![]() |
Cytuj:
-Tereny dodany po update w grudniu 2005 pod Banutą (Serpent Spawny) -Trolle i Gobliny na Edron -Roty na Edron -Roty na Darashii -Faraony (ale to na 80 lvl...) I to tyle. :P |
Mnie ciekawia serpent spwany. Nie mam pojecia na ile to jest mocne
|
Wali coś jak energy beam tylko że z nutek za około 250-450 z łapy jak bodajże hydra czyli da rade wybloczyć jak wali tylko z niej, ponadtwo używa poison wave'a, czyli odpowiednik tego co robi dl tylko że trujący z mniej więcej takimi samymi obrażeniami. Ponadto leczy się dość szybko i używa haste, jest to chyba najszybszy potworek jak narazie... To tyle co mi o nich wiadomo :P
Cichy złam swoje przyzwyczajenia (I'm breaking a haaaaabit, TONIGHT!) i nakręć coś nawet dla low lvli!Albo możesz na przykład ponagrywać rużne dziwne spawny na północ od thais (beho, orki i shamany) albo potrójny filmik -> elfy na północ od mount sternum razem z hunterami, jaskinię z fire devilami ze wszystkimi poziomami i triangle tower :P Miejsca te znajdują się dość blisko siebie więc można je nagrać po kolei na 1 filmie :D Pls zastanów się nad tym i odpisz w tym dziale bo cześto nie odpowiadałeś :P OD RAZU MÓWIĘ ŻE NIE CHODZI MI O ŻADEN QS BO I TAK ZNAM TO CO TAM SIĘ ZNAJDUJE... |
@Joga Bonito
Linki do Starszych wersji Tibi podałem też w pierwszym poście. @Edwardo Z terenów, to zgrubnie tyle co Vohihidilix wymienił. Dodałbym jeszcze tereny za bramką 100 lev pod edron. Ale to nie prędko się pojawi (głupie bramki :P ) @Zartan_of_iridia Serpent spawn wali i po 490, mam to nawet nagrane. Jednak byłem wtedy na queście, i film nie nadaje się do publikacji. @Aureański newbie Pomysł nawet fajny. Tylko z jaskinia z fire devilami się wacham. |
a czemu drarogi niema do np. scarabów czy hydr? tylko zaczynasz nagrywac odrazu na miescu;/
|
Zgadzam sie z panem u góry....od razy nakręcasz film juz z miejsca które zwiedzasz, a może byś pokazał droge.
Np. ukryte scaraby pokazales juz na scarabach ale to normal :) ale filmiki super |
necro
Oglądałem filmik Drefia ale chiałbym zobaczeć jak łatwo i opłacalnie expić samemu sorcem na spawnach necro zabijając po drodze dsy itd.
mógłbyś coś takiego nakręcić |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziekuje. |
mam problem z klijetami ;/ nigdzie nie moge ich znalesc a wtych co podales nie wiem co wpisac w miejsce * ;/ kurde pomozcie mi jakos
|
cichy ostatnio lokam twoje stare filmy i zauwazrylem ze w chorze nie zwiedzales podziemi:D moze jaksi filmik z podziemi ? wes sobie fajan ekipe i nakrec
|
2 posty -.- sux net
|
Cytuj:
|
Postaram się podmienić linki, i wgrać swoje instalki klientów, jak stare linki do tibia.com nie działają jak powinny.
Te podziemia pod chor, są bardzo małe, ale warto zaktualizować film. |
Elo
Cichy mogl bys cos jeszcze na grac dobrego na tibie 7.7 bo mi sie zjebala tibia 7.5 a na 7.6 jest malo filmikow szacuneczek oczywiscie ziom pa pa :cup:
|
Cichy to byś mógł pokazać droge np. do scarabów i innych???
|
Byłbym bardzo wdzięczny jakbyś tu zapodał linki do tibi 7.6 i 7.5 no i jeszcze starsze chyba tez.
Z góry dzienx |
Cytuj:
Masz mape? potrafisz ja oddalic? przyblizyc? Gdzie ty nie potrafisz trafic? Filmy sa nagrywane albo od miasta albo gdzies na powierzchni wiec nie widze problemu zeby zlokalizowac miejsce spownu, a do ukrytych scarabow nie ma dojscia i nie bedzie jesli ci o to chodzi -.-:baby: |
Akurat ukryte scaraby, prawie kazdy zna ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |