Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Lenrock 21-11-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1091301)
Faktycznie z twoja inteligencją ,,jest wszysytko w pozo".....

Może jakieś korepetycje z polskiego?

Taka mała sugestia.

tobie sie korki z polskiego bardzo przydadzą. "wpozo" mozna pisać przez RZ albo Ż, a to dlatego ze w j. polskim takiego słowa nie ma. tak samo moge napisac K.órwa lub k.urwa , bu albo bó

z3n3k 21-11-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1091874)
tobie sie korki z polskiego bardzo przydadzą. "wpozo" mozna pisać przez RZ albo Ż, a to dlatego ze w j. polskim takiego słowa nie ma. tak samo moge napisac K.órwa lub k.urwa , bu albo bó

Ehm... Tylko że "wporzo" jest skrótem od "wporządku", więc pisze się przez "rz" -.-

0lik 21-11-2006 21:23

@up
mialem to powiedziec ;p

Respekt dla pani Krystyny Olko :>

esdek 21-11-2006 22:36

Cytuj:

PWN3D wiesz co to skrót?? Nie będe powtarzał moich poprzedników...

Lenrock 21-11-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1091957)
Ehm... Tylko że "wporzo" jest skrótem od "wporządku", więc pisze się przez "rz" -.-

tak jest taki skrot w jezyki mlodziezy, natomiast w j. polskim nie ma takiego słowa, przykro mi, jezeli sie zawiodłeś

esdek 21-11-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1092130)
tak jest taki skrot w jezyki mlodziezy, natomiast w j. polskim nie ma takiego słowa, przykro mi, jezeli sie zawiodłeś

W języku polskim nie ma słowa wporządku? Owszem skrótu takowego nie ma jednakże jeżeli piszesz ,,wpozo" najprawdopodobniej starasz się napisać wporządku , a więc pisze się przez rz.

POZATYM DO K..Urwy napisałem że to tylko mała sugestia. A Ty i kilku innych gości porównujesz gówno do twarożka ,więc o czym tu z tobą rozmawiac?

@Zen

Tak chodzę do gimnazjum.Ale jest to klasa 3 ;)

szwagiereczek 21-11-2006 22:48

Cytuj:

Słowo k.urwa figuruje w języku polskim.

Lenrock 21-11-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1092146)
W języku polskim nie ma słowa wporządku? Owszem skrótu takowego nie ma jednakże jeżeli piszesz ,,wpozo" najprawdopodobniej starasz się napisać wporządku , a więc pisze się przez rz.

POZATYM DO K..Urwy napisałem że to tylko mała sugestia. A Ty i kilku innych gości porównujesz gówno do twarożka ,więc o czym tu z tobą rozmawiac?

@Zen

Tak chodzę do gimnazjum.Ale jest to klasa 3 ;)

jak pisząc wporzo starasz sie napisać wporządku to jesteś jakis ułomny jezeli nie umiesz napisać prostego słowa. chodzi mi poprostu o to, że w j. polskim nie ma skrotow takich jak "wporzo". więc teraz morda w piasek i nie kiełkuj bo sam przyznales ze takowego skrotu nie ma :confused:

Skibo 21-11-2006 23:01

Żal.br

Na co ten temat zchodzi..... O ile mi wiadomo może być kolejna wojna na serverze i życzę z całego serca Nonixowi śmierci :>)

Sevonix 22-11-2006 00:03

Panowie, naprawde dajcie już spokój z tymi kłótniami. To nie ma sensu. Przypominam, że nazwa tego tematu to "Wydarzenia Z kyry" a nie "Jak się pisze wporzo" a przez te ciągłe kłótnie temat ten schodzi na psy i nikomu nie chce się tu wchodzić.

Lepiej dajcie jakieś info o tym czy ubili Morgarotha czy nie.

Pozdro all ;)

Kretek1509 22-11-2006 00:18

czemu ma być wojna? mo murda vs ...? w sumie to mo murda ma dużo h lvli a więc wątpie żeby ktoś z nimi wygrał.

Zen 22-11-2006 00:24

Jezeli to prawda co pisze Patteth na forum na tibi.com to powinien wziac swoich ziomkow ze SWE i upierdolic Garledrona, a to co garledron zrobil to jest lekka przesada, zycze mu zeby sie sam na sobie przejchal i zeby w koncu zrobiono co z niektorymi porzadek. (chociaz to prawie niemozliwe :/ )
Mimo to proponuje wiarze, ktora ma sprzeci wobec MO Murda w razie ewentualnej wojny dolaczyc do Pattetha teamu, osobiscie bym to zrobil gdybym tu gral :p

DAROZAMOSC 22-11-2006 11:08

pytanko

Sorki ale od 3 miesięcy byłem RETIRED i dopiero niedawno wróciłem do gry.Co się stało z "last stand" czemu się rozpadło.

Kretek1509 22-11-2006 19:32

pokłóciło sie pewnie pare osób i nie ma last stand...

Lenrock 23-11-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DAROZAMOSC (Post 1092491)
Sorki ale od 3 miesięcy byłem RETIRED i dopiero niedawno wróciłem do gry.Co się stało z "last stand" czemu się rozpadło.

pytasz czy zwierdzisz? last stad sie rozpadlo bo xolorian i abo zabili moothonosta to ten zrobil swoją gildie i miała byc wojna

paior 24-11-2006 08:16

Skonczcie ten temat ... za duzo postow o tym ani team die wszyscy wczoraj padli:<

DAROZAMOSC 24-11-2006 19:08

rofl

Te hight-lvl to mają problemy.za dobrze im to sie muszą czasem potłuc....

Skibo 24-11-2006 19:12

@up

Ja też się lubie "potłuc" :]

esdek 24-11-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1096002)
@up

Ja też się lubie "potłuc" :]

Skibo rox :D:D

Jarek Wołoszyn owned at level 8 by Skibo :D

Skibo 25-11-2006 19:18

@up

RL life.. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06.