Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Paco88 27-02-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurand~
haha ty jesteś swięty jeżeli chodzi o tibię. Słyszysz się?

uzylem sformulowania "jestem swiety" bo takie zarzucil jinikao, nie jestem swiety bo gram przeciw tobie? nie mam nic do ciebie ale troche przesadzasz ostatnimi czasy x]

wan zen 27-02-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielp~
35~ ludzi na 18 cyz tam 19 wam nie wystarczy? ;o A co do tej fibuli to mielismy walczyc 6-7 na 20 + o ile dobrze pamietam?

Zielp~ przecież to ty zawsze chcesz z nami walczyć. Przecież jesteś taki pako spoko byś sobie z nami poradził nawet sam. Jesteś naszym idolem!!:D:D:D:D

Anas Kiro 27-02-2006 20:38

Chris zauważ,że to Yamahati zaczal nieczyste gierki...Pisząc,że Aure sharuje z Arwem.Więc dostal prosta odpowiedź...Zacznijcie normalnie walczyć niech wygra lepszy a nie ten który da więcej tych bezsensownych postow na tym forum...

Paco88 27-02-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro
Chris zauważ,że to Yamahati zaczal nieczyste gierki...Pisząc,że Aure sharuje z Arwem.Więc dostal prosta odpowiedź...Zacznijcie normalnie walczyć niech wygra lepszy a nie ten który da więcej tych bezsensownych postow na tym forum...

a co ci do tego? :|

Cytuj:

35~ ludzi na 18 cyz tam 19 wam nie wystarczy? ;o A co do tej fibuli to mielismy walczyc 6-7 na 20 + o ile dobrze pamietam?

nasza gildia liczy okolo 50 wasza 20 osob, jezeli beda pelne sklady obydwu gildi tez nie wyjdziecie?

zreszta to co przytoczyles powyzej jedno zaprzecza drugiemu

Jurand~ 27-02-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88
uzylem sformulowania "jestem swiety" bo takie zarzucil jinikao, nie jestem swiety bo gram przeciw tobie? nie mam nic do ciebie ale troche przesadzasz ostatnimi czasy x]

nie niedlatego, że walczymy po przeciwnej stronie, a co masz na myśli mówiać, że przesadzam?

Arwerius 27-02-2006 22:50

Rondelman nie jestem pewien kto jest dlużej ale to nie jest ważne Ty owszem jesteś słynny ale z mówienia nie wątpliwie jeśli gra polegała by na przemawianiu byłbyś najlepszy.

Chris mistrzu powiedz mi jakie masz dowdoy ,że robie coś nie legalnego czemu mam 0 banów?fart?przypadek?

Po drugie przytocze wam taki urywek ostanio około 5 rano loguje sie Jurand jest on sam od nas on-line Ia w składzie 6 osób i Chris pisze " no chodz cwaniaku teraz"Jurand podbiega do Chrisa zaczyna go bić Chris na to "poczekaj aż nas bedzie więcej to zoabczysz"-historia prawdziwa możecie wierzyc lub nie ale taki jest Chris nie wygral jeszcze wojny a bral udzial we 2 ale i tak jest legendą taki tibijski Chuck Norris:)

Prawda jest taka ,że nie dorastasz mu do pięt i niestety tylko mozesz pisać.:(

Jinikao 28-02-2006 00:52

Lol myslalem ze was znam ale okazuje sie ze potraficie tylko jedno -- wyzywac sie nawzajem

Danthorr 28-02-2006 08:18

x_X

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Lol myslalem ze was znam ale okazuje sie ze potraficie tylko jedno -- wyzywac sie nawzajem

Wybacz, ale wiecej bluzg w tej wojnie slyszalem ze strony czlonków IA. x_X

Pr23m3k 28-02-2006 09:13

@ia

@Ia
ZAmiast duzo mowic ,to zacznijcie robic cos , macie w plecy 0:3 bo zachowujecie sie jak nooby . Chris i reszta Ai jestescie madrzy tylko na forum kiedy sie loguje widze jak w pztach siedzicie

zielp~ 28-02-2006 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
@Ia
ZAmiast duzo mowic ,to zacznijcie robic cos , macie w plecy 0:3 bo zachowujecie sie jak nooby . Chris i reszta Ai jestescie madrzy tylko na forum kiedy sie loguje widze jak w pztach siedzicie

W plecy juz jest 4;0 :faceoff:

Pr23m3k 28-02-2006 09:55

a To sorry nie widzialem wiem . ze tylko Surris ,drago i arturek . To kto jeszcze? Kolejny noob padl??

Paco88 28-02-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arwerius
Rondelman nie jestem pewien kto jest dlużej ale to nie jest ważne Ty owszem jesteś słynny ale z mówienia nie wątpliwie jeśli gra polegała by na przemawianiu byłbyś najlepszy.

Chris mistrzu powiedz mi jakie masz dowdoy ,że robie coś nie legalnego czemu mam 0 banów?fart?przypadek?

Po drugie przytocze wam taki urywek ostanio około 5 rano loguje sie Jurand jest on sam od nas on-line Ia w składzie 6 osób i Chris pisze " no chodz cwaniaku teraz"Jurand podbiega do Chrisa zaczyna go bić Chris na to "poczekaj aż nas bedzie więcej to zoabczysz"-historia prawdziwa możecie wierzyc lub nie ale taki jest Chris nie wygral jeszcze wojny a bral udzial we 2 ale i tak jest legendą taki tibijski Chuck Norris:)

Prawda jest taka ,że nie dorastasz mu do pięt i niestety tylko mozesz pisać.:(

Buahahahahha nie posadzalbym cie nigdy o takie klamstwo haha , jurand jestes w stanie potwierdzic to co on napisal? potwierdz a strace do ciebie zupelnie szacunek rotfl!
Przez caly rok który gram na iridii, ani razu nie bylem o 5 rano on line, zarwalem maxymalnie dwie noce do godziny 3 Nigdy w zyciu nie bylem o 5 on line hah to zes mnie rozbawił muahahahaha
a wiesz czemu nie gralem o 5 rano? bo ja w nocy spie, a ty widocznie expisz pozdro!

Paco88 28-02-2006 16:27

double post sryx, jakos dziwnie sie tutaj ładuje po potwierdzeniu posta bleh

Jurand~ 28-02-2006 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88
Buahahahahha nie posadzalbym cie nigdy o takie klamstwo haha , jurand jestes w stanie potwierdzic to co on napisal? potwierdz a strace do ciebie zupelnie szacunek rotfl!
Przez caly rok który gram na iridii, ani razu nie bylem o 5 rano on line, zarwalem maxymalnie dwie noce do godziny 3 Nigdy w zyciu nie bylem o 5 on line hah to zes mnie rozbawił muahahahaha
a wiesz czemu nie gralem o 5 rano? bo ja w nocy spie, a ty widocznie expisz pozdro!

a i jeszcze jedno, nigdzie nie napisalem ze robisz cos nielegalnego, prosilbym abys czytal uwazniej bo zaczynam cie traktowac jak zielpra~

Nie niejestem w stanie tego potwierdzić

Paco88 28-02-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurand~
Nie niejestem w stanie tego potwierdzić

dziekuje bardzo. widze ze jako jeden z nielicznych masz honor i za to respekt, ok ja juz koncze swoje wypowiedzi na tym forum, jezeli arwerius chce glosic tutaj herezje , ok prosze bardzo ja juz na nic nie odpisze pora dzialac chociaz jak wiadomo czas dziala na nasza korzysc heil!

arwerius, owned?

Arwerius 28-02-2006 20:07

Arwerius Nie Owned!!!!!!!!!!!!

Ja Pier!!!!! Sorry Chris ale właśnie wyszło że gość o nicku Jurand~~ to nie on:S:S.

Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości proszę o spytanie Jurka w grze myśle że za niedlugo zrobi swoje konto tu i napisze to.

Chris ja napisałem to raczej słysząc to wersję od niego bo inaczej z kąd bym to wiedział??? Więc sam do końca nie ufam czy to Ty tu piszesz czy też jakis następny frajer.

Jurand właśnie robi teamt na Tibia.com za chwile dam link.

A ten kto sie podszywa chyba już więcej nie bedzie pisał.........

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1141153

link do forum Tibia .com chyba nie ma żadnych wątpliwości???

Jurand~ 28-02-2006 21:24

A więc Aureliusie kim jestem?

Ilnic 28-02-2006 22:01

O i ***, widze, ze ladnie sie tu porobilo, Jurandy sie rozmnozyly :D haha ale szydera :P, no to moze parwdziwy Jurand zechce zabrac glos w tej sprawie tutaj? bo na tibi.com juz czytalem jego wypowiedz, ale moze niekazdy ja zna:P

zielp~ 01-03-2006 09:23

Nie uważacie chlopacy ze trzeba dodac kilka nowych fragow?:dance:

Xayes:Feb 28 2006, 23:36:30 CET Killed at Level 57 by Huxy
Sir Rondelmen [great warrior]:Feb 28 2006, 23:34:38 CET Killed at Level 67 by Chealino
Laubau:Feb 28 2006, 23:39:12 CET Killed at Level 64 by Chealino

No i dzis z rana Aureliuss zabil 'solo' Vincencika:Mar 01 2006, 07:59:40 CET Killed at Level 85 by Aureliuss and by Laubau

Ilnic 01-03-2006 21:54

Cytuj:

Sir Rondelmen [great warrior]:Feb 28 2006, 23:34:38 CET Killed at Level 67 by Chealino

" great warrior" milo, ze tak uwazasz, niewiem czy jest lepszym wojownikiem od Ciebie, ale napewno madrzejszym:) pozdro Zielp~ xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38.