![]() |
Gratulacje wszystkim
A i oglądałem wasz filmik z banszi questu dlugi i nudnyw pewnych momętach najbardziej podobal mi sie sposób w jaki rozwwaliliscie wrl (nice trapy xD),ale Keinam waas zrobil w qnia z tymi uhami :P Ale gdyby nie on to po drodze by padlo jeszce ze 2 :P on trzymal wasza dziką ekipe w rydzach i chwala mu za to :P A propo dedow nie widzialem dokaldnie gleby fenicy ale przyjzalem sie wladcy~ wez cie mu przypomnijcie ze banszi paralizuje a no i to ze jak sie jest na red to sie nie ucieka tylko sie uha ale mniejsza z tym :P Pozdro dla niego, jakis palek po prawej stronie tez zaczol uciekac jak byl na red zamiast vite wciskac :P Ale co tam nie zawsze pozniej mozna miec do kogosc pretemsje ze cie nie uhali (Pozdro kolejny raz dla wladcy) Oj skoncze jzu te moje wywody mniejsza z tym i tak gz questa najlepszy z tamtad byl Kudell ;> @Cichyy GZ adv w sumie po tym filmiku skumalem dlaczego tyle czasu trenisz xD Tylko exx~ has left... ;P Jaki net multimedia ? ale i tak jestem zaskcozony ze z takim netem expisz,a i moze mala rada uh w miejscu na strzaly moze nie raz uratowac życie :P @No i potezne GZ dla naszego malego PeGiera Pulasa :D On was tu wszzytkich wciagnie z lvl xD Pozdro. |
No gratz Master-Son, a ten druid to też twój ??
|
Nio dzieki dzieki :) Nio uh mejker :P
|
Noto gratz moj druid ma 41mlvl :baby:
|
Noto teraz cos prosto z pieca moj sword fighting chce wbic 80/80 8o
http://img369.imageshack.us/img369/2552/uo00164dn.jpg |
|
@Sir Dzikusek
Nice Nice ten ss z 81-82 XD Pozdro. |
Gratz Dzikusq :]
|
|
No grat Dzikusek ladne advance, ile gdzies ci uhów schodzi na of??
No pulas 60mlv nawet nawet Moich zdjec nikt niekomentuje ;( |
Gz for all .
Shenesin ładne eq ^^ jak na lvl. Shenesin Użytkownik forum Data dołączenia: 26 01 2006 Lokacja: KnuróW :) |
No dzieki dzis mam zamiar miec dsm ale to swoja droga
Daj kilka swoich screnów;) |
Nie gram już na Eternii został mi tylko 22 elder z rsem. :p
|
Cytuj:
|
Come back :d
Siema all
Powracam, bo na ¶więta byłem w domu, a tam nie mam neta... Chce powrócić jeszcze do naszego nieszczęsnego banshee... Powiem tak: nie wiem czy zauważyli¶cie ale przy last roomie nie wszyscy zdazyli przjsc przez bramki a jeden(nie bede wymienial) juz wszedl do srodka, reszta nie wiedziala co robic i poszla za nim. A mielismy sie ustawic i umówić jak wchodzimy... n/c Na Banshee tak sie udzuelałem że level wbiłem :D Btw. kolejny quest z dlami i kolejny dl sie na mnie przerzuca xD niektóre knajty poszły tylko pozwiedzać -.- Gz Pulas widze że jedziesz ostro musze nadgonić stracony tydzień :P Aru¶ napisz mi kiedy f axe bo chetnie pojde :P Visca El Barca |
@Tzaro
@Cichyy GZ adv w sumie po tym filmiku skumalem dlaczego tyle czasu trenisz xD Tylko exx~ has left... ;P Jaki net multimedia ? ale i tak jestem zaskcozony ze z takim netem expisz,a i moze mala rada uh w miejscu na strzaly moze nie raz uratowac życie Hehe widzisz :D zaje*isty net Multimedia albo Ivendo to sie przy tym chowa xD ja sam jestem zdumiony jak ja wbilem te 4,5mln expa+ ... ja jestem undead ja navet ani byl przeszedl z takimi kickami xD hrhrhrhr8o :D :D B) :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hehehe widze ze nie jestem sam tez mam neta z "Multimedi" nie jest zly jest tragiczny itp. nie ma co sie dziwic ze kazdy moj lvl jest wbity na guardach :P Multimedia owns this house. Z takim netem mozna tylko trenowac i to nawet to jest poch.uju bo jak mam kicka to i ghoula strace xD 17:18 You advanced in shielding.(93) http://img48.imageshack.us/img48/4834/uo13335uc.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |