![]() |
Cytuj:
|
Hmmm....
Nazwiecie mnie thiefem ale co tam Kiedys patrze jakis sorcem bije 16pala w carlin.Ubił go ja podlatuje dark helmecik pare uhów i pare bolcy.Najsmieszniejsze było to że ubił jeszcze jakiegos kola (ten sorc[h-lvl]) bo myślał że on ukradł. Albo pierwsze pare minut w Carlin na refugii.Schodze na sam dół patrze plate legi.Ale kolo zdążył wziąć.Ale że był to h-lvl to sie bawił (bez skojażeń -.-)p armorem.Schodze wziąłem on się uśmiechnął i dał loga:cup: |
czasami ziomki zmyslacie podam rpzyklad-koles na poczatku tematu powiedzial ze znalazl e plate i g legi w paru demonkach
1. jest to malo prawdopodobne 2. nie ma osoby ktora by nie sprawdzala loota z dmkow |
A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :] |
Cytuj:
|
a ja jak byłem na guardach w kopalniach, to znalazłem ciało kolesia, był bp hmm, 4 uhy, 2 sd, 8 gfb. Potem było jeszcze 16 manasów i quagmire rod, ale to już jeden h-lvl zwinął :D
|
ja kiedys znalazlem blue robe a wysypalem sie z bohow :P
|
Ja najlepszy przedmiot jaki znalazlem to crown armor
Razem z nim byl jeszcze fire sword crown helmet plate legsy i inne *******y |
A ja znalazłem bohy w work koło dp, ma się farta
|
Cytuj:
Dobra co znalazłem ze 50 dragon hamów dotażczyłem sobie do depo i miałem :P |
Ja znalazłem dark armor i beholder shield w depo w carlin.:]
|
Ja znalazlem tylko kusze...
Pomyslalem ze nie chce wyjsc na biedaka, ze podlece i drapne, ale tak lezala, patrzala na mnie. Mowie nie jestem zebrak, odszedlem 5 kratek... Musialem sie po nia wrocic!! :p |
Ja raz w depo znalazłem parcel z halabardą, elven amuletem, poison daggerem, backpackiem różnych kluczy, wędkami i pełno jakichś paści jeszcze. B) A pojedyncza rzecz to scale armor na dachu w Carlin.
|
hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p |
Cytuj:
|
Ja znalazlem p-arma i lootbag z ghuli.
najwiecej to inni znalezli jak wyzucalem itemy (smieci z depo xD) Character Information Name: Halear Gwyn Sex: male Profession: None Level: 1 World: Xerena Residence: Rookgaard Last login: never logged in Account Status: Free Account xD never logged in |
Spoxik
Cytuj:
Wracajac do tematu ja znalazłem na rooku backpack cały wypchany kasy czyli 2k a na maine Tower shielda lezacego pod dzrewkiem;) :) ;) :) ;) |
ja na rooku znalazłem bag z 2 cooper shieldami 3 hatchetami i 3 macami :)
a na mainie roha ( new) jak wychodzi sie z desert questa |
Na Rookgardzie: Brass shield,legion helmet,carlin sword
Na Mainie: Crown Helmet.Giant sword z Dead Playera xD był jescze crusader Helmet ale niezdążylem wziąść, do domku wrzucił mi ktoś dragon shield 0.5 bp sd i uh. Wand of inferno też w dedzie :), kilka explo w worku w minotaur (zbierałem wtedy loota) i jak już mówie o loot bag to kiedyś wracając z cyclopolis znalazłem worek a w nim backpack z battle shieldami battle axe battle hammer, i tu kończe bo więcej niepamietam oprucz tego że ktoś mi wrzucił bp boltów do domu ale to mało ważne bo ja nie palek xd (żeby ktoś niemyślał że tak sobie to poprostu wymyśliłem to dla szpanu to mówie że niezdażyło się to w jednym dniu) :dance: -Yourso- |
Pamietam jak kiedyś szłem do OF expić. Zaraz za mną wszyła ekipa z OF Questa otworzyłem ciało warlorda a w nim był crusader helmet ;) To chyba tyle :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |