Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Torpedo 14-10-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1030790)
Jakiego znowu Jimboba nikogo takiego nie znam.A te opowiadanie to chyba będzie wyglądało jak coś takiego jak ppierwsze kartki z Nowego Testamentu :D

Osz kuwa szalejesz koles. Jestes zajebisty:baby: Kolejny ...... ktory zarejestrowal sie na forum i teraz zasmieca to forum bezsensownymi pytaniami. Zalosne:(

Vandoz 14-10-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1030807)
Osz kuwa szalejesz koles. Jestes zajebisty:baby: Kolejny ...... ktory zarejestrowal sie na forum i teraz zasmieca to forum bezsensownymi pytaniami. Zalosne:(

LOL!? A moze dopiero zaczal grac i chce poznac troche histori?

@R.R.
Jimbob Iferno, to osoa ktora walczyla w wojnie pomiedzy Tengu vs. Fire, i zostala zrookowana, a przedtem hacknieta. Jesli dobrze pamietam, ktos z FIre go haknol, i chcial zeby on odszedl od Tengu. Lecz ten byl wierny ;(
Mial 100+lvl
Teraz jego har nie istnieje ;(

Glin 14-10-2006 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1030800)
Chcialbym zapytac czy gildia Hurricane nie chce pomocy chodzi mi o to ze jezeli wysoko lvli polacy chca wam pomoc wy nie chcecie czy jak ? ;s:(

Prosze przestancie oczekiwac ze dostaniecie odpowiedz na takie pytania na ogulnodostepnym forum. To kto nam chce pomoc to my dobrze wiemy i takie sprawy zalatwiamy w grze a nie na forach.

R.R. 14-10-2006 15:43

No to sie wkońcu dowiedziałem o kogo chodziło.
Jedna uwaga.Nie w.....j mnie Torpedo.Jeżeli ci chodzi to ja na tym forum to ja juz jestem od roku.Przedtem byłem na koncie kuzyna bo przestał grać w Tibie(Kerva Zandor) więc jestem doświadczonym graczem.NAJPIERW POMYŚL POTEM NAPISZ.Twoja reputajcja u mnie zmalała......

@edit
O takiej osobie jak Jimbob Inferno nie słyszłem dlatego sie pytam.Ani go nie widziałem ani o nim nie słyszałem.A wogóle od tego jest Forum.By pytać i odpowiadać na pytania!A że jeste aktywny na Forum to nie moja wina...

Noname18 14-10-2006 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1030837)
No to sie wkońcu dowiedziałem o kogo chodziło.
Jedna uwaga.Nie w.....j mnie Torpedo.Jeżeli ci chodzi to ja na tym forum to ja juz jestem od roku.Przedtem byłem na koncie kuzyna bo przestał grać w Tibie(Kerva Zandor) więc jestem doświadczonym graczem.NAJPIERW POMYŚL POTEM NAPISZ.Twoja reputajcja u mnie zmalała......

rofl lmao :confused:

Soulofhestra 14-10-2006 15:52

Glin~ ma racje, największą bronią w wojnie jest tajemnica i zaufanie, a fora są ogólne, więc jeżeli te forum stanie się otwartą księgą, to huri~ napewno nie wygra. Ja wiem swoje, i huri~ ma naprawde wielkie szanse pomimo sojuszu Nizahe z byłym Tengu. To będzie tylko kwestia trafnych decyzji Xavrassa i reszty zarządu Huri~.

A propo twoich postów sepi@: Nie oceniaj , nie pytaj, nie pisz, tylko czytaj.

Duuuude 14-10-2006 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soulofhestra (Post 1030858)
Glin~ ma racje, największą bronią w wojnie jest tajemnica i zaufanie, a fora są ogólne, więc jeżeli te forum stanie się otwartą księgą, to huri~ napewno nie wygra. Ja wiem swoje, i huri~ ma naprawde wielkie szanse pomimo sojuszu Nizahe z byłym Tengu. To będzie tylko kwestia trafnych decyzji Xavrassa i reszty zarządu Huri~.

A propo twoich postów sepi@: Nie oceniaj , nie pytaj, nie pisz, tylko czytaj.

Dobrze ale czasem jak cos jest nie jasne to i tak zapytam :baby: btw. @Soul~chce zaplacic hunta moja oferta to 10k , Pozdro for all ;d

Vandoz 14-10-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1030866)
Dobrze ale czasem jak cos jest nie jasne to i tak zapytam :baby: btw. @Soul~chce zaplacic hunta moja oferta to 10k , Pozdro for all ;d

No KUR*A MAC!
Nie mozesz tego zalatwic w grze!?

Duuuude 14-10-2006 16:53

Wiem chyba dlaczego DArth Torax doszedł do Karmy :P w jego komecie jest jasno napisane "I just hate Kobyl and him Team ! < Thiefs >" pozatym ktos wczesnej pisal ze Kobyl ukradl Toraxowi ;( ;( sov albo ssa :P wiem nie odkryłem Ameryki =)

kuglarz 14-10-2006 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duuuude (Post 1030760)
Takie pyatnko ktos z człwonkow Hurricane napisale ze kupujecie kase itp. na allegro czy to prawda?

Nie mogę na to pytanie odpowiedzieć ;) ale...

"Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze." - Gian-Jacopo Trivulzio, marszałek Francji do Ludwika XII

Duuuude 14-10-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuglarz (Post 1030959)

"Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze." - Gian-Jacopo Trivulzio, marszałek Francji do Ludwika XII

Nie mozesz ale odpowiedziales tak jakby zagadką =):o w carlinie Hurricane i niz + kumple !!! :D wybrali se miasto ;s

R.R. 14-10-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuglarz (Post 1030959)

No masz rację.Pieniądze są potzrebne by kupic np.w 3dupy bp manasków,uhów,SDków.HMMówi innych rzeczy ale trzeba też ustalić taktykę.Można zrobić pułapkę(jaką nie wiem).Albo ssummonować pełno fire devili i jazda(2 fire devile na druta i na sorca)by one walczyły za nas.Oczywiście jakieś walnięcia z UE by 1000 pkt poszło przeciwnikowi.I inne bajery dotyczace walki lub wojny. :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Noname18 14-10-2006 17:37

Wiadome, że kasa najważniejsza, co do kasy to Hurricane members z tego co wiem to duża lipa, jeszcze Scotie Sorcer miał hacka niedawno, a u Nizahe wiadomo jak jest, Russel ma 2kk+ Ztyx też całe tengu może utrzymac :)

Soulofhestra 14-10-2006 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1031013)
No masz rację.Pieniądze są potzrebne by kupic np.w 3dupy bp manasków,uhów,SDków.HMMówi innych rzeczy ale trzeba też ustalić taktykę.Można zrobić pułapkę(jaką nie wiem).Albo ssummonować pełno fire devili i jazda(2 fire devile na druta i na sorca)by one walczyły za nas.Oczywiście jakieś walnięcia z UE by 1000 pkt poszło przeciwnikowi.I inne bajery dotyczace walki lub wojny. :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Listen up kid... Nie to, że się przy****szam, ale skoro masz małą wiedzę na temat tibii i jeszcze mniejszą na temat morgany i nie chcesz poziomem postów dorównywać do Sepiego, dawnego Vandoza, albo Gawroona, to poczekaj, aż troche będziesz doświadczony w tych sprawach, bo twoje posty strasznie rażą w oczy i nie mówie tu o tym niedźwiedziu, tylko tych mass komercyjnych emotionkach i wogóle o treści twoich postów. Szanuje to, że jesteś początkujący graczem, ale nie przesadzaj...

Soul~

kuglarz 14-10-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1031034)
Wiadome, że kasa najważniejsza, co do kasy to Hurricane members z tego co wiem to duża lipa, jeszcze Scotie Sorcer miał hacka niedawno, a u Nizahe wiadomo jak jest, Russel ma 2kk+ Ztyx też całe tengu może utrzymac :)

I tu byś się mylił, Tengu już dawno zrobiło world trady i obecnie walczy za kase Nizahe, a u niego spory majątek ale w itemach bo gotówkę to on waste'ował na Siara. Mimo wszystko mają nad nami przewagę finansową ale nie aż tak ogromną jak by się mogło wydawać... co prawda u nas jest wiecej kosztów [czytaj: więcej sorków - a to naprawdę droga profesja szczególnie na wojnie, no i trochę na blesy ostatnio poszło] ale i tak nas spokojnie starcza, mamy jeszcze za co walczyć tak co najmniej do lutego. :] Zawdzięczamy to miedzy innymi sporej pomocy tych wszystkich ludzi, którzy nie mają lvla do walki ale bezinteresownie ślą runki. Dziękuję Wam chłopaki i dziewczyny w imieniu całego Hurricane.

Hail Hurricane!!!
Hail Morgana!!!

Vandoz 14-10-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.R. (Post 1031013)

Ja sadze, ze chodzi o characze itp. Ze kto przegra bedzie placil. Tak trzeba to rozumiec <chyba>

Duuuude 14-10-2006 18:22

Pen battle kolo carlin kolo gablinow Blood oath devils reli~:baby: z Hurricane

Torpedo 14-10-2006 18:28

ladna Bitwa ma wlasnie miejsce:) Bedzie duzo fragow

IceMaster :) 14-10-2006 18:43

a gdzie rozgrywa się ta bitwa ?;>

Raul 14-10-2006 18:44

Nizahe zbanowany podobno? ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40.