boli? Przeciez to tylko gra... @Kiks Widocznie sami jestescie sobie winni, ze ich wychodzi 30 a was tylko 15. |
Cytuj:
W poprzednim systemie pvp supporterzy nie byli potrzebni, teraz zas wygrywa strona ,ktora posiada wiecej wolnych ujotow czyt. supporterow:] |
Jakiś film? Bo wstaje, a tu lvl mniej ;|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cały monek = ) |
Cytuj:
@offtop A ja całe życie byłem przekonany że chaos piszę się przez samo "h" :S Tibia uczy ^_^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |