![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ehm... Tylko że "wporzo" jest skrótem od "wporządku", więc pisze się przez "rz" -.- |
@up
mialem to powiedziec ;p Respekt dla pani Krystyny Olko :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
POZATYM DO K..Urwy napisałem że to tylko mała sugestia. A Ty i kilku innych gości porównujesz gówno do twarożka ,więc o czym tu z tobą rozmawiac? @Zen Tak chodzę do gimnazjum.Ale jest to klasa 3 ;) |
Cytuj:
Słowo k.urwa figuruje w języku polskim. |
Cytuj:
|
Żal.br
Na co ten temat zchodzi..... O ile mi wiadomo może być kolejna wojna na serverze i życzę z całego serca Nonixowi śmierci :>) |
Panowie, naprawde dajcie już spokój z tymi kłótniami. To nie ma sensu. Przypominam, że nazwa tego tematu to "Wydarzenia Z kyry" a nie "Jak się pisze wporzo" a przez te ciągłe kłótnie temat ten schodzi na psy i nikomu nie chce się tu wchodzić.
Lepiej dajcie jakieś info o tym czy ubili Morgarotha czy nie. Pozdro all ;) |
czemu ma być wojna? mo murda vs ...? w sumie to mo murda ma dużo h lvli a więc wątpie żeby ktoś z nimi wygrał.
|
Jezeli to prawda co pisze Patteth na forum na tibi.com to powinien wziac swoich ziomkow ze SWE i upierdolic Garledrona, a to co garledron zrobil to jest lekka przesada, zycze mu zeby sie sam na sobie przejchal i zeby w koncu zrobiono co z niektorymi porzadek. (chociaz to prawie niemozliwe :/ )
Mimo to proponuje wiarze, ktora ma sprzeci wobec MO Murda w razie ewentualnej wojny dolaczyc do Pattetha teamu, osobiscie bym to zrobil gdybym tu gral :p |
pytanko
Sorki ale od 3 miesięcy byłem RETIRED i dopiero niedawno wróciłem do gry.Co się stało z "last stand" czemu się rozpadło.
|
pokłóciło sie pewnie pare osób i nie ma last stand...
|
Cytuj:
|
Skonczcie ten temat ... za duzo postow o tym ani team die wszyscy wczoraj padli:<
|
rofl
Te hight-lvl to mają problemy.za dobrze im to sie muszą czasem potłuc....
|
@up
Ja też się lubie "potłuc" :] |
Cytuj:
Skibo rox :D:D Jarek Wołoszyn owned at level 8 by Skibo :D |
@up
RL life.. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |