![]() |
Jesli moglbym poprosic chcialbym filmiki z annihilatora na nowa tibie (7,6), chodzi o team zlozony z EK, ew krecony przez jakiegos EK :) z gory dzieki pozdrowka
|
Ludzie nie dawajcie postow... i tak nikt nie napisze chyba ze bedzie mial ten film pod reka...
|
Zamuwienie na Filmy
Witam!! Mam wielka prosbe może ktoś ma filmik jak expi z monkiem na guardach w kopalni lub z demon skeletorem na dragach??? Może by przypadkiem expił w ten sposub to bardzo bym prosił o nakręcenie. Filmiki mozecie mi e-mailem wyslać [email protected]
Z gury bardzo dziękuje!! |
Witam, prolil bym o filimk gdzie i jak expic na pacca knightem na 41 lvl z skillami 72/69 bo mam pierwszy raz pacca i nie wiem gdzie expic a sacraby sa nudne ;P
|
Prosiłbym o filmik jak sorc expi na guardach najlepiej 4 i 6 kopa z góry thx:) Z różdżką oczywiście ciekawi mnie ile many schodzi:P
|
xDdX
noxlif chcesz to moge zalatwic ci filmik z otska haha jak 120 sorce ubijaja 143 rp
|
Nikt nie daje lub nie kreci filmikow z wojny na kyrze N-G vs. BM moze ktos ma jakis open battle i wstawi na forum z gory thx :)
chcialbym zobaczyc siebie z innej perspektywy :P Hail Next-Genetration |
Zamawiam filmik z banshee quest finall rom na 60 lvlu ek skille 78-73 walka w sword
tylko proszę się nieśmiać że na takich skillach...i prosze aby niebyło to w formacie wmv thx |
Tomby
Ja bym bardzo prosil filmik z tombow na -1 ewentualnie -2 i jka tam dosc ;] jestem palkiem jak cos ale na srednim lvl.
|
Ja prosiłbym o film z PK ,extra zabijanie ludzi :dance: :dance:
|
ja prosze o hydry - knight 40-45 lvl , 3 sorce/druty 28+
|
jak można filmik z monkami na mintwalin
|
Siemka
Prosil bym o pokazanie Elf Campu na tibii 7.6 kolo Veno i najlepiej jakby expila tam jakas magiczna postac sorc/druid :P Jak cos to prosze o kontakt przez pw pzdr |
Plx
Ja chciałbym i was prosze o dużo filmików z port hope(tiquandy) B)
|
Elder Druid
troche opszerny ten temat dużo tu postów więc nie wiem czy to jest ale chciał bym filmik z dobrymi expowiskami dla Elder Druida (szybki exp, ale nie żeby strasznie duzo runek szło) moze byc facc i dla pacc no i zeby troche loota było
|
A ja poszperałem wczoraj po filmikach szukając jakieś wojny na Obsidii (mój nowy świat, dopiero co tam grać zaczęłem), jednak żadnego nie znalazłem. Jeśli ktoś posiada jaką kolwiek aktualnie wojnę na Obsidii, z chęcią bym ją obejrzał. :)
|
Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach/scarabach/gdzies na facc uzywajac tylko rozdzki (ew kilka runek). Jesli by ktos takowy film znalazl bardzo bym prosil by wyslal mi link (do tematu z filmem) na PW
ps- "/" oznacza lub, albo |
Ja poprosze:
-pozadny filmik z dworcow, hydr, drogi do serpentow. -zwiedzanie poludniowej czesci poha -wycieczka na polnoc tiqi -dziekuje i dowidzenia:P |
Cytuj:
buhahaahaaahahaahahahahhahhaahahah co na noob!@ od kiedy to na facc sa tomby i scaraby?? |
no wiec ja bym chcial filmy z jakimis cennymi rzeczami ja great axe golden halabardde itp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |