![]() |
Mowicz nie ma żadnego iron helmeta...
|
Cytuj:
Ech...nie rozumiecie ze Mowicz bez powodu nie wystawil tego ssa z iron helmetem? Ma iron helmet - gz, nice rare Niema iron helmeta - chce zeby frajerzy mu uwierzyli, bo tylko respekt frajerow jest w stanie sobie zdobyc. skoro on sam tego nie komentuje, niech pozostawi dla siebie iron helmeta, rozmyslajac nad " ma czy niema, jak on to zdobyl" podsycacie jego manie bycia zauwazonym i wnet[co zreszta wydaje mi sie nieuniknione] wystawi kolejnego ssa oczekując plotek na jego temat. edit: uch,byłbym zapomnial...Ciufcia gz '40', wnet tez pomysle nad 40lvl'em, teraz narazie wrocila moja pasja do enemy territory tak więc zamiast tibia to et ;P edit 2 #down tego nie powiedzialem. |
Święta racja...
|
@mic 12
Cos jest nie tak z moim ss'em/postacia? @jakisciecnadole jestem pr000 plajer o co ci hodzi =\ noob =\\\\ nie wylacze, bo niemam : * |
@Ciufcia
Gz, tylko szkoda, że nie mogłem wejść na kompa -.-' |
@Pholtus
Gratz dista :). Btw ładny screen ;). @Ciufcia Gzz.. 60 left? ;) @Rysiu~ Gz że Ci się wogle chce tak trenić. @Reszta Też gz ;] |
@Mioduch
Jakiego bota używasz? |
Cytuj:
AHHAHAHA |
@MasterMapet
Chyba sobie pomyliles z iloscia zer na SS'ku. Wpisales 100.000.000 exp. zamiast 1.000.000. Chyba ze to bylo zamierzone? I chcesz uzyskac tą niebotyczną liczbe doswiadczenia? :D Tak czy siak gratuluje avansow (i nietylko) wszystkim :) |
@Mapet.
Pomyliło Ci się coś ,ponieważ anielską liczbą jest 999 |
Cytuj:
Natomiast ja bardzo chetnie przeczytam Twoje argumenty popierające Twoją liczbę jako "anielską":) |
No to jest odwrocona szostka, nie? ;p
|
Pamiętam jak nam kiedys na religii ksiądz tłumaczył, że anielską liczbą jest 7, ponieważ jest "przeciwna" 6, bo pisze tak w PŚ, bo jest 7 grzechów głównych, 7 sakramentów świętych itd. :)
|
@Lamer_Rookstayer
Cytuj:
|
Znana z biblijnej Apokalipsy świętego Jana boska liczba 666 oznacza zakłócenie cyklu aktywności słonecznej
|
Przeglądając te screeny dopiero teraz zauważyłem ten błąd.
Z góry sorka ( to nie było oczywiście zamierzone :D) Troche się rozpędziłem pisząc te zera :p |
Cytuj:
|
No Tocallo gratulacje, nic tak nie cieszy jak trapnięty botter :) Jeszcze kilka razy i to ty będziesz pierwszy na Zanerze, brawo!
Btw. daje coś wysyłanie reportów? |
Botterom mówimy nie!!!! :cup:
Tocallo bardzo wielkie gratulacje news miesiąca |
Cytuj:
Dzięki, dzięki :) @down właśnie :P i ona bociła trolle - i schodziła do tego pokoiku z trollami więc wpadłem na niecny plan zlurowania goblinów i wzięcia sprawy w swoje ręce xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |