![]() |
Cytuj:
|
Może ciut mniej,ale na pewno 666 postow w topicu "Prace" :D
|
Modkowie se w kulki lecą poprostu ^.-
ale panowie...bądźmy cierpliwi :D |
Zawsze narzekaliście na Tibia.com jak np. było że od 14-16 będą zamknięte serwy (pewnie potrwa dłużej ;)) (to był cytat) Lol a mieliście zwycięzce w tamtym tygodniu wyłonić cóż za bezsens :/
|
http://i5.photobucket.com/albums/y171/Hubbert/665.jpg
Albo mi sie wydaje albo tu jest napisane 665, a nie 666 odpowiedzi (no chyba że Prac jest 666 czyli ktoś zamieścil 2 prace w jednym poście :P) |
gratuluje aibit inteligencji :P naprawde 1 post mniej cos robi ;o ?
|
Cytuj:
|
:/
kurde ja wiem że nie mam szans, ale żeby chociaż powiedzieli, kiedy mają zamiar ogłosić wyniki, to bardzo bym się ucieszył ;) . Jest wiele ciekawych prac, więc raczej trudno będzie im wyłonić zwycięzcę, bo czy można porównywać pracę wykonaną na kartce z pracą zrobioną w 3D? :confused: To są dwie różne kategorie! Powinno się podzielić te prace na kilka grup, żeby łatwiej było wyłonić zwycięzcę.
Pozdro Loron |
mam pytanie. Kto wygrał ten konkurs wreszcie?
|
UP@ nikt ... przecierz jeszcze nie ogłoszono wyników ;)
Patrz na Niusy |
665 czy 666 jaka to w sumie różnica :P 666 \,,,/ satan xD
|
O Matko Buzka...... o czym wy w ogóle gadacie?..... 666/665 co za bzdet..... X(
|
No właśnie,jeszcze nas Ojciec Rydzyk ekskomunikuje i co wtedy? Zamkną forum i wogóle nie będzie wyników...:(
|
;)
Jak przeglądałam troche te prace i muszę stwierdzic ze praca kitajca jest naprawde najlepsza :) sama miałam umieścić tutaj moja prace ale niestety nie mialam czasu jej zrobic :( to wszystko :] pozdro for all ;* ^^
|
Cytuj:
Je**ć Rydzyka :P to i tak stary oszust ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapomniałeś dodać że Rydzyk podjedzie pod mój dom Maybachem :) |
Gratulacje Bryndii : ))
|
Cytuj:
dziekuje :) |
:d