![]() |
@Latuz
Jan 03 2007, 05:03:33 CET Killed at Level 200 by Gaura and by Koniu palladyn 2 lvle down @Frida osv Jan 03 2007, 04:49:01 CET Killed at Level 119 by Master Vilum and by Sarkus Style 1 lvl down :) |
Aff ze tez chcialo sie wam o tej porze :P :o :o
|
o k***a ludzie o tej godzinie sie spi!! Wrzuccie na luz troche:P:P
|
Cytuj:
nie dziwie się :P |
Cytuj:
|
:O ciekawie ciekawie..
|
wojna to wojna
moga robic co chca i nie wam to oceniac |
Cytuj:
|
Titania , Unit ...
Że wam się chce grać na tej Titani , ja to rasistą niejestem , ale nielubie szwedów. Zjebany jest server gdzie grają szwedzi , bo wiadomo że kurwa oni chcą se zawsze porządzić. Btw na Nebuli żaden szwed nie rządzi , bo już na początku kiedy server powstał polacy zaatakowili szwedów , ale za to teraz polacy leją się między sobą .
Najczęściej na różnych serverach polacy mają problem ze szwedami , a pozatym przeciętny polak nie umie nawet TS'a włączyć a niektórzy nawet nie wiedzą co to jest. Zwykle kiedy mam zły humor i niechce mi się expić ujebie jakieś szweda dla brechtów. Podsumowując temat : JEBAĆ SZWEDÓW :) |
gz fraga Master Vilum. 14 fragów różnicy... da się wyrównać jeszcze:P Tak jak my z Aberattio:D Tyle, że u was jest pewna bariera.... językowa to też trudno się zgrać... ale co tam :P Powodzenia!!
|
Lol, to chyba dobrze ze sa aktywni, wiesz jakie to poswiecenie zeby do, lub o 4 cos zorganizowac? Poprzez takie akcje zyskujesz szacunek, bo jednak komus zalezy.
Pamietam moje wary z ekipa, bylo sporo nie przespanych nocy, aby tylko wrog nie czul sie wolny, zebysmy MY dominowali wojna, a nie przeciwnik. |
Cytuj:
|
dostali nauczke zeby nie fragowac w okrojonym skladzie :P
|
WoW ale jedno mnie zastanawia Morii, chodza plotki po tibi ze jak jest akcja to ty zawsze spozniony i idziesz wtedy kiedy macie przewage:< ale tylko ja tak slyszalem od ludzi...
I powtorze sie ze Latuz i Frida zatakowali pierwsi Phero wiec czuliscie sie na silach do walki...ale sie zle skonczylo oczywiscie dla was :confused: |
Bump...Bump...
|
A na titani nudy;<
|
Cytuj:
|
@Vilum
u nas na arcani tez taki byl, zawsze jak nasi przeciwnicy mieli massloga, open battle (on byl u nich, nie w turtles) to albo mial obiad, albo musial odkurzac, albo pomoc ojcu w garazu... =p |
Cytuj:
|
Zal naprawde zal takich ludzi ktorzy uwazaja sie za rownych lub lepszych od ciebie, duzo mowia...malo robia :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |