Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

szymon287 16-02-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laki looq
Expilem kiedys na demonach wyszedlem na 1h (demon hell...) wrocilem byl ubite demony gdy otworzylem w jednym byl e plate a w drugim g legi
widocznie ktos niesprawdzal loota ^^ tylkos zedl na demon helmeta e plate opchenelm za 600k a g legi za 200k;]

yhy <10znakow>

Dark Sven 16-02-2006 22:41

Hmmm....
Nazwiecie mnie thiefem ale co tam
Kiedys patrze jakis sorcem bije 16pala w carlin.Ubił go ja podlatuje dark helmecik pare uhów i pare bolcy.Najsmieszniejsze było to że ubił jeszcze jakiegos kola (ten sorc[h-lvl]) bo myślał że on ukradł.

Albo pierwsze pare minut w Carlin na refugii.Schodze na sam dół patrze plate legi.Ale kolo zdążył wziąć.Ale że był to h-lvl to sie bawił (bez skojażeń -.-)p armorem.Schodze wziąłem on się uśmiechnął i dał loga:cup:

Dij'Ihsus 17-02-2006 12:26

czasami ziomki zmyslacie podam rpzyklad-koles na poczatku tematu powiedzial ze znalazl e plate i g legi w paru demonkach
1. jest to malo prawdopodobne
2. nie ma osoby ktora by nie sprawdzala loota z dmkow

Bocio 17-02-2006 12:46

A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :]

Asti 17-02-2006 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bocio
A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :]

o fake trudno -.-

Loron 17-02-2006 14:33

a ja jak byłem na guardach w kopalniach, to znalazłem ciało kolesia, był bp hmm, 4 uhy, 2 sd, 8 gfb. Potem było jeszcze 16 manasów i quagmire rod, ale to już jeden h-lvl zwinął :D

miszko77 17-02-2006 17:12

ja kiedys znalazlem blue robe a wysypalem sie z bohow :P

Tikal 18-02-2006 11:29

Ja najlepszy przedmiot jaki znalazlem to crown armor
Razem z nim byl jeszcze fire sword crown helmet plate legsy i inne *******y

Filjan 23-02-2006 07:53

A ja znalazłem bohy w work koło dp, ma się farta

Pior'firebladde 23-02-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n3m3s!s
Na ziemi w zamku kolo Ab znalazlem pod cialami lootbag.Kulturalnie zaczekalem na ewentualnego wlasciciela ale owy sie nie zjawil wiec go wzialem. Jak sie pozniej okazalo byl warty okolo 4,5k

Jesli chodzi o pojedynczy przedmiot to scimitar i halabarda.

O.o to jest do pozazdrożczenia lotbag warty 4,5k GZ, jeśli chodzi o coper shieldy i katany sam je wyżucam :) , zdażyło mi się też raz Na OF wyżucić Halberd miałem zamało capa:(

Dobra co znalazłem ze 50 dragon hamów dotażczyłem sobie do depo i miałem :P

max_10021 23-02-2006 13:10

Ja znalazłem dark armor i beholder shield w depo w carlin.:]

Kaper2005 23-02-2006 19:15

Ja znalazlem tylko kusze...
Pomyslalem ze nie chce wyjsc na biedaka, ze podlece i drapne, ale tak lezala, patrzala na mnie. Mowie nie jestem zebrak, odszedlem 5 kratek... Musialem sie po nia wrocic!! :p

Shell 23-02-2006 20:52

Ja raz w depo znalazłem parcel z halabardą, elven amuletem, poison daggerem, backpackiem różnych kluczy, wędkami i pełno jakichś paści jeszcze. B) A pojedyncza rzecz to scale armor na dachu w Carlin.

Gollumek 23-02-2006 22:28

hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p

Gollumek 23-02-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gollumek
hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p

PS:Cholernie trudno sie wlogować na xerene czekam po 2 godziny X(

Patryk :P 23-02-2006 22:53

Ja znalazlem p-arma i lootbag z ghuli.
najwiecej to inni znalezli jak wyzucalem itemy (smieci z depo xD)

Character Information
Name: Halear Gwyn
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Xerena
Residence: Rookgaard
Last login: never logged in
Account Status: Free Account
xD never logged in

luki23 24-02-2006 14:52

Spoxik

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesiek
a ja nic cennego nie znalazlem :(

To po co tu piszesz i nabijasz popsty :faceoff:

Wracajac do tematu ja znalazłem na rooku backpack cały wypchany kasy czyli 2k a na maine Tower shielda lezacego pod dzrewkiem;) :) ;) :) ;)

ari2423 24-02-2006 20:03

ja na rooku znalazłem bag z 2 cooper shieldami 3 hatchetami i 3 macami :)
a na mainie roha ( new) jak wychodzi sie z desert questa

Works__1985 24-02-2006 22:51

Na Rookgardzie: Brass shield,legion helmet,carlin sword
Na Mainie: Crown Helmet.Giant sword z Dead Playera xD był jescze crusader Helmet ale niezdążylem wziąść, do domku wrzucił mi ktoś dragon shield 0.5 bp sd i uh. Wand of inferno też w dedzie :), kilka explo w worku w minotaur (zbierałem wtedy loota) i jak już mówie o loot bag to kiedyś wracając z cyclopolis znalazłem worek a w nim backpack z battle shieldami battle axe battle hammer, i tu kończe bo więcej niepamietam oprucz tego że ktoś mi wrzucił bp boltów do domu ale to mało ważne bo ja nie palek xd

(żeby ktoś niemyślał że tak sobie to poprostu wymyśliłem to dla szpanu to mówie że niezdażyło się to w jednym dniu) :dance:

-Yourso-

Sir Pietruch 25-02-2006 15:08

Pamietam jak kiedyś szłem do OF expić. Zaraz za mną wszyła ekipa z OF Questa otworzyłem ciało warlorda a w nim był crusader helmet ;) To chyba tyle :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13.