![]() |
Cytuj:
@topic Teraz naszla mnie chec na jakas siekanke typu DMC. Dobry ze mnie gosciu nie? Raz chce taki typ gier, a za dwa dni zmienia mi sie i chce zupelnie czego innego. -.-" Moze zdecyduje sie na Bayonette? o.O Jest tyle tytulow w ktore chcialbym zagrac, a tak malo pieniedzy... |
To że OGŁOSILI koniec prac nie znaczy, że rzeczywiście tak się stało. Sam bym brał pod uwagę taki rodzaj taktyki (robię po cichutku a potem wydaję piękne dzieło). No i nie wiem, czy piraci tworzący te dedyki mieliby jakiś problem z twórcami, ale jakoś mi się nie widzi, żeby twórcy ignorowali "cześć, jesteśmy piratami i zrobimy sobie własne serwery". W takiej sytuacji mieliby z głowy to zagrożenie wykrycia. Ale nie znam się i nie wiem czy to tak działa.
|
Bayonetta to spoko gierka, polecam jak coś. Chyba lepsze od DMC : P
|
No i zdecydowałem się na AC II, dlaczego? Bo ta gra mi będzie bardziej pasowała. Jednak za miesiąc mam Urodziny :cup: I wtedy kupie sobie DA.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z ZOMO : O.
Ja Ci poleciłem DA z uwagi na długość gry, jaką Ci zapewni. AC przechodzi się po paru godzinach. DA - po kilkudziesięciu. |
Cytuj:
Sam popieram AC2, chyba z sentymentu, bo jedyna chwyciła mnie za serce i to dzięki niej zacząłem grać w gry single player. |
Cytuj:
Mylisz logikę z pojedynczym, konkretnym przypadkiem ze ściśle ustalonymi danymi. Nikt nie twierdzi (a przynajmniej nie ja), że im dłuższa gra, tym lepsza. Oczywistą oczywistością jest to, że gdyby miał do wyboru AC2 i simsy, to postawiłbym na AC2. |
Ja bym brał Simsy
|
Cytuj:
|
Nie polecam DA, z powodu możliwości przejścia całej gry tym sposobem :
http://www.youtube.com/watch?v=x3oNd...eature=channel Działa. Sprawdzałem. Cholernie monotonne. |
Cytuj:
A co do samego Kominka, to po wnikliwej analizie nie trudno dojść do wniosku, że jeśli chodzi o recenzowanie gier, robi to skrajnie kretyńsko. |
A AC II pewnie można przejść używając 3 przyciskowy, bieg,skok i kontra.
Co do "możliwość przejścia całej gry w xx sposób", szkoda, że mamy x rożnych innych możliwości, i gre można sobie spokojnie przejść 2 razy, bez znudzenia<inne klasy, team, taktyka, decyzje> co daje nam ze 100h rozgrywki, nie to co jakiś tam AC II który za większa cenę da nam 10h? kontrataków |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przeszedłem grę 2 razy, więc wiem o czym mówię. Oczywiście nie chodzi mi tu o przejście jej 2 raz, od razu po ukończeniu, bo to głupie. Zresztą dobrą książkę jeśli ma się czas warto przeczytać kiedyś ponownie.
W dodatku decyzje w DA zmieniają całkiem dużo, można wybrać inne opcje dialogowe, przez co dowiemy się innych rzeczy. Nasze decyzje będą miały inny skutek. Dodatkowo jeśli zaczniemy inną rasą/klasą/płcią. Npc będą w rożny sposób się do naszej osoby odnosić, czasem wspomogą informacjami<czego wcześniej nie robili> czasem nas oleją. W dodatku po przejściu gry mamy ending który pokazuje jak nasze poczynania wpłynęły na świat po tych xxx latach. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobrze wiedzieć, że jestem fanboyem.
Cytuj:
Cytuj:
Jakby co, nie "jadę" po AC II, ani nie faworyzuje DA. Skupiłem się jedynie na głupim video z kominka<który każda grę pokazuje z najgorszej strony> Bo jakiś "znawca" daje rady, żeby jej nie wybierać, po zapoznaniu się z filmikiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |