Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Rekin Master 05-04-2006 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu!
Wlasnie nauczylem Qweza hackowac...teraz razem sie w to bawimy ale klimacik :D

looool??razem kogos hakujecie??

Tanin Hawking 05-04-2006 14:27

rotfl to sie już żałosne robi :S
n/c

Lenidas 05-04-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanin Hawking
rotfl to sie już żałosne robi :S
n/c

Kazdy ma prawo do wyrazania swoich pogladow. Do tego sluzy forum.
Jesli nie wiedziales bo czego sluzy forum (bo jestes :baby: ) to teraz juz wiesz :)
Jesli Ci sie nie podobaja czyjes wypowidzi (zdania, poglady, lub czyjs temat) to z tym polemizuj, lub poprostu nie czytaj :p

Pozdrawiam

Narkoman 05-04-2006 17:26

to co lenidas ale po prawdziwym neo bym sie nie spodziewal ze bedzie hkowac , ale jakby mnie kto uczyl to tez bym chcial znac ta wiedze :)

Rekin Master 05-04-2006 17:32

@Tanin
jaki masz nick na silverce? ;>
@Leo Lenidas
emmm jak zawsze sie z toba zgadzam...Leo na Gm-a lol xD

Tanin Hawking 05-04-2006 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenidas
Jesli nie wiedziales bo czego sluzy forum (bo jestes :baby: ) to teraz juz wiesz :)

tutaj chyba Ci sie coś pomyliło ;)
btw tamten post był po prostu moim komentarzem sytuacji ktora zaczeła panować , a to jest mój pogląd i mam prawo o tym napisać , bo od tego jest właśnie forum ;)

Pozdrawiam

Holu! 05-04-2006 19:20

sell char

koncze z tym servem w 100 %. jesli ktos chce kupic moje konto to napiszcie w tibii albo post na forum. odrazu mowie ze sellne tanio

Narkoman 05-04-2006 19:36

oo jaka zmiana.
ile dni masz jeszcze pacc?

Holu! 05-04-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
oo jaka zmiana.
ile dni masz jeszcze pacc?

hmm...102 dni dzisiaj a potrzebuje sellnac jak najszybciej

Narkoman 05-04-2006 19:49

ee to nie dzieki za duzo.

Holu! 05-04-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman
ee to nie dzieki za duzo.

ej ale ja malo biore okolo 100 k albo 150 zł to sam widzisz ze jak za rl hajs to za tyle bys kupil samego pacca a tu masz dodatkowo tego chara

poreda 05-04-2006 20:11

A wiec po 1. Chcialem powiedziec ze umiem hakowac (to nie jest trudne), ale nie hakuje. Po 2 chcialem powiedziec ze to ty markizek jestes je*** pi*** ch*** pie**** kut*** za**** w dupe (Przepraszam za bluzgi), nie masz prawa mnie wyzywac nie znajac mnie ch**, bede robil to co mi sie spodoba, a teraz mojim jedynym celem jest za**** cie, i zrookowanie! Uwazalem cie keidys za kumpla, a teraz juz nie zaluje ze cie raz zabilem, zrobie to ponownie, bo mnie poradznie wku****, i nie jestem jedyna osoba na forum ktorej to zrobiles!!!!!!!X( X( X(

Lenidas 05-04-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanin Hawking
tutaj chyba Ci sie coś pomyliło ;)
btw tamten post był po prostu moim komentarzem sytuacji ktora zaczeła panować , a to jest mój pogląd i mam prawo o tym napisać , bo od tego jest właśnie forum ;)

Pozdrawiam

O tym pisalem kolego....
Szkoda, ze nie czytasz dokladnie :)

Pozdrawiam

Lenidas 05-04-2006 20:26

Cytuj:

koncze z tym servem w 100 %. jesli ktos chce kupic moje konto to napiszcie w tibii albo post na forum. odrazu mowie ze sellne tanio

Przepraszam, ale ten post byl ponownie wyslany (czytaj j/w) Sorki

Narkoman 05-04-2006 20:27

omg poreda spokojnie troche. Wez gleboki oddech i policz do 24 a pomoze :)

lol lenidas ale zes ominal posta poredy :)

Lenidas 05-04-2006 20:32

Cytuj:

Mysle, ze klamiesz i bedziesz gral na tym servie, bo nie latwo opuscic swiat, ktory sie zna i JEGO (swiata) uklady ...
Wybacz ale bedac zlodziejem (czytaj Rekin, ktory Ci zaufal) sam sobie zapracowales na opinie zlodzieja i klamcy :(

Dobrze wiesz, ze na kazdym swiecie gdzie ktos gral bedzie z osob, ktore wiedza o Twoim zlodziejstwie opinia o Tobie bedzie sie ciagla (ech, jesli bedzie wiadomo ze to Ty oczywiscie :) )

Lenidas 05-04-2006 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
A wiec po 1. Chcialem powiedziec ze umiem hakowac (to nie jest trudne), ale nie hakuje. Po 2 chcialem powiedziec ze to ty markizek jestes je*** pi*** ch*** pie**** kut*** za**** w dupe (Przepraszam za bluzgi), nie masz prawa mnie wyzywac nie znajac mnie ch**, bede robil to co mi sie spodoba, a teraz mojim jedynym celem jest za**** cie, i zrookowanie! Uwazalem cie keidys za kumpla, a teraz juz nie zaluje ze cie raz zabilem, zrobie to ponownie, bo mnie poradznie wku****, i nie jestem jedyna osoba na forum ktorej to zrobiles!!!!!!!X( X( X(

Bzdety piszesz niestety :(
Jesli ktos jest ostrozny to nie mozna go shakowac....
Juz pisalem o tym kiedys (post o kontach, bankowych i zakupach w necie)....

Pozdrawiam

poreda 05-04-2006 20:52

Leo, jezeli bzdety wejdz na tibie moge ci sprobowac kogos haknac! Wystarczy zwykla nieuwaga i juz po sprawie, to nie jest trudne. A co do suchego, to mam racje. -.-

Narkoman 05-04-2006 21:34

Cytuj:

A co do suchego, to mam racje. -.-

tu chodzi o mnie czy o kogo?
jesli to o mnie to wiem, bo
1. bla bl bal nla docamc;a amocpk
2. Suchotnik ma zawsze racje
3. Jesli uwazasz ze nie ma racji to patrz pkt wyzej.
4 Poreda jest nOObem :) joke

Lenidas 05-04-2006 21:37

Cytuj:

Leo, jezeli bzdety wejdz na tibie moge ci sprobowac kogos haknac! Wystarczy zwykla nieuwaga i juz po sprawie, to nie jest trudne. A co do suchego, to mam racje. -.-

OKI hakuj :dance:

Pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21.