![]() |
Ja wybrałem swordy, ponieważ mają więcej pkt. obrony, a dla knighta obrona się liczy, bo jest blokerem. A poza tym swordy są ładniejsze od axe'ów. :D
|
Cytuj:
|
Moim faworytem są axy. Im więcej ataku tym lepiej. A one posiadają go NAJWIĘCEJ. Wg. mnie def broni jednoręcznej nie ma znaczenia. :confused: No i jeszcze wspaniały SCA.
|
fire sword 35 ataku ileś tam obrony( nie pamientam :P)
1 ręczne cena 4k-7k double axe 35 ataku def (nie pamientam :P) cena 200gp 2 ręczna axe jest tani a dużo lepszy |
@up
nie można porównywać 1 ręcznej z 2 -.- |
Cytuj:
Cytuj:
two handed sword - 35 dmg - 400 gp wniosek - aksy suxxx!!111one11!! |
Cytuj:
|
sword
Ja wale z bright Sworda jest naprawde fajny ale fire axa tez jest fajny:D:cup:
|
Axe
Po przeczytatniu całego tego tematu postanowiłem też atakować AXE:wiking:. Dziękuję wam :cup:
|
ja tam bije z cluba i jestem z tego dumny
|
dezio
dezio wlasnie swordy sa lzejsze ;p le axe sca plx,solar axe plx ;] sunblade+solar axe+ e gran czujecie to? ;]
|
knighcik założy ice rainbow shield i solar axe i jest GOD'em - już wiadomo z czego axe wypada, za pół roku bedzie tego kilkadziesiąt na każdym serwerze mniej wiecej jak sc axe bedzie takim mini rarem
|
Up
No nie wiem czy za pół roku będzie tego kilkadziesiąt na każdym serwie, ponieważ jest to jeden z bossów czyli nie respi nie regularnie no i ma 40k hp |
a wlasnie ze respi sie
|
...
Na poczatku masz problem z Axe, poniewaz procz orcish axe nie ma lepszego dla low lvl ;/ dopiero na 30lvl+ zaczynaja sie lepsze axe. Ze swordem masz zupelnie inaczej, gdyz masz odrazu serpenta ktory jest tani (refugia-600gp max 800gp) i bardzo dostepny :) Ja uwazam ze sword jest lepszy, ale to jest wylacznie moja wypowiedz :) Inni uwazac moga inaczej. Chociaz mialem knighta na 19lvl ze skilami 50/50 i walilem z axe tzn. z obsidian lance ale wieksze hity dostawalem :/ i w tym problem :/ A mialem knighta walacego ze sworda i expilo mi sie o wiele lepiej :) Ale tak jak mowilem to jest moja wypowiedz :) pozdro
|
Ten temat nie jest aż taki super żeby go odświeżać... =/
Axe ma więcej ataku więc lepsze moim zdaniem. |
Tak racja, axe maja wiecej ataku, ale nie zapominajmy o update. Jest armor, ktory zwieksza sword fighting o 2, czyli wychodzi na to samo, ale... Taki solar axe... marzenie :cup:
|
Cytuj:
|
Axe: Duuuuuuzo atk jednak mniej def
Swordy: Sporo atk ale mniej niz axe jednak wiecej defa niz axe |
I po co tak długo już ciągnie się ten temat, każdy tylko spamuje itp, zamknąć temat i ci, którzy będą zainteresowani sobie poczytają zalety i wady, a nie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |