![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@R.R. Jimbob Iferno, to osoa ktora walczyla w wojnie pomiedzy Tengu vs. Fire, i zostala zrookowana, a przedtem hacknieta. Jesli dobrze pamietam, ktos z FIre go haknol, i chcial zeby on odszedl od Tengu. Lecz ten byl wierny ;( Mial 100+lvl Teraz jego har nie istnieje ;( |
Cytuj:
Prosze przestancie oczekiwac ze dostaniecie odpowiedz na takie pytania na ogulnodostepnym forum. To kto nam chce pomoc to my dobrze wiemy i takie sprawy zalatwiamy w grze a nie na forach. |
No to sie wkońcu dowiedziałem o kogo chodziło.
Jedna uwaga.Nie w.....j mnie Torpedo.Jeżeli ci chodzi to ja na tym forum to ja juz jestem od roku.Przedtem byłem na koncie kuzyna bo przestał grać w Tibie(Kerva Zandor) więc jestem doświadczonym graczem.NAJPIERW POMYŚL POTEM NAPISZ.Twoja reputajcja u mnie zmalała...... @edit O takiej osobie jak Jimbob Inferno nie słyszłem dlatego sie pytam.Ani go nie widziałem ani o nim nie słyszałem.A wogóle od tego jest Forum.By pytać i odpowiadać na pytania!A że jeste aktywny na Forum to nie moja wina... |
Cytuj:
|
Glin~ ma racje, największą bronią w wojnie jest tajemnica i zaufanie, a fora są ogólne, więc jeżeli te forum stanie się otwartą księgą, to huri~ napewno nie wygra. Ja wiem swoje, i huri~ ma naprawde wielkie szanse pomimo sojuszu Nizahe z byłym Tengu. To będzie tylko kwestia trafnych decyzji Xavrassa i reszty zarządu Huri~.
A propo twoich postów sepi@: Nie oceniaj , nie pytaj, nie pisz, tylko czytaj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mozesz tego zalatwic w grze!? |
Wiem chyba dlaczego DArth Torax doszedł do Karmy :P w jego komecie jest jasno napisane "I just hate Kobyl and him Team ! < Thiefs >" pozatym ktos wczesnej pisal ze Kobyl ukradl Toraxowi ;( ;( sov albo ssa :P wiem nie odkryłem Ameryki =)
|
Cytuj:
"Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze." - Gian-Jacopo Trivulzio, marszałek Francji do Ludwika XII |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiadome, że kasa najważniejsza, co do kasy to Hurricane members z tego co wiem to duża lipa, jeszcze Scotie Sorcer miał hacka niedawno, a u Nizahe wiadomo jak jest, Russel ma 2kk+ Ztyx też całe tengu może utrzymac :)
|
Cytuj:
Soul~ |
Cytuj:
I tu byś się mylił, Tengu już dawno zrobiło world trady i obecnie walczy za kase Nizahe, a u niego spory majątek ale w itemach bo gotówkę to on waste'ował na Siara. Mimo wszystko mają nad nami przewagę finansową ale nie aż tak ogromną jak by się mogło wydawać... co prawda u nas jest wiecej kosztów [czytaj: więcej sorków - a to naprawdę droga profesja szczególnie na wojnie, no i trochę na blesy ostatnio poszło] ale i tak nas spokojnie starcza, mamy jeszcze za co walczyć tak co najmniej do lutego. :] Zawdzięczamy to miedzy innymi sporej pomocy tych wszystkich ludzi, którzy nie mają lvla do walki ale bezinteresownie ślą runki. Dziękuję Wam chłopaki i dziewczyny w imieniu całego Hurricane. Hail Hurricane!!! Hail Morgana!!! |
Cytuj:
|
Pen battle kolo carlin kolo gablinow Blood oath devils reli~:baby: z Hurricane
|
ladna Bitwa ma wlasnie miejsce:) Bedzie duzo fragow
|
a gdzie rozgrywa się ta bitwa ?;>
|
Nizahe zbanowany podobno? ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |