![]() |
Crown shield
:] A mi wypadl crown helmet, ale i tak potem kupilem sobie crusader helmet!! :
|
A mi wypadly nastepujace rzeczy: k-arm, c-shield, crusader helmet i bs ;(
nie mam red skulla. |
Mojemu koledze, pallkowi wypadł C arm i legi + BoHy
|
e bzdety tylko cholernie duzo razy stracilem p-secika
|
Cale eq
Raz mialem red skulla i mi wypadlo cale eq ;( :
- Warrior Helmet - Knight armor - Crown legs - BoH - Fire Sword - Dragon Shield - AoL |
C set + bs + v shield.
|
Jak Mnie zabił bercio to stracilem: dark armor ,plate legs,dark Helmet,Dragon hammer ;/ wtedy przyżywałem kryzys....;/ a ostatnio straciłem Noble Armor
|
Ja dostalem frezza na OF i g legi ds waste aol mialem w bp specjalnie schowany bo byl zemna kolega ktury i tak wszystko oddal wiec i tak wyszlo na streate lv i skile blessow wiec ogulnie 50k na blessy i lekko staty
|
Mi wypadły bohy, crusader helm i niepełny bo of uh :(:(
|
a ja straciłęm k legsy ale to z 3 miesiące temu ;( ;(
|
tylko plecak lub worek a poza tym jak gram na jednym gostku to zabije mnie i powracam do gry B)
|
Crown
C shield :p nic takiego
|
Mnie Pk Ubił I wylaciał Crown Armor i Crown Helmet X( X( Ale Poszedłem do dp po kase i kupiłem :) :cup: Koleś józ niegra :] może z powodó że jest Na Rooku :) :)
|
Ostatnio na zlurowanym guardzie wylecialy mi p legsy i drag shield ;(
|
Ja w UH trapie na red skullu stracilem demon shield, golden armor, skull staff, warrior helmet, p ammy, 20bp uh, WH, p legs i jakies smieci.
pozdro |
Ja straciłem na dedzie c-armor,c-legsy i 7bp uh X(
|
Ja zbieralem od początku gry na f-axe i gdy jush w końcu mialem te 12k (na 13lvl zdaje się) uzbroilem się w moje nowe cacko i poszedlem sobie na amazon camp, a tam... zlurowane 2 berserki. Musze mówić dalej? Zgadnijcie co wypadło ;(
|
xD
Bohy kolo depo w ankrahmun... Oszczedzalem uhy... Kolo depo jest taka miekscowka gdzie na samym dole jest necrosy i liche to ja na 2 poziomie bylem i mnie 2 mumie(zlurowane) 2 scaraby(zlurowane) napadly xD Mumie paraliz i...lagii
Juz exure robilem juz uciekalem juz mumia miala deda i chcialem oszczedzic uh a tu mnie scarab ***nal za 50 xDD |
moja smierc
Mi podczas smierci wypadl muj kochany SERPENT SWORD ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Dragon shield... Odkupilem go za 10K z desert Questa ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |