![]() |
Cytuj:
Według mnie powinieneś kupic Blue Robe , ponieważ waży dużo mniej od crown arma ,a i tak do potworow nawalasz uciekajac B) ,a co do wyglądu to b robe tez spoko wyglada ^^ |
Cytuj:
|
Profesja:Druid
Lvl:11 Mlvl:4 EQ:dark helmet, nooble armor, plate legs, Guardian Shield, lether boots,Snakebite Rod, Kasa:5k Powinienem coś kupić? a moze cos wymienic? |
Więc... 85k w banku8o
Sorcerer 23 lvl eq:Crown legs,blue robe,crown helmet,boh,vampire shield,platinum amulet,wand og plague. Wiem ze to dobre eq jak na 23 lvl i czy opłaca się kupić lepsze eq czy addon bo mam możliwość kupowania rzeczy na addon więc lepjej kupic demon shield itp. czy addona??:] @up zbieraj na blue robe i narazie na nic innego no cyba ze k legi. |
@up
Wyjdz lepiej bo nawet nie wiesz o czym mowisz. -.- @2xup Lepiej Zdobywaj lvl a eq narazie masz dobre :D |
Cytuj:
Ta i k legi dla druida moze jeszcze dsm ? |
Omg
@Zenir
Tak obladuj sie jeszcze bardziej, i placz jak juz dedniesz i ci all wyleci @Pusiu Eq jak na twoj lv i tak masz niezle. Jak koniecznie chcesz sobie sprawic cos nowego to kup crown helmet. Pozdro |
Zenir jak na twój lvl to masz naprawdę DUUUUUUUUUŻO kasy...
Na twoim miejscu nie kupował bym jeszcze eq przez ok. 7-10lvli (bo i tak masz dobre)... kup addona:) (ja bym tak zrobił:P) |
Jeśli mam być szczery, to miałem zamiar kupić to samo co miał Zenir :D
Więc co powinienem kupić ? Całość do 200k. Sorcerer Lvl 17 mlvl prawie 14 Kasę będę miałza jakiś czas, bo kumpel ma zamiar kończyć l Jupi :D |
Poziom: 9 xD
Skille: 30/28 (Rosną przed wakacjami napewno bedą pod 70-80/50 Profesja: Paladin M lvl (Nie wiem po co xD): 4 Moje EQ: scale armor, chain legs, soldier helmet, leather boots, 100 spears (w depo: crossbow, 133 bolty, 155 strzał) Posiadana kasa: 3cc I mam pytanie ;] co lepiej teraz kupic. P Seta, Bohy i Crown helmet, bow. Czy: Arrowy, Bolty, Runy? (Mam UH Makera więc UHów nie potrzebuje kupować. |
knight 22lvl
warrior helmet knight armor plate legs buty dragon shield knight axe 15k sie zastanawiam na co zbierac... bohy ? 40k fire axe ? 30k knight legi ? 40k+ |
Poziom: 18
Skille: mlvl 15 shielding 18 Profesja: Sorc M lvl (Nie wiem po co xD): 15 Moje EQ: scale armor, plate legs, dark helmet, leather boots, wand of dragonbreath Posiadana kasa: 20k I mam pytanie Co mam kupić ? Mam zamiar zakuipć Blue robe, Crown Helmet, BOHy, plate legi chyuba zostawię....no albo wymienię na crown legi, będzie ocniej i ładniej, i mam problem bo nie wiem jaką tarczę wybrać. Co polecacie ? Ale tak, żebym nie musiał jej od razu zmieniać. I czy kupić c legi ? Mam pieniądze więc.. ? I ile mnie to wsyzstko wyniesie ? |
@Gawroon
Właściwie to Sorcowi EQ jest niepotrzebne. Kup Blue Robe: 10-15k. A potem zbieraj na vampire shield i Bohy. C Legów nie kupuj p legi wystarczą. Za te 5k kup sobie jeszcze jakieś runki (Convise, Uhy, Ihy (Żeby leczyś summonma), Paralyze (dobij 18 m lvl)). Tyle wystarczy. @Shaolin_Hunter Wygląda na to że "walisz z axa" xD. Kup k legi (5k. Zależy od świata). Kilka axe ringów. Uhy jeśli wystarczy. |
@up
Pomyłka !!! Miało być 200k :D Skoro mam pieniądze to chyba kupie te c legi ? b robe na pewno, no a demon shielda nie kupować ? No i jeszcze co z Helmetem - jaki helmet kupić ? Crown czy tak ? |
23lvl
Skile 24mlvl 21shielding 40fishing B) , profesja sorcerer :mag: A oto moje eq: -crown armor -Knight Legs -dragon shield -fur boots -devil helmet :evul: -platinum amulet -wand of plague Mam do wydania 12k i co by tu kupić... :confused: Pomóż |
Poziom: 11
Skille/Mlv: 98/97 Mlvl 6 Posiadany Eq: Scal armor ,BS, Dragon shield ,Plate legsy i steal helmet Il. dostępnej kasy: 30+ k Co chcemy kupić:Lepiej kupić GS'a czy może lepsze uzbrojenie Cena przedmiotu który chcemy kupić: GS ~30k , Warrior helmet 6k i inne co polecacie. Nie pytajcie się głupio o skille bo trenowałem je od ferii ;) |
Poziom 15lvl
Profesja Knight Skile 56/55 sword 3 mlvl (planuje wbic skile 65/65 i 4 mlvl i isc expic ) Co mam kupic do mojego eq aby muc skilowac juz na slimach mam do wydania ~10k A oto moje eq: -plate armor -plate legs -dwarven shield -leather boots -steel helmet -dagger <lol2> (do treningu , nic innego nie mam ) |
Witam, no to ja moze poprosze was o pomoc ;)
Mam paladyna : level 16, skille 51/42, mlvl 7 eq: steel helmet, plate armor, plate legs, dwarven shield Narazie kasy mam 10k. Co moge teraz kupic? jak cos to moge niedlugo nabic ten 20 lvl i zrobic deserta to wtedy bede mial okolo 25k a i jeszcze jak cos to arrowsow mi nie potrzeba, sam je robie, zrobilem juz 1700 arrowsow i mam je w bp w depo ;) PS. Juz 11k xD |
Cytuj:
|
@Gawroon
Mogłeś od razu że masz 20cc ;) Kup b robe (zależy od świata 19k-25k), c legi (20k-60k), vamp shielda lud demon shielda (raczej możesz kupić tylko vamp shielda bo EQ dla maga nie jest ważne bo częściej lecisz z blokerem, a ma tylko 1 mniej defa od demon shielda. Wartość: vamp shield: 14k - 30k, demon shield: 36k- 45k), crown helmet mozesz kupic ale nie musisz ;) zawsze możesz latać z tym swoim dark. (1,5k gp - 3k). A i jeszcze te Bohy... 30k - 50k. Za pozostałą kase jeśli zostanie to kupuj juz tylko runki. EQ możesz powalić :). Różdżki pozostałe też kup od razu. Z 3 bp manasków jeśli zostanie też kup. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |