![]() |
Szczerze mówiąc to mi tylko Aylithi żal ;)
|
Szkodi Kastroyko
Aug 24 2006, 02:39:05 CEST Killed at Level 72 by Ujinn Rahilli Aug 24 2006, 02:38:10 CEST Killed at Level 69 by Ujinn |
O prosze prosze :D. I Vnzla się udziela. GZ :p
|
Rahilli i Szkodi zostali zabici na afk , prawdopodobnie jechali na bocie
no Mr.Scottie co masz na swoje usprawiedliwienie? :> Cheaterom stop!X( |
niestety... Mi tam szkoda wszystkich poniewaz to są nieuczciwe smierci... neiwiem czy jest tak fajnie jak sobie spokojnie expi a ktos Zpinguje Cie tak ze sie ruszac nie morzesz i wlogowac... No nic musze zmienic ip :S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam pytanie czemu ded lorda angel~~ liczy sie do fragow w wojnie przeciez on nie jest w Relictus:confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vincento Vampire niech lepiej idzie na swoja Iridie albo niech sie przyzna ze nieumie prowadzic frag listy -.-
|
A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi i powiedziałem , spoko ja nie jestem złodziejem ,ale oczywiscie nie usłyszałem nawet dziękuje bo jak masz 100+lvl to po co odpowiedziec 34 masterowi thx:p
|
Cytuj:
Drugi raz już to piszesz ;\ wrzuć na luzz... :baby: |
Wiem ze to drugi raz pisze ,ale zastanawiam się czy w domu go uczylki żeby się z biedniejszymi nie zadawał(chodzi o to ze ja mam mniejszy level).Bo on nawet na mniejsze level uwagi nie zwraca bo mysli ze cwaniak , jak by był cwaniakiem to by zdobył chodziasz jednego fraga dla swojej gildiX(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Rumcio
Albo Cię źle zrozumiałem albo z twojej gadki wynika że HLW pinguje także swoich :o |
Jestem pewny ze nikt z Relictus nie pinguje :)
Ludzie z Hwl sa zdolni do wszystkiego... :P |
Cytuj:
Ping pong yo! O sobie mowiles?:p Wypili bysmy twoje zdrowie ale juz piwo sie skonczylo! Pawlon i Kurier!;) |
A ja z innej beczki
Sa juz pierwsze osoby na Undead island i calej tej reszcie gz dla nich.. a mialem byc pierwszy coz bede 2 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |