![]() |
Cytuj:
Popieram żałosne w h** i troche |
wiecie co teoria tlepatycznych hakuw jest hyba realna :D
|
Cytuj:
|
dlatego ze ich PvP wykracza poza rozumowanie naszych (szczególnie mojego)
małych murzdżków nieznaczy ze urzywają boty :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
lol poprzedni post na gorze napisalem pare godzin przed hackiem, wykrakalem;] jaka tera beke macie ze mnie;) |
@Geddarm: Otoz widzisz Araxiz to jeden z moich najlepszych kumpli. Czesto mowil mi co sie dzieje i tak dalej. Swoja droga mocno sie zalamales jak sie zalogowales? :(
|
szczerze mowiac prawie wcale, lol
|
Cytuj:
|
nastepnych 4x 100lvl zhackowali na 1lvl :( z ez
|
War Is Over !!
DPFT zwycięża :cup: Powodznia dla graczy z ery na nowych servach,oraz w rl live Gl All |
I po wojnie.... :(
Post << Post ktory zawiera wpis o koncu wojny i Poczatku PA ze strony Dpft Swoja droga juz jestem ciekaw kiedy sie zacznie na dobre PA ze strony turtli bo chlopaki sie zaczynaja rozkrecac Wygrali wojne w lamerski sposób omg Hali Era Zero and NG Dpft n00b plx |
Cytuj:
Jak sadzisz? Wygraliscie z honorem? Odezwal sie ten co chara sellowal... |
Cytuj:
ktos mi dzis pwoiedzial za***isty txt zacytuje go bo daje duzo do myslenia " 22:48 Sua Mea: po***y 22:49 ------: toz turtles mowili ze jak wygraja to bedzie free arcania 22:49 ------: ;] 22:49 ------: to taki odpowiednik komunizmu w polsce 22:49 -------: biale jest biale 22:49 -------: i czarne tez biale 22:50 Sua Mea: :p " jak to ja mwoie wolna arcania dla wybranych juz sie zaczyna tak czy siak nalezy sie wam gratulacje wygranej" niestety niepogratuluje sposobu tej wygranej |
Zycze milego grania na arcani pod zadami turtli pfff zobaczymy ile czasu potrfa spokoj hehehe mam nadzieje ze EZ bedzie robic naloty jak kiedys NG :D
ahh i gz dla turtli pff |
>.>
Omg to aż przykre. Cały czas Turtle hackują Ere ~ Nie umieją grać " NOOBY " " FOSFIK P**AŁ" a piszą to ludzie,którzy ani razu sie na Arcanie niezalogowali oraz czytają - wierzą w to ,co słynny Valais pisze...
@Valais Geddarm itd. Nie pomyśleliście,że używając tego bota wkońcu stracicie postacie ? (Jestem prawie pewien,że to ten bot był zainfekowany) /Miku ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
raczej mi chodzilo o to co obiecuja a co bedzie;] a co do gratulacji taka prawda jakby nie te haki wojna by trwala.....w neiskonczonosc wiec tylko cud uratowal zielone tyleczki przez zmiana serwa |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |