![]() |
Po dlugim expieniu w tych ***anych kopalniach dwarfow mozna bylo o***ec
ale dalem rade i kur.. lv nabilem :p http://i5.photobucket.com/albums/y18...el/90lvoxi.jpg |
fajne scriny a zwlaszcza te ue na vampy i necro :P niedlugo moje zamieszcze scriny
|
I oto jest ta chwila na co wszyscy czekali MISTRZ KYLU
Aug 27 2005, 14:02:13 CET Killed at Level 40 by a dwarf soldier Tak on jest boski na 40 lvl na soliderku świetnie :) |
@Oxi
(\(\ '''-*-*-*-*-*-*-*-*-*-''' /)/) (>'.') - -< < <GRATZ> > >- - ('.'<) (~('')('') -*-*-*-*-*-*-* ('')('')~) lvlka ;] A ja caly czas trace na skillowaniu... No coz skille to podstawa |
Cytuj:
To że na stronie napisane jest że soldier to wcale nie znaczy że zabił go 1 dwarf soldier, pomyśl chłopcze.Mogły go bić 2 guardy + soldier -> kick...no i niestety ostatnie dmg zabiera soldier. Coś o tym wiem bo biło mnie 6 orc warriorów i przybiegł zerk->kick no i efektem był Dead at 61 level by orc warrior. Pomyśl 5 razy zanim znów coś napiszesz. |
Nom..masz racje Grevamba powiedzmy walily go 4 guardy i nawet nie musialo byc kicka ale poprostu solider zadal ostateczny cios :) szkoda ze padl a mam deda od buga:P huahua postawilem na sec afk zeby sie odsiurac i patrze ;( ze jestem wylogowany :( wiedzialem co to znaczy:P ok nie bede sie wyzalał :P po prostu sodze ze on nie padl od solka tylko solek zadał ostateczny cios
|
grr zaczynam sie denerwowac bo nie wiem jak scriny zamieszczac!!;/;/;/;/ jerzeli ktos bedzie tak mily prosze aby napisal jak sie zamieszcza:P ;/ tylko sie niesmiejcie ze mnie:P
|
Deep Fibula Quest mala pomoc z mojej jak i Thrista strony :]
http://tkcolt.info/misiek/Deep%20Fibula0001.jpg NOOBS :D |
W koncu 40lvl:p
http://i17.photobucket.com/albums/b73/ytaba/40.jpg
Szukam ekipy na OF quest.. Pisac moj nick widac kilka cm nizej :) |
@up all gz
A co do tego deda to ded byl taki ze chlopak oderwal wzrok od akcji gry na troche... w jakiej sprawie pominmy :) no i guards and Solds atak jego niestety dednol... :( Pozdro |
Moj sliczny advenced :]
http://i7.photobucket.com/albums/y26...s/lvls0003.jpg |
Nie no ja zaraz bialej goraczki dostane -.- dzisiaj znow kilka godzinek na dl`ach i totalnie nic ! z dl`i ! strange helmet (czemu ****a nie rh ? ! ?) Za to dragi chyba pol bp p legow daly 2 d shildy i inny shit ;s. Ale mimo to i tak waste uh`ow !!! :|.
Czy ktokolwiek inny ma taki niefart ze na okolo 1,3k dl`i jedynie 2 fs`y strange helmet i smiecie ? :S. Przy takim loot luck`u to ja chyba wbije 70 i zaczne demony bloczyc :| moze one beda loota dawac :|. Btw Gratz all advancow w czykolwiek ;d. Btw2 Fajna ekipa na deep fibule ;d. Ja niewiem czemu ludzie tak wielka sprawe z tego robia :> kilka smoskow i dl`i Robilem to tylko z przemem :P. I jakos specialnie ciezko niebylo =]. Btw niewybiera sie zaden team na banshe questa ? :|. Strasznie ciezko znalesc ludzi odkad ostatni team prawie caly padl :D |
eh te dle -.- tylko strata hmm bo sie nawet nie zwracaja ;/
przez te dle zaczne na guardach expac zeby sie odrobic w kasie ;/(juz sie przygotowuje psychicznie zeby na nie przez kilka dni patrzec :|) btw. kaczek jak chcesz to na mnie poczekaj na banshee questa :D gz advancow mi sie nie chce fot umieszczac ;/ ale moze niedlugo zamieszcze jakies |
Ka Sia CzeK ja chetnie pujde na banshe bo go nie robilem ;d moge isc nawet jako bloker :>
isc lepiej na hydry one ostro pluja czasem lotem :D ja z bosmanem i perela w 1h "bohy rh 3x k armor i 3 stone skiny and 2w helmety" |
Stoje sobie pod chatką.Już chce iść robić sobie śniadanko + kawe ale ...
12:05 Knight burba: nice house 12:05 Grevamba: thx 12:05 You see Knight burba (Level 30). He is a knight. 12:05 Knight burba: np 12:05 Knight burba: swe? 12:05 Grevamba: no 12:05 Knight burba: can we hutn some dragon 12:05 Knight burba: hunt*' 12:06 Knight burba: my friend want see me hunt 12:06 Grevamba: lol 12:06 Grevamba: im kinda busy 12:06 Grevamba: ;p 12:06 Knight burba: pl< 12:06 Knight burba: plz 12:06 Knight burba: but 12:06 Grevamba: making breakfast then coffe and then i'll exp 12:06 Grevamba: want 83 today 12:06 Knight burba: okk 12:07 Knight burba: friends? 12:07 Grevamba: looooooooooooooooooooooooooooooooool 12:07 Grevamba: omg 12:07 Knight burba: friends? 12:07 Grevamba: take your toys and go play somewhere else, please. 12:07 Knight burba: hehe 12:07 Knight burba: can i have some uh 12:08 Grevamba: i told you, go somewhere else. 12:08 Knight burba: need 4 for some dragon 12:08 Knight burba: pla 12:08 Knight burba: plz 12:08 Grevamba: i won't be your friend, i won't give you any items or runes and won't do nothing for you 12:08 Grevamba: so just get lost, please. 12:08 Knight burba: ok 12:08 Knight burba: baba Nic dodać nic ująć, nie ma to jak szwed :) swe?swe?swe? |
looooooooool
Ale model... -.-' Jak ja nie lubie takich noobow... (friends? lol!) A tak w ogole to Gratz all adv!! Niedlugo bedzie moj adv :) |
Do mnie w depo ostatnio czy bede jakiegos noba protectorem, rofl :p
Sie pobrechtalem ;) Non-pvp i protector huehue Yours Gogus. |
Gogus a ty bedziesz moim protectorem? plz :)
|
@ Grev.
Srogo :dddd. |
A tu nagroda po of qescie ;)
http://i21.photobucket.com/albums/b2...all/ofqest.jpg PoZdRo DlA aLl Z cElEsTy!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |