![]() |
thx ładna robota, piękne wykonanie i co ważne kolorystycznie pasuj± do siebie
|
Kridon dzis bedzie nowa czesc?? :>
|
@up
co ty. ci piraci s± prawie od pocz±tku nowej czę¶ci, ale na przystawke udostępnie w temacie z moim fake'em statek własnej roboty ( daremnie sie go sklejało :) ) @edit cholera jasna imageshack sie schrzanilo :(. jak tylko wróci do normy to udostępnie |
@Sezu
zrobił bys mi "Aliena" z filmu "Alien vs Predator" z gury thx :) |
siema mati to ja
:) sezu pls zrub mi item jakis jak wyzdrowiejesz pls z gury thx
|
@Lord Devil Mati
Wybacz ale niewychodzi mi Alien :PP @Up O co Ci chodzi item ?? Ja nie robie itemy... Tylko OUTFITY... Jak chcesz jaki¶ items to idz do Tematu "Zlecenia na itemy" |
Cytuj:
|
Może mi kto¶ zrobić ludzika w pełnej zbroi i smoka z otwartym pyskiem, widok ze wszyskich stron.
|
@Sezu
szkoda ze alnien nie wychodzi a bys sprubowal zrobic potwora ktrego masz w avatrze ? z gurty thx :p |
Cytuj:
A może jeszcze zerlinga i Lurkera ? ]:-> |
Ahhh... Zergowie dzi¶ grałem w Starkiego i przeszedłem... Jak ja uwielbiam t± gre... (I jeszcze ksi±żke wczoraj 3 raz przeczytałem :evul: Ale sprubuje zrobic cos tam z Zergów)
@Edit Luker miał 6 odnózy jak GS :PP |
Cytuj:
hej lurker miał 4 nogi czy 6 ? :P och thx :P |
dawno niegralem w "Star Carft" ale cos se przypominam :p
to jak zrobicie te zergi ? :] @Edit @down wiesz głuwnie chodzi mi o "Hydraliska" :p ale daj to co ci sie uda zrobic :) @2 Down "ouqfity" a to nowosc :p |
Tak ale na lurkera nie marz... za cięszki ;p może mi się uda co¶ innego zrobić ;p
...może zerlinga PAMIĘTAJCIE SŁUDZY STARCRAFTA ! ! ! ZAWSZE PODCZASZ WALKI MIEJCIE "BERZERGA" W ARMI :P @up ja nie umie hydraliska... ja umie Hunter-Killera |
kiedy dostane moje ouqfity ????????????????
|
@Lord Devil Mati
A ja znalazłem takiego Hydraliska na forum Tibia.de http://img129.imageshack.us/img129/2...liskprolc7.png Niestety nie jest obrucony ale postaram sie do zrobic, że wszystkich stron.. |
@up
ok :] jezcze jak mozecie to zerlinga bym chcial :D |
@sezu
chyba nie chcesz tego dac do fake ^^ @up jaki¶ fake sie szykuje? |
@Up
Niebój się niezamierzam dac go do Faku (chyba :evul: ) A co do Zerlinga niewiem może :Pp @Down Jak będziesz takie teksty walił to nie... |
witam witam urzytkownikuw forum!!!!
jestem tu nowy i wybuchowy 8o 8o mam nadzieje ze mnie polubici:D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |